Годишен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Годишен хороскоп Риби за 2019 година

За 2019 г. звездите ви предупреждават, че за да постигнете нещо, е необходимо да положите много усилия и упорита работа. Ако седите през 2019 г., оставате на същото ниво. А възможностите, които планетите предлагат, минават покрай вас. Междувременно – те са достатъчни. И да се изкачите значително по кариерната стълбица и да получите награди за постиженията си в работата.

Това време е особено благоприятно за всички онези, които се стремят да придобият определен статут, например за хора, участващи в политиката. Младите представители на зодиакалния знак Риби могат да се надяват, да направят първите успешни стъпки към изграждането на кариерата си. Може би през 2019 г. трябва да изпълнят някаква отговорна задача дали да получат първия си пост.

Тези, които са в по-зряла възраст, получават престижни награди и премии, признание за техните професионални заслуги, подкрепа от високопоставени служители и може би дори постигат слава.

Но в професионалното поле можете да очаквате всякакви проблеми и препятствия. И те вероятно са причинени от прекомерните ви амбиции, липсата на гъвкавост на мисленето, снобизма или арогантността.

Годишен хороскоп Риби за 2019 година

През 2019 г. може драстично да стесните социалния си кръг и да прекъснете отношенията си с много приятели. Това може да се случи поради различни обстоятелства, например поради настъпването на определена възраст, когато човек предпочита да остане у дома, вместо да посещава приятелски партита. Или поради промяна на местоживеенето. Или – поради някаква друга причина, която ви е трудно да обясните. Просто някак си се случва само по себе си.

Това не е изненадващо – по този начин планетите проверяват колко е силно вашето приятелство. Само най-надеждните и верни приятели остават с вас. Но ако успеете да установите нови приятелства през 2019 г., те наистина може да продължат много дълго време.

Възможно е новите ви приятели да са много по-възрастни от вас или на по-висока позиция и да ви осигурят надеждна подкрепа, ако е необходимо. Но колективната работа сега е неуспешна. През 2019 г. това е възможно само ако се извърши някакво съвместно изследване.

Възможно е да се сблъскате с предателство на приятели или хора, които смятате за такива. Или вашите приятели да започнат да правят неразумни изисквания към вас и да дават ултиматуми. Или вие сами да ги третирате по някакъв начин нечестно – във всеки случай, всичко това води не само до прекратяване на отношенията, но и до насилствени конфликти.

Годишен хороскоп Риби за 2019 година

През този период може да показвате диктаторски навици, напълно отхвърляйки исканията на противника да се съобразявате с неговите интереси. Или да се опитате да се възползвате от единствената власт в групата, като изисквате безспорно подчинение, но без основателна причина.

Съществува опасност да направите нещо незаконно, да бъдете замесени в престъпна банда.

През 2019 г. ставате още по-любознателни, увеличава се вашата проницателност и красноречие. Много представители на зодиакалния знак Риби могат да променят начина си на мислене или някои вярвания, което е доста неочаквано.

И всичко това, защото имате възможност да погледнете много неща от другата страна, да разберете истинското значение на събитията и да откриете за себе си нова природа на нещата. За това може да е достатъчно да се получи някаква случайно подадена информация, която да стане наистина революционна за вас.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Риби 2017г.
Годишен хороскоп за 2019 година

 

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Съгласна съм с Аманда и аз съм разочарована, тъй като хороскопа е много кратък, а хороскопите ви са доста точни!

  2. Изпуснати са важни аспекти от годишния хороскоп за зодия Риби, любов и взаимоотношения. Като цяло е доста кратък и безвкусно написан, леко съм разочарована, защото по прнцип вашите хороскопи са много добри.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here