Хороскоп за пари през Юни: Топ 5 на най- печеливщите знаци през Юни

0
0

horoskop-pari-juniТоп 5 на най- печеливщите знаци през Юни, които се радват на парини печалби

Хороскоп за пари: Кои са знаците на Зодиака щастливци, които Фортуна с щедра ръка дарява с паричен просперитет в началото на лятото на 2018г. ?

През юни Меркурий е във втори дом (дома на парите) за няколко зодиакални знака, други са покровителствани от Венера и Юпитер.

Успехът в паричните дела имат следните щастливци:

1 място заемат представителите на  зодия Телец (20 април – 20 май).
Вие имате най-голяма шанса за големи парични постъпления през месец Юни. Възможно е да ви помогнат близки или роднини. Едновременно с това проявете предпазливост и не планирайте големи разходи в края на юни, през този период не всички покупки са успешни. Също така, последната седмица на юни може да доведе до непланирани разходи.

2 място заемат представителите на  зодия Дева (23 август – 22 септември)
Началото на лятото 2018 е времето на истински финансов възход за представителите на зодиакалния знак Дева. Доходите ви се увеличават благодарение на професионалния ви успех, това е период на добър късмет в кариерата ви, във вашите взаимоотношения с началниците.

Въпреки че основният финансов поток ви дава професионалната реализация, също така са възможни парични подаръци от близки и роднини. Струва си да обърнете внимание на бизнеса в Интернет, това може да бъде важно начинание за привличане на приходи. Внимателно разгледайте предложенията за сътрудничество, които получавате през този период.

3 място заемат представителите на  зодия Лъв (23 юли – 22 август)
Ако сте креативни, през този период можете да правите добри пари благодарение на вашите творчески способности. Опитайте сега да положите всички усилия, за да направите нещо ново и оригинално, а парите няма да ви карат да чакате много време.

Ако не сте съвсем творчески човек, можете все пак да прилагате вашите способности, да промените подхода към работата, да предложите нова идея. Този период  е много благоприятен за вас, както за материални, така и за моралните ви придобики. Възможни са също допълнителни доходи, парични подаръци, връщане на стари дългове, както от ваша страна, така и от задлъжнели към вас лица.

4 място заемат представителите на  зодия Водолей (21 януари – 18 февруари)
Сега всичко зависи пряко от вашата дейност и вашето желание да печелите или получавате пари по един или друг начин. Ако се притеснявате за проблеми с пари, помощта за разрешаването им идва от външни хора.

За да подобрите значително финансовото си състояние, се нуждаете от трезвен поглед върху нещата и търпение. Късметът благоприятства представителите на знака Водолей през юни, ако не забравите да рационализирате всички ваши разходи, дори и неочаквана финансова помощ не бива да ви провокира да правите импулсивни покупки и стъпки по отношение на парите. Не рискувайте с бързи кредити.

5 място заемат представителите на  зодия Близнаци (21 май – 20 юни)
Средата и края на юни 2018г. ви носят голям късмет в сферата на финансите, настройте се на вълната на бизнес сделки, продажби и бизнес, който може да ви донесе потенциална печалба.

Паричният поток идва към вас от няколко източника. За съжаление или радост, след получаване на средствата, може да се изкушите да похарчите всичко в което няма нищо лошо, защото нови финансови постъпления веднага запълват дупките.

Съществува вероятност да се окажете под влиянието на човек, който може да ви измами или подведе да направите излишни разходи или неизгодни сделки. Примамливите оферти, може да се окажат лъжливи и измамни за това проверявайте всичко в детайл.

Ако вашият зодиакален знак не е в класацията, това не означава, че няма да имате пари. И не забравяйте, че ако не през този месец то през някой от следващите месеци няма начин да не попаднете в класацията.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успешен финансов месец 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here