Гадател
Начало / Хороскоп / Годишен хороскоп / Годишен хороскоп Риби за 2016 г.

Годишен хороскоп Риби за 2016 г.

Годишен хороскоп Риби 2015

Годишен хороскоп Риби за 2017 година

2017 година за вашия знак преминава под мотото „дом и семейство“. Имате възможност да срещнете партньор в живота, да създадете семейство или да оборудвате дома си по начина, по който винаги сте искали. Всичките ви планове, свързани с изграждането, управлението на земята и селското стопанство, са увенчани с успех. Тази година се подобрява емоционалното ви състояние, ставате по-спокойни и балансирани.

Най-наситена на събития е първата половина на годината.

През януари ви очакват изненадващи събития и сериозни предложения, но всички ваши отговори и решения е необходимо да обмислите много сериозно. През февруари е по-добре да не започвате нищо ново, а да завършите всички стари дела. През март, се опитайте да действате по-малко и повече да обмисляте. През април, може да се наложи да коригирате някои грешки от миналото, опитайте се да извлечете поука за себе си от този полезен урок. От края на май до средата на август започва най-благоприятния период на годината, той ви дава творчески идеи, дейности, нови приятели, романтика и приключения, по принцип, всичко, което сте искали.

През втората половина на август и първата половина на септември е по-добре да се посветите на почивка. В края на септември имате нови възможности и перспективи, постарайте се да не ги пропускате! Началото на ноември е много благоприятен период, особено от финансова гледна точка, но в средата на ноември възможността за опасни конфликти е голяма, пазете се. През декември се чувствате хармонично и уверено, всички проблеми се решават от само себе си.

Любовен годишен хороскоп за зодия Риби за 2017 година

За представителите на зодиакалния знак Риби 2017 година предстои да бъде достатъчно разнообразна и непредсказуема. На тези от вас, които живеят в света на сетивата, се налага да минат през труден период в живота, когато взаимоотношенията с близкия им човек не се променят към по-добро. Разпалването на затихващия огън не води до нищо добро. Затова, не си струва да гоните отиващото си минало, по-добре гледайте към бъдещето и не се ограничавайте с напразни надежди. Това се отнася преди всичко за любовните връзки и нестабилни семейни двойки, чиито съпружески отношения са изчерпани.

Стабилните семейни Риби започват грандиозен ремонт или обмислят закупуването на нов дом. Проблемите с децата, които могат да възникнат е вероятно да прераснат в големи финансови разходи.

Партньорите, който се развеждат, преминават към бързо изясняване на имуществените въпроси и до края на годината се очаква благополучно да се разделят.

През втората половина на годината са възможни проблеми с роднини. Възникналите проблеми може да са доста сложни и може да доведат до значително влошаване на отношенията с роднините.

В същото време, за 2017 година за Рибите планетите обещават стабилен личен живот. Ако сте готови за радикална промяна, то скоро може да намерите любовта, способна да украси света ви с нови цветове. Но не бива да насилвате събитията, много по-добре е, ако връзката ви се развива бавно. През есента, по време на семеен празник, може да обявите пред всички годежа си. На въпроса „Къде да намеря любовта?“, звездите отговарят, в казиното и в пунктовете за продажба на лотарийни билети. Колкото и да звучи странно, именно там може да се случи съдбовна среща.

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Риби за 2017 година

В сферата на бизнеса началото на 2017 година за Рибите е проспериращо, въпреки че е доста нестабилно. През този период може да „прокарате“ много перспективни проекти и идеи, но не бързайте да ги прилагате. Помнете, че „Когато тихо и бавно ходиш, далече стигаш!“ – именно на тази поговорка е необходимо да се облягате във всички свои действия. Всички грешни решения, взети сега, няма да бъдат катастрофални за кариерата ви, но имат много неприятни последствия, а да се върнете назад и да промените мнението си, няма да бъде възможно. Въпреки това, твърде много да мислите и да се колебаете прекалено над всеки детайл, също не бива. Доверете се на интуицията си, защото в някои моменти, които Съдбата ви подарява, е достатъчно просто навреме да се решите на едно приключение – и то веднага носи успех.

През пролетта вашата работоспособност може да намалее значително. Трудовите подвизи по време на този период и не са необходими, но и съвсем да избягвате отговорностите, също е неправилно. Постарайте се да свършите поне някаква обща работа, която ви се струва по-лека от останалата. Помнете, че ако сега се отпуснете и се отдадете на мързелуване под лъчите на пролетното слънце, цялата извършена от вас работа през предходните месеци отива „на вятъра“.

През лятото може да се събуди във вас деловия човек. Можете внимателно да обмислите план, който да ви донесе възможно най-високи доходи и да е в състояние да ви помогне да се изкачите в йерархията, при това няма да се забавите с неговото прилагане. Дисциплина и самоконтрол са най-добрите ви помощници в този критичен период. Необходимо е да се отбележи, че работите за слава, никога не се съмнявайте в своите способности и не позволявайте на другите да го правят. Все пак, не прекалявайте с изискванията към себе си и към другите, рискувате да се превърнете в прекалено голям педант.

До края на годината започвате да търсите начини да направите следващата голяма стъпка нагоре по кариерната стълбица. Няма да намерите сами възможностите да направите това, но в точния момент Съдбата сама ви насочва към тях. Важно е да не пропускате момента, действайте спокойно и не разпилявайте вниманието си за ненужни и маловажни неща. Ако успеете да уловите късмет, до Нова година се чувствате наистина успешен човек. Въпреки това, шефовете ви забелязват професионалните ви успехи, при това и на по-високо стоящите, което може да ви накара да изпаднете в паника. Не е необходимо да го правите – запазете спокойствие – и успехът ви е гарантиран.

Хороскоп за здраве за зодия Риби за 2017 година

През 2017 година сериозни здравословни проблеми звездите предвиждат за представителите на зодиакалния знак Риби, макар че за перфектно здравословно състояние е необходимо да положите усилия. В края на зимата бъдете подготвени за рецидив или обостряне на стари хронични заболявания, това носи достатъчно остро неразположение. Лечението може да бъде много просто, лека диета и придържане към режим на деня. Въпреки това, ако в продължение на няколко дни не медицинското лечение не се окаже ефективно, не отлагайте, отидете на лекар. Самолечението не се препоръчва, тъй като може да си създадете повече неприятности.

През пролетта заедно с пролетното слънце във вас се събужда и жаждата за приключения. Изведнъж се чувствате уморени от рутината живота, от здравословното хранене и борбата с вредните навици – и се отпускате по течението. Разбира се, не за дълго, тъй като разпуснатото ви поведение скоро провокира нов, още по-остър пристъп на болестта. За това може да обвинявате само себе си. Ако искате да избегнете такива проблеми, не мързелувайте, идете на фитнес или, ако е необходимо, в клиниката, не забравяйте да вземате витамини и да посещавате лекуващия лекар в определените дни. Казано по-просто, ограничете всички импулси, които могат да повлияят отрицателно на здравето ви.

През лятото все още не си струва да разхлабвате хватката. През лятото отслабването на имунитета, което е характерно за по-голямата част от представителите на знака, се очаква и през тази година. Идете на море или в санаториум, където можете да подобрите здравето си. Все още се настоятелно не ви се препоръчва, да си позволявате да злоупотребявате с храна или алкохол.

През есента чувствате, че сте се научили точно да следите състоянието си и здравето си, като цяло. През този период, трябва да се пазите от настинки и дори лека простуда, въпреки че сте в състояние да се справите с тези проблеми, доста лесно. Сега са необходими повече разходки на чист въздух, това ви помага да успокоите нервите си, които може да са напрегнати, поради постоянното следене на собственото ви здраве. До Нова година се чувствате много по-добре емоционално и физически.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Риби 2017г.
Годишен хороскоп за 2017 година

 

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*