15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп за Овен 01.2018

Съвсем справедливо, неочаквани материални придобивки се появяват в дома ви за радост на цялата фамилия. За някои от вас се очаква да заемат по-предни позиции. Към края на месеца може да влезете в спор с колега. Водете го внимателно, не превръщайте човека във враг.

Проблемите в бизнеса ви идват от личност, която умее да приказва по-добре, отколкото да работи. Пазете се от нелоялността на мъж, който се върти около вас и може да ви причини неприятности. Обърнете внимание на личния си живот.

Пазете се от нежелани срещи с хора, които се мъчат да ви развалят настроението. Най-вероятно това става около средата на месеца. Проблеми с роднини. Млади хора около вас също стават причина за грижи.

През този месец няма да достигнете лесно до нещата, към които сте протегнали ръцете си. Налага се да сте по-внимателни, особено ако става дума за важни решения около имущество. Трябва да сте по-предпазливи в бизнеса си, защото едно погрешно решение или погрешно поставен подпис може да стане причина за големи проблеми, които дълго няма да решите.

Още в началото на месеца се налага да внимавате за всяка своя казана дума. Не прекъсвайте контакта си с хората, просто говорете по-малко и повече слушайте. Към края на месеца получавате покана за празник, който ви действа освежаващо. Приемат ви много топло. Изпълва ви се сърцето с радост и спокойствие.

Нова връзка ви може да ви донесе разочарования още в първите дни на месеца, но това не бива да ви разстройва. Дори да беше се случило нещо по-сериозно, връзката беше обречена на разпадане. В средата на периода разбирате, че нещата не са такива, каквито вие ги искате. Роднина се мъчи да ви измами. Това ви разочарова.

Около края на месеца се налага да решите спорен въпрос с ваш съдружник. Обмислете го добре. Каквото и да направите, трябва да пипате много внимателно. Не бива да разказвате наляво и надясно какво замисляте и да издавате козовете си още в самото начало. По принцип запазете в тайна това, което ви вълнува.

Една много неочаквана среща с човек на път или с човек, който пристига от път, ви кара да се замислите за бъдещето. Той ви кара да преосмислите целия си досегашен делови живот. Може да се намеси и в личния ви живот, да внесе напрежение, но няма да ви се случи нищо лошо. През месеца ви очакват срещи на доста високо ниво. Около средата на периода може да стане въпрос за път в чужбина. Обмислете го добре.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Още по темата
3 коментара
 1. Гергана коментира

  Няма по верни месечни хороскопи от тези.Благодаря.

 2. BORIANA коментира

  XOROSKOPA E VEREN

  1. david коментира

   Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува