Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Телец

Месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-telec

Месечен хороскоп за Телец 11.2017

Очаква ви щастлив и успешен месец. Издигате се и получавате заслужено признание в работата си. Вие знаете печелившата формула и познавате пътя към успеха, затова много от колегите ви искат да работят с вас. Сега може да се насладите на този отдавна чакан момент.

Бъдете сдържани и не показвайте радостта си пред колегите. Някой от тях може да изтълкуват радостта ви като придобиване на незаслужени привилегии. Щастието си споделете с приятели и роднини. Те искрено ви подкрепят и ви поздравяват. Покажете на всички, че наистина заслужавате.

Тъй като сте професионалисти, няма да е нужно да полагате много усилия. Работите с огромна лекота, защото за вас всичко е рутина. Това се отнася за тези от вас, които харесват работата си и тя е удоволствие за тях. Прекрасен шанс да получат предложение за промяна имат тези, които в момента не са доволни от работата си. Ако не са големи рисковете, приемете.

Сега не е момента да плувате в непознати води. Захванете се само с това, което можете, насочете усилията си в посоката на вашите умения, там където сте най-добри. Имате помощта и подкрепата на звездите, но от неразумни решения е необходимо да се пазите сами.

В семейството ви има синхрон и разбирателство. Всички ви подкрепят, но не забравяйте, че и те имат нужда от вас. Няма да ви ангажират много, по-скоро ви търсят за съвет по въпроси от ежедневието и бита. Не бъдете прекалено горделиви и се отзовете.

Останете така здраво стъпили на земята, както сте сега. В момента не са ви нужни големи покупки, така че не се изкушавайте. Бъдете практични и пестете парите си. Не купувайте нищо излишно. Въпреки че стандартът ви се е повишил значително, опитайте да запазите досегашния си начин на живот.

Настъпва прекрасно време на истинска любов за много от вас. Необвързаните може да срещнат подходящия човек, макар че отдавна са се отказали да го търсят. Неочаквана среща може да ви донесе много прекрасни изживявания. Обвързаните са много щастливи и преживяват бурни емоционални мигове.

Човек, с когото сте се запознали на кратко пътуване, може да напомни за себе си с много хубави вести. Вие сте доволни от новините и спокойно започвате да правите планове за бъдещето. Почивайте си повече. Не се претоварвайте и сами забавяйте темпото. Колкото и да се опитвате сами не можете да свършите цялата работа в дома и в офиса.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

2 коментара

  1. Koga shte smenite horoskopa i za telec za septemvri ?

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*