Месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп за Овен 06.2018

През тези дни и с кожата си усещате полъха на нещо ново. Преговорите, които провеждате са подготвени отлично и преминават на необходимото ниво. Трябва да бъдете добър слушател, ако не искате да пропуснете неща, които са много важни за вас. Може да се наложи да промените нещо в плановете си. Направете го и до края на месеца може да се движите много по-сигурно. Неочаквана среща с колега привлича вниманието ви върху важен въпрос и ви подсказва как да решите финансов проблем, който е от значение за вас. Може да пътувате за развлечение или за да погостувате на приятели. Очаквайте нови придобивки, подаръци и много нови възможности в личния си живот.

Доста неочакван за вас делови конфликт може да развали настроението ви, защото разбирате, че не всичко във вашата документация е в ред. Нужна ви е предпазливост, ако работите в съдружие. Имате възможност да получите подкрепата на високопоставени личности, които оценяват вашия професионализъм. Налага се да обърнете по-голямо внимание на дома си.

Може неочаквано да ви посетят хора, които не сте виждали от много години. Имате шансове да пътувате в чужбина. Може да се наложи да изтърпите приятелска критика, ако не искате да загубите. Хората на бизнеса да правят разлика между приятели и делови партньори, между равнопоставени колеги и хора, които разбират от бизнес и го ръководят.

Обърнете по-голямо внимание на близките си – те винаги са ви подкрепяли. Голяма положителна роля за вас може да изиграе жена от земен знак. Но не бива да разчитате само на нея, премисляйте всяка своя крачка, всяко действие. Ако една връзка вече наистина се държи на косъм, не се мъчете да я задържите. По-добре е да се разделите, докато все още имате приятните спомени. Прекъснете я и вижте, че всичко е наред. Новите ви интимни връзки са много по-сигурни.

Поставете на място личност, която ви лъже, че е влюбена във вас и ви използва чисто материално. Държи се за вас заради вашата пробивност, доброжелателност, жертвоготовност и доброта. Тази личност е паразит на гърба ви. Отървете се от нея. Тази връзка ви пречи да забележите другия човек, който не сваля поглед от вас и мълчаливо ви следва с влюбения си поглед. Верността е много добро качество, но когато е взаимна. Не бива да се превръща в изпитание за единия и мъчение за другия.

Всички, които планират да продължат образованието си, трябва да започнат подготовката за това, независимо кога започва и каква е степента, към която се стремят. Специализация можете да започнете още през тази есен. Ако желанието ви е да завършите висше образование, първо се ориентирайте много задълбочено към професията, която искате да работите. Ако успеете да съвместите удоволствието от работата си с професията – сте истински щастливи хора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата
1
3 коментара
 1. Гергана коментира

  Няма по верни месечни хороскопи от тези.Благодаря.

 2. BORIANA коментира

  XOROSKOPA E VEREN

  1. david коментира

   Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува