Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Овен

Месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп за Овен 11.2017

У дома, при близките си може да намерите това, от което се нуждаете – уют и спокойствие. Стараете се да свършите много бързо работата си и да се приберете вкъщи. Там се чувствате защитени и щастливи и ви е приятно. Може да работите вкъщи, ако имате възможност.

Домашната атмосфера ви помага да реализирате повечето си планове, да разработите отдавна мечтаните проекти и да осъществите повечето си идеи. В домашни условия сте по-плодотворни през този месец. Присъствието на близките ви е извор на идеи и ви зарежда с енергия.

Звездите ви дават зелена светлина за повечето от плановете ви. Имате възможност да реализирате много от мечтите си и най-вече тези, които са свързани с недвижими имоти. Необходимо е да бъдете много внимателни. Красивите приказки на чужди хора не заслужават доверието ви.

Най-добре е да се консултирате само с приятели и най-вече с партньора си. Всеки външен човек може да се опита да ви измами. Не бъдете самонадеяни и доверчиви. Поискайте съвет, това не е страшно. По-страшно е да направите нещо необмислено, а не да премислите нещата и да ги огледате от всички страни. Вслушвайте се в мнението на роднините и партньора си.

Възможност за разширяване на дейността ви има през втората половина на месеца. Може да получите повече задължения, да се разшири фирмата и вие да получите по-голяма самостоятелност и повишение. Малко се тревожите дали можете да се справите с всички отговорности, но все пак това много ви радва.

Гледайте без страх напред и нагоре. Можете да се справите. Не си позволявайте съмнения и не се колебайте. Звездите ви съветват единствено да вярвате в себе си. Получавате подкрепа от близките си. Те ви помагат да продължите напред и да се гордеете със себе си.

Със своя професионализъм и с ценните си идеи, знания и умения, в служебното издигане ви помага и вашия партньор. Всичко, което се случва повишава тонуса ви, ставате по-енергични и забравяте за дълго време мрачното изражение на лицето, което напоследък беше непрекъснато с вас.

Вие сте доволни и се усмихвате ведро. Може да осъществите повечето от плановете си, свързани с работата. Не се натоварвайте физически и се пазете от простуда. Не се самолекувайте, при най-лекото неразположение потърсете лекар.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

3 коментара

  1. Няма по верни месечни хороскопи от тези.Благодаря.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*