Годишен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Годишен хороскоп Стрелец за 2019 година

През 2019 година много представители на този знак изглеждат по-солидни, по-впечатляващи, по-величествени, може би по-високи и дори е възможно да добавят малко към теглото си.

Характерът ви се променя в положителна посока, ставате по-доброжелателни, спокойни, добродушни. От време на време правитв големи жестове, действате от сърце и по повелята на сърцето си.

Разположението на планетите ви дава отлични възможности за развитието на вашата личност, ако ги използвате правилно, тогава започвате нов щастлив период в живота си. Може да започнете свой собствен бизнес, или значително да напреднете в кариерата си, може да получите добра позиция с висока заплата.

Годишен хороскоп Стрелец за 2019 година

Ако страдате от някои хронични заболявания, то през 2019 г., благодарение на енергията на планетите, можете спокойно да се възстановите или да получите дълъг период на ремисия, по време на който почти напълно можете да забравите за заболяването си.

Здравите Стрелци също може значително да подобрят здравето си, както физически, така и психически.

Бъдете внимателни, защото има голяма вероятност да изпаднете в противоположната крайност и тогава гордостта и арогантността ви се активират, започвате да се хвалите със собственото си значение, вярвайки, че хората около вас ви подценяват. Постоянно мърморите и обучавате всички наоколо, коментирате, искрено вярвайки, че имате пълното право да правите.

Годишен хороскоп Стрелец за 2019 година

Съответстващата е и реакцията на околните. Те са раздразнени, може да ви смятат за глупави и користни, на работното място може конкретно „да ви спъват“, да ви погаждат малки и понякога големи мръсни трикове, само за да ви поставят в нелепа позиция и леко да свалят арогантността ви. Но в повечето случаи хората просто ви избягват.

По време на този период е много трудно да се спазват обещанията, които давате надясно и наляво.

По отношение на здравето, трябва да обърнете внимание на затлъстяването, чернодробните проблеми и жлъчния мехур, високото кръвно налягане, което може да предизвика инфаркт или инсулт.

През 2019 г. е необходимо да решавате много проблеми, свързани с финансите ви. И това няма да е лесно, тъй като възможностите за печелене са значително намалени. Някои от вас може да загубят работата си през този период, други да бъдат принудени да отидат на непредвидена ваканция. Трети да напуснат, но няма да могат да си намерят нова работа, като цяло има няколко възможности.

Но дори и с работата, приходите ви може да намалеят. Например поради забавяне на заплатите, инфлация, увеличение на производството, спад в печалбите на бизнеса и т.н. Малко зависи от самите вас.

Ето защо, през този период, е необходимо да сте особено внимателни към финансите си, трябва внимателно да планирате бюджета си, да минимизирате разходите си, поне да ги приведете в съответствие с доходите. Да не правите никакви спонтанни покупки, особено големи, а не да вземате заеми и кредити, тъй като много трудно може да ги изплатите.

Годишен хороскоп Стрелец за 2019 година

Въпреки това, ако вече имате достатъчно пари, може да реализирате добри покупки, като покупка на недвижими имоти. Те са доста успешни.

Планетите за 2019 г. ви предупреждават, в опитите си да печелите пари не е необходимо да ставате работен кон и да работите до пълно физическо изтощение. Да се подобри финансовото ви положение по този начин е малко вероятно, но да се влоши здравето ви може много бързо, тъй като енергията, изгубена сега, се възстановява много по-бавно от обикновено.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

 Виж още:
Годишен хороскоп за пари Стрелец 2015г.
Годишен хороскоп за 2019 година

 

loading...

1 коментар

  1. Вие сте чудесни и много точни. Ще ви помоля и ангажирам за личен и подробен хороскоп.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here