15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-telec

Месечен хороскоп за Телец 02.2018

Месецът е предимно благоприятен за родените през Телец. По принцип се налага да сте внимателни в поведението на партньорите си, но и внимателно да следите тяхното поведение към вас. Има реална опасност да бъдете измамени с много важен документ. Внимателно четете какво подписвате и оглеждайте какво ви дават срещу парите ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, здравето му може да ви изненада неприятно.

Очаквайте покана за приятно светско събиране. На него срещате познати и приятели, с които не сте се виждали от години. С някои от тях може да възродите старо приятелство, което може да надхвърли рамките на приятелска връзка. Не прекалявайте с пиенето и любовните авантюри.

Налага се да се заемате и с един финансов въпрос. Решавате го благоприятно, макар и с доста напрежение. Не бива да рискувате с големи харчове, с лекомислено боравене с пари. Налага се да се погрижите и за здравето си. Родените през май могат да си отдъхнат, няма да имат големи натоварвания.

Родените през Телец се измъкват през този месец от една неприятна ситуация. През тези дни се налага да сте много внимателни и да стоите настрана от дейности и хора, за които по интуиция усещате, че могат да ви навлекат неприятности, свързани с близки и приятели.

Не се поддавайте на интригите на личност, която иска да ви създаде затруднения в деловата дейност. Родените под знака на Телец може и да не са особено доволни от паричните си постъпления, но това не е причина за депресия. Нещата се оправят. Не се доверявайте сляпо на хората от вашия бранш, конкуренцията е прекалено голяма.

Бъдете по-дискретни, не споделяйте нито трудностите, нито победите си, нито плановете си с колеги, дори ако ги смятате за много почтени. Вашата приказливост може да ви донесе отрицателна енергия, която да ви причини неприятности. Проблемите в офиса и в дома ви искат внимателно пипане и подход.

Не бъдете крайни в изискванията и решенията си. Ваша стара мечта, свързана с деловата ви дейност, може да се осъществи след срещата ви с високопоставена в бранша ви личност. Не отказвайте допълнителна работа, работа на хонорар или поръчки на парче. Всяка една от тях подсилва финансите ви и ви дава самостоятелност и самочувствие.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. petya коментира

    Koga shte smenite horoskopa i za telec za septemvri ?

    1. david коментира

      Днес 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува