Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Овен

Месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп за Овен 09.2017

Преразгледайте всичките си ангажименти и се съсредоточете само върху главното. Имате много колеги, които спокойно биха поели част от задълженията ви. Намалете темповете на работа и степента на натоварването. Вие вече сте преуморени, а не можете да си вземете отпуск. Така че единствената ви възможност е да си почивате в движение. Използвайте вечерите у дома и почивните дни. Наложете си сами да не мислите за работа и да се отпуснете пълноценно. Това време можете спокойно да посветите на любимия човек и на семейството си.

Компенсирайте честите закъснения и отсъствия напоследък с повече внимание. Така се чувствате по-добре, заобиколени от веселие и любов, а и може да поуталожите вече надигащото се негодувание у близките си. Можете дори да поемете част от домашните задължения на другите.

Бъдете сигурни, че това е най-приятната изненада за всички. Отпуснете нервите си чрез разходки. Престанете да мислите за пари. В момента всичко е добре и дори можете да си позволите допълнителни разходи за малко глезотии или лукс.

В работата ви възниква естествено негодувание към вашата по-малка натовареност. Не давайте обяснения на никого, защото може да прозвучи като оправдание. Не обръщайте внимание на никого и никакви злобни подмятания. Не допускайте нищо да повлияе на нервите ви и да ви натовари излишно.

Съсредоточете се само върху основното и се опитайте да се убедите сами, че качеството е по-важно. Свършете малко работа, но както трябва. В противен случай рискувате да се захващате с много различни неща, да започвате много дейности и нищо да не довършите и да свършите както трябва.

В средата на месеца нещата започват да се избистрят и вие можете да си починете пълноценно. Леко разтоварване в графика на задълженията ви дава повече свободно време. Пазете се от измами през този период. Дори ваш роднина, обърнал се за помощ към вас с най-покъртителния разказ, би могъл да ви излъже и да има користни цели.

Даденото сега назаем едва ли някога може да си върнете обратно. Научете се да бъдете мнителни и да не допускате да ви лъжат. Поемете ли ангажимент трябва да го свършите. Не бъдете безотговорни и оправдайте възложеното ви доверие. Проблемите си обсъждайте само с постоянния партньор или с най-близък роднина.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

3 коментара

  1. Няма по верни месечни хороскопи от тези.Благодаря.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*