Месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-telec

Месечен хороскоп за Телец 06.2018

Имате трудности, но се справяте с тях успешно. При някои от вас се очакват изпити за допълнителна специалност, която им дава възможност за дейност. При други се решават въпроси, свързани с работа в чужбина. Ако сте упорити и внимателни и най-вече – ако знаете какво искате, може да постигнете всичко. През месеца се налага нееднократно да обмисляте документ, свързан с голяма сума пари. Не бързайте да подписвате, четете и под линията.

Дните са добри за повечето от вас. Оправяте се много успешно с хора, които си мислят, че могат да ви победят, като ви водят за носа. Имате здрави основи, върху които може спокойно да се задържите. Възможно е да сте доста напрегнати по въпрос, свързан с работа, която ви се предлага, но не ви е много по сърце. В средата на месеца бъдете много целенасочени и не си позволявайте да се разсейвате.

Имате силен характер, но вашият инат понякога е основната причина за загубите ви. Ваша колежка може да ви злепоставя, за да повлияе върху бизнеса ви. Имате желание за професионална реализация. При тези, които имат добра професионална подготовка, това става, а при другите – се налага да запишат курсове или специализация, за да могат да достигнат равнището, което им осигурява успех.

Пазете се от вашата ревност, която много пъти е ставала причина за проблеми в дома ви. Бъдете по-освободени и така можете да живеете по-спокойно и с повече лични успехи. През този месец имате много приятелски гостувания и срещи. Те ви радват. Пътувате при хора, които ви уважават и обичат. Те дори ви чакат с голямо нетърпение. Известие от чужбина става причина доста от вас да се замислят за нови ходове в бизнеса.

Правете промени, само ако не рискувате нищо. Проблеми с отраснало дете, което вече от доста време е на прага на интимна раздяла. Трябва да се помъчите да го освободите от мъката, която го е притиснала. Има опасност тя да премине в депресия, макар и лека. Потърсете съветите на психолог, ако се налага. Имате нужда от свобода и независимост, от пътища и промени, които се отразяват положително на здравето ви.

През този месец е вероятно да се наложи да положите повече грижи за здравето на близък човек. Пазете се от желанието да се държите като господари, защото това става трудно, а и има непредсказуеми последици. В средата на месеца може да имате много напрегнати дни. Не бива да влизате в никакви конфликти и спорове.

Помъчете се да решавате всичко по-дипломатично и внимателно. В противен случай има реална опасност да сринете за кратко време много добри отношения и партньорства. Важно е признанието за вас, особено за тези, които се занимават с изкуство – бъдете упорити, но не и нахални, когато представяте произведенията си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата
1
2 коментара
  1. petya коментира

    Koga shte smenite horoskopa i za telec za septemvri ?

    1. david коментира

      Днес 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува