Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Телец

Месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-telec

Месечен хороскоп за Телец 04.2017

Много пъстър месец започва за вас. Имате много приятни дни и часове, имате и напрежение – и в дома си, и в деловата си дейност. Мислете повече за новите неща, които се явяват на хоризонта, като че ли напълно самостоятелно.

Нищо няма да е откъснато едно от друго, за съжаление се преливат личните с деловите ви проблеми и ситуации. Може би затова ви се струва тежка ситуацията, при която се налага да решите бързо един фамилен въпрос.

Трябва да се справите с неочакваната ситуация и ако положите малко повече усилия, може да се справите. Със семейството ви са свързани и други моменти, които искат бърза реакция – помощ на млади хора, помощ на човек извън страната, пътуване по семейни причини, грижи за човек с крехко здраве – всичко това ви натоварва допълнително. На някои от вас може да се наложи да вземат бързо решение по въпрос, свързан с работа в чужбина. Освен това, ако имате близки в чужбина, бъдете подготвени, че те имат също доста неприятности.

Личният ви живот полека-лека се урежда. На хоризонта се задава красива любовна връзка за необвързаните. Много от вас, които още са свободни, имат нови контакти, които може да се превърнат и в сериозни ангажименти. Семейните не бива да прехвърлят в дома си напрежението от работата си. Бъдете благодарни на хората, на които дължите своето положение. Умейте да цените приятелството и доброто отношение.

Трябва да помислите повече за почивка. Тези, които се занимават с пари, а и всички, на които се налага по някакъв повод да броят пари, трябва да са много внимателни. Може да се допусне точно в този период досадна, но неприятна грешка. Даже и да имат проблеми в деловата си дейност и на работното си място, родените под този знак намират решение.

Около средата на месеца бъдете много внимателни в работата с документи. Има опасност да се загуби важен за вас документ. При някои от вас се очакват противоречия в личния им живот. Трябва да се огледате около себе си. Част от проблемите се дължат на вас.

Имате и неприятност, свързана с хора от чужбина и тя няма да е краткотрайна. Освен това от делова може да се превърне и в лична. Бъдете по-спокойни при вземането на решения. Трябва да мислите по-задълбочено, не позволявайте да ви пришпорват, да ви карат да бързате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

2 коментара

  1. Koga shte smenite horoskopa i za telec za septemvri ?

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*