Новолуние във Водолей и влиянието му върху зодиакалните знаци

0

Новолуние във Водолей и влиянието му върху зодиакалните знаци

Зодия Овен:  Новолуние във Водолей, оказва благоприятно развитие върху професионалния живот на Овена. През този период, може да има забавяния на парите, които планирате да получавате, но хубавата новина е, че в крайна сметка ще ги получите.

За да не изпитвате финансови смущения и затруднения, би било хубаво да заложите на способността си да планирате движението на финансовия поток. Отворете очите си на четири и се постарайте да не пропускате възможности за реализация на печалби.

Периодът на новолуние във Водолей е прекрасен момент за начало на нови бизнес начинания от започване на нова работа до стартиране на собствен бизнес. За изпълнение на поставените цели, може да разчитате на вашите близки. Пазете се от дребни интриги и открити врагове.

Зодия Телец: Колегите ви на работното място, може да ви завидят на успеха, който жънете на професионалното поприще. В това няма нищо лошо, ако не им обръщате излишно внимание. В общуването си с тях бъдете по-обрани и се постарайте да не споделяте тайните си. Бъдете внимателни дори с тези, които смятате, че са ваши добри приятели.

Под маската на добър приятел, може да се крие жесток враг, които е готов във всеки удобен момент да ви забие ножа в гърба. Новолуние във Водолей ви обещава възможност за стабилизиране на материалната база, но това няма да мине бе някой дребни трудности. Това се отнася най-вече за тези от вас, които се трудят усилено и използват високото си интелектуално ниво. Само така, може да намерите изход от трудните ситуации, които ви предстоят до следващото новолуние.

За положените усилия и труд получавате и финансова награда, която няма да се забави дълго. Докато се занимавате с работа и решаване на финансови въпроси, би било да не забравяте за членовете на вашето семейство, които сега имат нужда от вашите грижи и внимание.

Зодия Близнаци: За вас периода на новолуние във Водолей вещае време на приятни изненади, които носят със себе си финансови ползи от текущи проекти и занимания. Те обаче, са гарантирани, само за онези от вас, които действат с пълна отговорност по предварително начертан план. И за вас през следващите 28 дена вниманието ви ще бъде насочено към работата, което може да доведе до конфликтни ситуации у дома. Старайте се любимите ви хора да не се чувстват изоставени поради липсата ви на време и внимание, което да споделите с тях. Вложете силата си и енергията си за баланс между личния и професионалния живот. Хороскопът ви за февруари, също съветват да обърнете внимание, както на половинката, така и на вашите деца и вашите родители и най-вече на вашата майка. Ако тя се разболее обградете я с внимание и любов.

Новолуние във Водолей и влиянието му върху зодиакалните знаци

Зодия Рак: Новолунието във Водолей за вас се оказва източник на приятни емоции, а защо не и нова романтична връзка. Ако сте обвързани се постарайте да концентрирате вниманието върху вашата половинка. Помнете, че е хубаво да има половинки и за другите, а и може да обидите вашата половинка с разсеяното си поведение.

На работното си място звездите ви препоръчват да общувате повече с вашите колеги. Работите по ефективно, ако се адаптирате към техния ритъм и модел на поведение. Работата в екип за вас сега се оказва жизнено важна, тъй като сега постоянно се срещате с професионални трудности.

Старайте се да бъдете дискретни независимо от обстоятелствата. Емоционалните ви изблици, може да ви подтикнат, към неразумни и не рационални действия. Облекчете стреса и по възможност се запишете на йога.

Зодия Лъв: През следващите 28 дена на дневен ред за решаване при вас скъпи Лъвове излизат за решаване въпросите свързани с личните и деловите отношения. Хубавата новина е, че любовните отношения ви сега са изпълнени с хармония. Романтичната ви връзка, сега ще бъде подкрепа от взаимно уважение и обич. Разбира се периодично, може да възникнат проблеми, които се оказват тривиални и нямат силата да влияят сериозно на щастливите ви отношения.

Стабилността в брака се допълва и от удоволствия с физическа близост. Докато се радвате на положителните емоции в личния си живот, би било хубаво да не забравяте и за финансовите въпроси. Включете икономичния режим, като избягвате импулсивни покупки. Научете се най-накрая да харчите разумно. Повече активност на работното ви място ви помага за увеличаването на приходите през месеца. Заложете на разширяване на сферата на вашето влияние, бъдете мъдри и практични.

Зодия Дева: Поддържането на стабилни позиции през следващите 28 дена, може да не се окаже толкова лесно, колкото на вас ви се иска. Новолуние във Водолей ви кара да бъдете практични, но и да проявявате творчески подход в бизнеса. Увереността ви през този месец намалява. Сега е необходимо да вярвате повече в себе си и да положите всичките налични ресурси в постигането на вашите краткосрочни цели. Заложете на самообладанието, когато се наложи да защитавате вашата гледна точка.

Пренебрегването на личните ви интереси, сега не е във ваша полза. Въпреки всичко, късметът е на ваша страна и в началото на месец март не се учудвайте, ако се окажете на гребена на вълна. Разчитайте на проверени техники и практики в работата, защото сега е трудно да получите нужната ви подкрепа и съвет от които и да било. Взимайте важните решения сами, тъй като сега те се оказват правилни. Това е ключът към успеха ви през този месец. В преследването на професионалните цели и задачи, отделете време и за личния си живот и вашата половинка.

Новолуние във Водолей и влиянието му върху зодиакалните знаци

Зодия Везни: С новолуние във Водолей, вашето съзнание се настройва на вълната на оригиналните и иновативните решения, както в личния така и в деловия ви живот. Би било хубаво да не пренебрегвате идеите, които сега изплуват в съзнанието ви. Прилагайте ги активни и успеха в професионалната сфера ви е гарантиран. Не бързайте, веднага да получите признание, изчакайте малко и врата по пътя към желаното от вас място ще се отвори. Тези от вас, които заложат на предприемаческият талант със сигурност се изкачват на ново професионално ниво.

Подходете творчески и поискайте подкрепата, която ви е необходимо от подчинени и партньори. В личния живот проблеми, сега не се очакват. Насладете на хармонията и романтика, която цари около вас. Отпускане, не се препоръчва само за онези от вас, които имат деца. Бъдете бдителни, за да може да им окажете необходимата подкрепа в точния момент.

Зодия Скорпион: С началото на новия лунен месец и новолунието във Водолей се подгответе за промяна в семейния живот. За да хармонизирате тази област от живота си ще ви се наложи да поемете инициатива в свои ръце. Действате внимателно и не оказвайте допълнителен натиск върху вашите близки родни, както и към колегите на работното си място. Малките стъпки ви позволяват да постигнете желаната цел. На работното си място ще ви се наложи да бъдете максимално концентрирани. Само така, може да изпълните предварително начертания план.

В края на зимата ви се налага да се научите да балансирате между личния и професионалния си живот. Опитайте се да дадете всичко от себе си у дома, както и на най-близките ви колеги. Бъдете внимателни в подписването на документи за наследство и обърнете внимание на малките неща. Материалната ви устойчивост се засилва. По-често се интересувайте от здравето на вашите близки и в частност на вашата майка. Ако е необходимо настоявайте да даде вашата помощ.

Зодия Стрелец: Новолуние във Водолей ви препоръчва да изкарате следващите 28 дена в компанията на ваши близки родственици. Не се отказвайте от възможността да пътувате. Успехът, ще бъде верен спътник на онези от вас, които решат да се занимаят с повишаване на компетентността, като развиват творческите си способности. Сега е времето в което, може да откриете неподозирани таланти, които в бъдеще, могат да изведат до нови професионални занимания.

Рационалното ви мислене ви помага в решаването на конфликтни ситуации с хората около вас. Залагайте повече на мъдростта и не се опитвайте да поправите глупостта. Търсете алтернативни методи за финансова стабилизация. Старайте се да взимате смислени решения, както и да се пазите от импулсивни действия.

Новолуние във Водолей и влиянието му върху зодиакалните знаци

Зодия Козирог: Новолуние във Водолей ви поставя в условия в които ще ви бъде трудно да намерите правилния подход към близки и роднини. Подгответе за недоразумения в общуването с роднини, половинка, приятели и дори колеги на работното ви място. Вашата половинка например, може да се оплаква от липса на внимание и грижа, както преди същото се отнася за роднини и приятели. Реагирайте спокойно на тези обвинения.

С по-малко приказки и повече действия, може да докажете точно обратното. За да се хармонизират отношенията ви със сродната душа е необходимо да подкрепите нейните желания. Само така, можете да хармонизирате отношенията си. Семейните Козирози, може да се сблъскат със сериозен финансов проблем. Поради банален мързел, може да започнат да управляват неправилно бюджета си, а това може да разсърди брачния партньор. Изхода е само един, да насочите мислите си към дисциплина и да станете по практични.

Зодия Водолей: Първото нещо върху, което новолунието във Водолей ще повлияе на живота на Водолея е неговата външност. Тя ще стане по ярка и привлекателна за представителите на противоположния пол. Привлекателността ви през този месец е хубаво да я използвате не само в лични, но и в професионалния си живот. Разбира се би било хубаво да не забравяте, че по фасона се посреща, но по акъл се изпраща. Отделете си време, отдайте се на нещо, което е важно за вас и се научете правилно да се мотивирате и концентрирате върху важните неща в живота. Залагайки на това, може да постигнете всяка поставена цел.

Опитайте се да контролирате не само другите, но и себе си, тъй като това ви качество влияе на финансовото ви състояние. Укрепването на професионалните ви позиции ви помага и за постигане на материална стабилност. Прекарвайте времето си със семейство си, но си оставете и малко време само за вас. Една ваканция, може да ви се отрази много добре, сега.

Зодия Риби: С новолуние във Водолей се подгответе за кардинална промяна в навиците и характера ви. В крайна сметка тези промени ще ви помогнат да способността да вземате правилните решения в непредвидени ситуации. Вашите реакции стават по-бързи, а проницателността ви се превръща в допълнителна карта в ръкава ви. Тези предимства използвайте, за да се сдобиете, както с материални така и с морални блага.

Необходима ви е силна мотивация за постигането на целите ви, но за съжаление или радост от време на време ще ви липсва. Във финансовия сектор не очакват сериозни промени и проблеми. На семейните от вас, които имат деца ще им се наложи да прекарват повече време с потомството си.

Звездите ви съветват да насочите силите си и енергията си в тяхното образование и подходящо възпитание. Инвестирайте спокойно свободните си средства, защото печалбите няма да се забавят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!