15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Годишен хороскоп Риби за 2017

godishen-horoskop-ribiГодишен хороскоп Риби за 2017 година

2017 година за вашия знак преминава под мотото „дом и семейство“. Имате възможност да срещнете партньор в живота, да създадете семейство или да оборудвате дома си по начина, по който винаги сте искали.

Всичките ви планове, свързани с изграждането, управлението на земята и селското стопанство, са увенчани с успех. Тази година се подобрява емоционалното ви състояние, ставате по-спокойни и балансирани.

Най-наситена на събития е първата половина на годината.

През януари ви очакват изненадващи събития и сериозни предложения, но всички ваши отговори и решения е необходимо да обмислите много сериозно. През февруари е по-добре да не започвате нищо ново, а да завършите всички стари дела. През март, се опитайте да действате по-малко и повече да обмисляте. През април, може да се наложи да коригирате някои грешки от миналото, опитайте се да извлечете поука за себе си от този полезен урок. От края на май до средата на август започва най-благоприятния период на годината, той ви дава творчески идеи, дейности, нови приятели, романтика и приключения, по принцип, всичко, което сте искали.

През втората половина на август и първата половина на септември е по-добре да се посветите на почивка. В края на септември имате нови възможности и перспективи, постарайте се да не ги пропускате! Началото на ноември е много благоприятен период, особено от финансова гледна точка, но в средата на ноември възможността за опасни конфликти е голяма, пазете се. През декември се чувствате хармонично и уверено, всички проблеми се решават от само себе си.

Любовен годишен хороскоп за зодия Риби за 2017 година

За представителите на зодиакалния знак Риби 2017 година предстои да бъде достатъчно разнообразна и непредсказуема. На тези от вас, които живеят в света на сетивата, се налага да минат през труден период в живота, когато взаимоотношенията с близкия им човек не се променят към по-добро. Разпалването на затихващия огън не води до нищо добро. Затова, не си струва да гоните отиващото си минало, по-добре гледайте към бъдещето и не се ограничавайте с напразни надежди. Това се отнася преди всичко за любовните връзки и нестабилни семейни двойки, чиито съпружески отношения са изчерпани.

Стабилните семейни Риби започват грандиозен ремонт или обмислят закупуването на нов дом. Проблемите с децата, които могат да възникнат е вероятно да прераснат в големи финансови разходи.

Партньорите, който се развеждат, преминават към бързо изясняване на имуществените въпроси и до края на годината се очаква благополучно да се разделят.

През втората половина на годината са възможни проблеми с роднини. Възникналите проблеми може да са доста сложни и може да доведат до значително влошаване на отношенията с роднините.

В същото време, за 2017 година за Рибите планетите обещават стабилен личен живот. Ако сте готови за радикална промяна, то скоро може да намерите любовта, способна да украси света ви с нови цветове. Но не бива да насилвате събитията, много по-добре е, ако връзката ви се развива бавно. През есента, по време на семеен празник, може да обявите пред всички годежа си. На въпроса „Къде да намеря любовта?“, звездите отговарят, в казиното и в пунктовете за продажба на лотарийни билети. Колкото и да звучи странно, именно там може да се случи съдбовна среща.

 

Хороскоп за здраве за зодия Риби за 2017 година

През 2017 година сериозни здравословни проблеми звездите предвиждат за представителите на зодиакалния знак Риби, макар че за перфектно здравословно състояние е необходимо да положите усилия. В края на зимата бъдете подготвени за рецидив или обостряне на стари хронични заболявания, това носи достатъчно остро неразположение. Лечението може да бъде много просто, лека диета и придържане към режим на деня. Въпреки това, ако в продължение на няколко дни не медицинското лечение не се окаже ефективно, не отлагайте, отидете на лекар. Самолечението не се препоръчва, тъй като може да си създадете повече неприятности.

През пролетта заедно с пролетното слънце във вас се събужда и жаждата за приключения. Изведнъж се чувствате уморени от рутината живота, от здравословното хранене и борбата с вредните навици – и се отпускате по течението. Разбира се, не за дълго, тъй като разпуснатото ви поведение скоро провокира нов, още по-остър пристъп на болестта. За това може да обвинявате само себе си. Ако искате да избегнете такива проблеми, не мързелувайте, идете на фитнес или, ако е необходимо, в клиниката, не забравяйте да вземате витамини и да посещавате лекуващия лекар в определените дни. Казано по-просто, ограничете всички импулси, които могат да повлияят отрицателно на здравето ви.

През лятото все още не си струва да разхлабвате хватката. През лятото отслабването на имунитета, което е характерно за по-голямата част от представителите на знака, се очаква и през тази година. Идете на море или в санаториум, където можете да подобрите здравето си. Все още се настоятелно не ви се препоръчва, да си позволявате да злоупотребявате с храна или алкохол.

През есента чувствате, че сте се научили точно да следите състоянието си и здравето си, като цяло. През този период, трябва да се пазите от настинки и дори лека простуда, въпреки че сте в състояние да се справите с тези проблеми, доста лесно. Сега са необходими повече разходки на чист въздух, това ви помага да успокоите нервите си, които може да са напрегнати, поради постоянното следене на собственото ви здраве. До Нова година се чувствате много по-добре емоционално и физически.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Риби 2017г.
Годишен хороскоп за 2017 година

 

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува