Хороскоп за пари до 10 юли 07 август

0
359

Хороскоп за пари през юли: 7 съвета, как да привлечете парите към себе си

От 10 юли до 7 август 2018 година. В сферата на любовта, красотата и финансите, може да се почувстваме леко ограничени, капризни и критични, към себе си и всички и всичко около нас. Ако до 10 юли, можеше да бъдем по-разточителни, ярки и екстравагантни, то от 10 юли до 07 август е необходимо да се научим да бъдем малко по- скромни, сдържани, практични и икономични. 

Хороскоп за пари и работа от 10 юли до 07 август

През този период е препоръчително да държите работното място чисто и подредено, полезно в този период е да се прибират документите в папки и рафтове, тъй като е възмож да изгубите някой от тях в хаоса на ежедневието. Това ви позволява „с един куршум да убиете два заека“. Първо, в такава среда е по-приятно да се работи и е по-лесно да се намерят необходимите документи. На второ място, по този начина може да се докажете, като сериозен и отговорен човек. Това увеличава шанса ви за повишение и получаване на бонуси.

Сеге не е най-доброто време за експерименти. По-правилно е да действате по предварително зададен план и установен ред. Ето защо е желателно да направите списък на задачите и да се опитате да го следвате, като изпълнявате преди всичко най-приоритетните задачи. 

Времето е подходящо за намиране на нова работа, намиране на допълнителен източник на доходи. Добри приходи може да донесе интелектуалната дейност. Желателно е да завържете полезни познанства, да обмените контакти, които може да реализирате успешно . 

Хороскоп за пари: Как да привлечем пари през този период?

Сега е времето в което, може да въведете порядък във вашите финанси, сметки и планове. Парите обичат отчета, както е известно, а времето е идеално за тяхното броене. Бъдете внимателни и плащайте сметките си навреме.  Сега трябва да сте търпеливи и да съставите бюджет за следващото тримесечие или година, да поставите всичко на място, да се опитате да оставите нещо и за непредвидени разходи. 

В този период е опасно да демонстрираме наличието на благосъстояние или да говорим за липса на пари по всякакъв възможен начин. Най-добре е да запазите финансовите си ресурси в тайна. Ако имате достатъчно пари, не ги пилейте на дясно и на ляво. Ако имате проблеми, не се оплаквайте, а тихо потърсете източници на доходи и ги решете. 

За да привлечете повече пари, дръжте наличните в ред и внимателно подредени. Звездите не харесват, когато хората държат банкнотите си в джобовете, чантите или портмонетата, смесени със сметки и чекове. Веднъж покрит разход е необходимо да се освободите от него.  

За известно време забравяте за капризи в красотата и любовта. Така че сега няма да ви е до салоните за красота. Вместо това, насочвате усилията си към увеличаване на доходите и удовлетворение от ежедневни и рутини занимания. Под въздействието на енергиите по-често показвате рационалност и сдържаност в паричните въпроси. 

След 10 юли 2018 г. си струва затягането на коланите и спестяването на спечелените от вас пари в една касичка. Очаква се много досадна и рутинна работа. Но тя е необходима, за да се постигнат целите в бъдеще. 

Основното изпитание  е да не експериментирате, да следвате правилата и приходите няма да се забавят. Парите обичат сметката. В средата на лятото е най-подходящото време за съставяне на бюджет за един месец, една четвърт и може би дори една година.

Периодът е идеален за посещение на разпродажби, закупуване на стоки и акции. Най-добрият начин да купите домакински уреди, сериозна или професионална литература, медицинско оборудване, средства за лична хигиена. Можете също така да купите стайни цветя, домашни любимци. 

Преди да похарчите пари за нещо, важно е да обмислите внимателно всяка покупка. Необходимо е да купувате само онези неща, които наистина са ви необходими и истински потребни. Важно е да обърнете внимание на качеството. Не е нужно да купувате маркови стоки и продукти, но качествени и практични.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех в работата и финансовите дела. 

предишна статияЛюбовен хороскоп за месец Юли: До 7 ми август любовта е работа или работата е любов
Следваща статияГорещници всичко за празниците на новия огън

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук