Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Телец

Месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-telec

Месечен хороскоп за Телец 03.2017

Месецът е на творчество, на възможности, при които повечето от вас усещат приятния полъх на страстна любов и заслужен успех. В началото на месеца се налага да цедите всяка своя дума. Към края на месеца получавате покана за празник, който ви действа много добре.

Нова връзка може да ви донесе разочарования още в първите дни на следващия месец. В средата на периода разбирате, че нещата не са такива, каквито вие ги искате. Роднина се опитва да ви измами. Около края на месеца се налага да решите спорен въпрос със съдружник. Каквото и да направите, трябва да пипате много внимателно. Не бива да си издавате козовете. По принцип запазете в тайна това, което ви вълнува.

Една много неочаквана среща с човек на път или с човек, който пристига от път, ви кара да се замислите за бъдещето. Той ви принуждава да преосмислите целия си досегашен делови живот. Тези, които не се занимават със собствен бизнес, да се огледат за човек, който се кани да седне на мястото им. Ако сте по-внимателни, скоро може да го откриете, той не се стеснява да злослови за вас. През месеца ви очакват срещи на доста високо ниво.

Около средата на периода може да стане въпрос за път в чужбина. Родените през Телец са доста раздвоени в личен и в служебен план. Поставени сте в позиция да избирате. Колкото и да ви е неприятно, трябва да го направите.

Пазете се от нежелани срещи с хора, които се мъчат да ви развалят настроението. Най-вероятно това се случва около средата на месеца. Проблеми с роднини. Млади хора около вас също стават причина за грижи. Неочаквани материални придобивки. За някои от вас, се очаква да заемат по-предни позиции. Към края на месеца влизате в спор с жена.

Водете го внимателно, не превръщайте личността във враг. Проблемите в бизнеса идват от личност, която само умее да приказва и която губи. Пазете се от нелоялността на мъж, който се върти около вас и може да ви причини маса неприятности.

Телците с дългогодишни връзки се налага да изяснят отношенията си с партньора. През този месец няма да достигнете лесно до нещата, към които сте протегнали ръцете си. Налага се да бъдете по-внимателни, особено ако става дума за важни решения около имущество.

Необходимо е да сте по-предпазливи в бизнеса си, защото само едно погрешно решение или погрешно поставен подпис, може да стане причина за големи проблеми, които дълго време не биха могли да се решат.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

2 коментара

  1. Koga shte smenite horoskopa i za telec za septemvri ?

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*