Лунния календар на horoskopa.com подкрепен от небесата

0

Броени часове след началото на втория лунен ден 03.01.2014г./17.00ч. известен със символа рог на изобилието над планетата Земя се изля дъжд от звезди точно в 21.30ч.

Нямам представа каква божествена сила и точно каква е символиката, с която започва този лунен ден, но отвътре нещо ми нашепва, че не само положението на звездите буди в мен желание да казвам на хората, истината такава каквато е, но и всички божествени, ангелски, архангелски и всякакви други сили са на моя страна и ясно ми показват, че съм на правия път.

Става въпроса за факта, че единствено по лунния календар на horoskopa.com днес започна втори лунен ден, който ще продължи до 17.00ч. на 04.01.2014г. В крайна сметка целта ми не е да налагам собственото си мнение по отношение на календара, но смятам, че Вие нашите потребители за които работим неуморно вече 11 години, заслужавате да знаете истината такава, каквато е, а не такава каквато би могла да ви подведе.

Не желая да коментирам работата на колегите си астролози, защото ценя своето и вашето време, и затова предлагам на вашето внимание хороскопа за деня 04.01.2014г., който може да видите тук >>

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here