Хороскоп на късмета: Щастливи дни през август 2018 година

0
750

Хороскоп на късмета: Щастливи дни през август

Има дни, когато всичко сякаш се изплъзва от ръцете ви и изглежда, че късметът напълно ви е напуснал. Но има и дни, в които планетите са разположени така, че успехът може неочаквано да ви споходи, стига да не го пропуснете.

В тези дни се опитайте да се възползвате максимално от неочакваните възможности, които се появяват.

Късметлийски ден 4 август 2018 г.

Този ден е особено благоприятен за финансовите и партньорските сфери. На работното място може да се случи неочакван обрат. Всички взети решения са верни.

В материалната сфера се очакват щастливи възможности през цялото време. Можете да реорганизирате живота си. Всички начинания през този период са увенчани с успех.

Материалното състояние може да се подобри значително. Денят е благоприятен за съвместни сделки с представители на противоположния пол и творческа дейност.

Съвет на деня: Слушайте интуицията си в процеса на вземане на решения, като по този начин увеличавате шансовете си за успех.

Късметлийски ден 8 август 2018 г.

За повечето хора този ден е характерен с яснота на ума и мисленето. Същевременно се появяват нови контакти, а способността за убеждаване се подобрява. Периодът е благоприятен за бизнес пътувания, вземане на пари на заем или кредит.

На работното място са ярко изразени качества, като самоувереност и упоритост. Умствените способности се активират максимално. Комуникацията с висши и влиятелни хора е лесна.

Сключването на изгодни сделки сега е най-успешно. Тъй като в този ден планетите са разположени така, че има вероятност за финансов успех.

Хороскоп на късмета: Щастливи дни през август

Късметлийски ден 25 август 2018 г.

Благоприятното разположение на планетите води до много съществени подобрения в начина на живот. Откриват се нови възможности.

На този ден има големи шансове да спечелите от лотарията или някаква друга игра. Времето е успешно не само за материалната сфера, но и за здравето. Денят се характеризира с натрупване на жизненост и енергия.

На 25 август много хора се радват на неочакван късмет, имат успех в сделките. По това време можете да придобиете нови бизнес контакти. Повечето идеи и проекти получават подкрепа от околните.

Планетите осигуряват големи възможности за бъдещо развитие в бизнеса и кариерата.

Късметлийски ден 27 август 2018 г.

Успешен ден, който носи много късмет. Хармоничното влияние на планетите има благоприятен ефект върху сферата на образованието, работата, кариерата, комуникациите.

Всяка работа минава хармонично и успешно. Това е отлично време за преговори, защото хората наоколо са положително настроени.

На 27 август може да се подарят много подаръци и е възможна печалба от хазарт. Благодарение на отличното настроение, увеличения оптимизъм, мнозина се чувстват пълни с енергия и сили.

Успехът съпътства и дейностите свързани с благотворителност, бизнес дейност, издателска къща, бизнес с недвижими имоти и хранителни продукти, транзакции в чужбина.

Период на късмета 24 – 27 август

Този период води неочаквани и понякога необичайни събития. Появяват се оригинални мисли, новаторски решения и може би дори прозрения.

Периодът е благоприятен за публични събития, нестандартни запознанства, спорове и дискусии.Ако приложите нов уникален подход към бизнеса, можете да постигнете невероятен успех.

Дните са успешни за организационни срещи, групови събития и политически дейности.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава, щастлив месец !

предишна статияМагьосниците на зодика – виж каква магьосница си според зодията
Следваща статияДнес е Преображение Господне ден за равносметка и нови начало

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!