Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Близнаци

Месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп за Близнаци 03.2017

Помислете внимателно върху предложение за работа, което получавате. Отнася се за допълнително натоварване, можете ли да си го позволите. Помислете върху възможността някои да ви помага, ако приемете допълнителната работа.

Родените през Близнаци е необходимо да са внимателни с колегите си. Вашата импулсивност може да ви постави в неприятна ситуация. При необвързаните се появява възможност за годеж и брак. В личния ви живот са възможни проблеми с половинката ви.

Радвате се на успехи най-рано в средата на месеца. Жените изживяват напрежение, което може да се отрази сериозно на здравето им. Необходимо е да укротят малко амбициите си и да не правят на другите това, което не искат да им се случи на тях.

Очакват ви много приятни пътувания в страната. Срещате се с приятели и бивши колеги. Има вероятност и по-голяма сума пари да влезе в ръцете ви. През месеца се налага да сте много предпазливи с новите си начинания, защото по пътя си може да срещнете много спънки.

Може да попаднете в рискови ситуации, които ако не се избегнат своевременно, може да ви се стоварят големи неприятности. Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки, в които може да ви въвлекат незабелязано. Пазете се от покупка, която се каните да направите. Внимавайте и на кого помагате, може да стигнете до съд.

Обърнете много голямо внимание на документацията си – и работна, и лична. През месеца деловото партньорство има голямо значение за вас. Нещата, които са свързани с по-големи инвестиции, трябва да се решават с много разум.

Искате да пробивате, но не бива да го правите без експерти, ако вие не сте запознати с нещата из основи. При някои от вас има възможности за по-продължителен престой в чужбина по повод делови неща.

Месецът дава на Близнаците много добри шансове за печалби и добър жизнен тонус. Тихо и кротко си вършете работата, стъпвайте като нежни малки котета.

Някои от вас имат възможност да започнат нещо ново в бизнеса и живота си. Това е месец, през който се срещате с много нови личности, задълбочавате старите приятелства, имате подкрепата на колеги и съдружници, но същевременно трябва да сте много внимателни що се отнася до нови покупки и ненужни имоти.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*