Гадател
Начало / Хороскоп / Годишен хороскоп / Годишен хороскоп Стрелец за 2017

Годишен хороскоп Стрелец за 2017

Годишен хороскоп Стрелец 2015 година

Годишен хороскоп Стрелец за 2017 година

С известно усилие от ваша страна, 2017 година може да се превърне за вас в една от най-плодотворните и щедри на събития година от живота ви. Разширявайте кръга на интереси и познати, планирайте и се развивайте. Вашата цел е да израснете през тази година, както професионално, така и духовно. Необходима ви е издръжливост, организираност и, най-важното, последователност в решенията.

През тази година ви се препоръчва да поставите на първо място не заобикалящата действителност, а вътрешния си свят.

През януари е необходимо да създадете финансовата основа за цялата година. През февруари се налага много да общувате, да се срещате с нови хора (може би сред тях има среща с романтичен характер), това е също месец на активна професионална дейност. Април е златно време за планиране на бъдещи проекти и събития, използвайте го в максимална степен, защото от края на април и почти до края на лятото идва време, когато е много лесно да приложите добре обмислените идеи.

В началото на септември бъдете внимателни с документите и парите, сложете ред във всичко, в противен случай има вероятност от загуба на нещо много важно. От края на септември до средата на ноември, се очаква период на повишена оперативна дейност, не губете темпото и решете всичките си проблеми. По това време, може да искате уединение и спокойствие – не се лишавайте от това, необходимо ви е просто успокоите духа си. Декември също носи много работа и суета, но все пак тя ви носи удоволствие, посрещате Нова година в отлично настроение.

Любовен годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2017 година

За представителите на зодиакалния знак Стрелец 2017 година преминава под знака на любовта. През първата половина на годината значително разширявате кръга от приятели. Появяват се нови и интересни личности, по силите на които е необратимо да променят живота ви. Самотните от вас имат възможност да разнообразят живота си и да създадат необичайна любовна връзка. Най-вероятно, новото ви увлечение живее в друг град (държава), това само засилва любовта и внася в отношенията приказен романтизъм. Трудно е да се каже как може да завърши тази връзка, но въпреки това има възможност да прерасне в дълготрайни отношения.

За 2017 година звездите предупреждават за Стрелците, че за тези, които имат съпруг или постоянен партньор настъпват трудни времена. През този период отношенията може не само да претърпят голяма промяна, но и да се прекратят напълно. През втората половина на годината ситуацията се влошава, тъй като в личните си отношения много Стрелци се сблъскват с недоброжелатели. Последващите клюки и интриги се отразяват не само на личния, но и на професионалния живот.

Семейните и стабилни Стрелци отделят много време, енергия и финанси на децата си. Но грижите, причинени от по-младото поколение са приятни и най-вероятно касаят положителни промени в бъдещето на децата.

В началото на пролетта е възможна любов от пръв поглед. През април отношенията се стабилизират и през лятото вие вече знаете, какво искате от партньора. Също така, е възможно в края на лятото да срещнете друг човек. Първоначално отношенията започват като приятелски.

 

Хороскоп за здраве за зодия Стрелец за 2017 година

В началото на 2017 година Стрелците се радват на добро здраве. Въпреки това е доста вероятно да почувствате обща слабост и умора до края на февруари, това е естествена реакция на активния начин на живот и работа. Във всички сфери на живота в момента липсват рутинни дела и нерешени текущи въпроси, което до голяма степен се отразява на нервите. През този период, най-добре е да си почивате повече, дори да отидете на почивка за една седмица. Природата и малко почивка от хората и постоянното напрежение – точно от това се нуждаете сега. След премахване на напрежението, вие се чувствате добре отпочинали, пълни с нови сили и енергия.

През пролетта сте на върха на физическото си здраве. За разлика от повечето хора, в този период няма да ви застигне някоя болест, на общото ви здравословно състояние може само да се завижда. Въпреки чувството за лекота и увереност е необходимо да не губите контрол. Отбелязвайки многото пролетни празници и почивните дни, не прекалявайте с напитки и храна.

Лятото е време изпълнено с енергия и благополучие за представителите на знака. Изглеждате прекрасно и усещате прилив на сили за всякакви приключения и подвизи. Не си струва да се подлагате на специални физически натоварвания, по-добре да се заемете с леки и приятни танци, плуване или просто разходки на чист въздух. През лятото, разбира се, не се лишавайте от заслужена почивка, може да предприемете пътуване, най-добре край морето.

Есента и началото на зимата е също благоприятно време за здравето ви. Разбира се, при едно условие: както преди да се ограничавате от алкохол и да се храните балансирано. В противен случай са възможни проблеми със стомаха и червата, при това съвсем скоро. Не рискувайте да сте в болнично легло в навечерието на Новогодишните празници, по-добре се движете повече и възпитавайте в себе си силата на духа.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Стрелец 2015г.
Годишен хороскоп за 2015 година

 

Един коментар

  1. Вие сте чудесни и много точни. Ще ви помоля и ангажирам за личен и подробен хороскоп.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*