Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Овен

Месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп за Овен 07.2017

Това е времето, през което работата ви понамалява. Помолете близък да довърши започнатата работа по освежаване на интериора в дома ви. Вие сте много ангажирани с обмислянето на неща, който са или поне поставят началото на нова дейност, която след време ви носи нови материални успехи.

През този период усещате, че редица проблеми, които сте смятали за трудно решими или за нерешими, започват да се разплитат лека-полека. На повечето от вас им е дадена зелена улица. През този месец деловата ви дейност не трябва да остава на заден план, каквото и да се случи.

Имате повече материални възможности. Много от вас се налага да пътуват спешно за чужбина, за да решат делови проблеми – и свои, и на близки, който са зад граница. Около края на месеца сте поканени на приятно забавление. Около края на периода ви предстоят гостувания на хора отдалеч. Получавате малък, но скъп подарък, който ви изненадва много приятно. Ако искате да стане това, което сте намислили, не бъдете много самоуверени, избирайте къде да стъпите при всяка своя крачка.

Ръководете инициативата си вие, не се оставяйте на влиянието на други хора, особено на малко познати. Имате подкрепата на колегите си. Подкрепят ви при нужда и приятелите ви. Някои от вас може да изпитат любовни разочарования. Човек, който е бил до вас, не е бил искрен. Много може да ви заболи и е по-добре да се разделите. Не страдайте дълго, в края на краищата раздялата е оздравителна за вас.

Младите хора да се въздържат от връзка с човек, доста по-голям от тях. За много от тях такава връзка е обречена на неприятности и мъчителна раздяла. В едно от пътуванията си срещате човек, когото се мъчите да привлечете като партньор и който по някакъв начин се оказва свързан с любовното ви бъдеще.

Всички, които се занимават с обществена работа, се налага да пътуват из страната. Това се оказва много важно за тях и трябва да го направят. Открива ви се възможност да направите голяма и важна за вас и работата ви сделка.

Подписвате важни договори. Бъдете прецизни, когато проучвате условията към тях. Неприятен спор може да се превърне в скандал. Няма да избегнете спора, но можете да предотвратите скандала. Към края на месеца правите нови покупки за дома ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

3 коментара

  1. Няма по верни месечни хороскопи от тези.Благодаря.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*