Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Овен

Месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп за Овен 03.2017

През месеца очаквайте много работа. Сега ви ангажират неща, които след време поставят началото на нови успехи в деловата ви дейност. Разбирате, че всички притеснения, които сте имали, са били напразни.

Всичко, което сте смятали, че може да се разреши трудно или че изобщо няма да се разреши, получава зелена улица. Необходимо е да сте по-търпеливи, ако искате да получите всичко, което ви е нужно. Премислете деловите промени и не бързайте да давате съвети.

Трябва да се пазите и от измама, защото в напрежението си няма да обръщате достатъчно внимание на дреболиите. Около вас има хора със сериозни здравословни проблеми. Погрижете се и за тях. Родените през Овен имат голяма нужда от пътища в чужбина, на които да се решат важни за тях въпроси.

През първата десетдневка на месеца очаквайте приятни събирания. Откликвайте на всяка покана. Там срещате все по-интересни хора, които могат да ви бъдат и полезни. През втората десетдневка – изненади и подаръци. Пазете се от светла жена, тя ви създава само проблеми. Жените около вас имат възможност да получат нещо, за което са мечтали отдавна.

Не 6ъдете разточителни, макар че щедростта ви е възнаградена. Доверете се на подчинените си, но дръжте делата в ръцете си. Поощрявайте професионалистите и тези, които искат да учат. Срещате човек, които веднага привлича вниманието ви. Може би това е компенсация за онези, които изживяха любовно разочарование.

Ако се явявате на конкурс за повишаване на квалификационна степен – сега го печелите. Това е част от образованието, което ви издига в кариерата. Подкрепа от много страни за родените през Овен. Материалност бележи тези дни. Пътищата в страната са много важни за тези от вас, които се занимават с обществена дейност.

Обществените ви ангажименти заемат все по-голяма част от времето и дейностите ви. Открива ви се възможност да сключите голяма сделка. Тя има огромно значение за вас. Подписвате и важен договор около края на месеца.

Бъдете прецизни във всичко, което правите. Не се разсейвайте в средата на периода, защото има реална опасност, залисани в големите си задачи, да пропуснете важен делови успех. Решавате въпроси, свързани с покупки за дома ви.

Към края на месеца може да ви се наложи да влезете в неприятен спор, който ако не се овладее навреме, може да се превърне в скандал. Въпреки че месецът ви дава много добри възможности, би било добре е да не рискувате излишно.

В любовта много от вас може да изпитат голямо разочарование. Човек, на когото сте вярвали безрезервно и сте обичали, само ви е използвал. Разделете се, така е по-добре за вас. Не позволявайте да се превърнете в изкупителна жертва на пресметливост и алчност.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

3 коментара

  1. Няма по верни месечни хороскопи от тези.Благодаря.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*