Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Близнаци

Месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп за Близнаци 07.2017

През този месец ви предстоят пътища в страната, свързани с пари – може би най-после си прибирате изработеното от ваши отдавнашни длъжници. Бъдете внимателни, защото ако на тази тема избухне разправия, може да изплува нещо много неприятно за вас. Имате напрежение от делови характер.

Около средата на месеца приятно събиране ви отпуска. Месецът ви дава много възможности. През периода Овен изиграва за вас много положителна роля. Пазете се от ласкатели. За повечето от вас съдбата е закрилница – всичко, което започвате, свършва добре. Не и пречете с недоверие и подозрителност.

Обръщайте внимание на близките си, който не живеят заедно с вас. През този месец имат успех тези, които се занимават с търговия. Около вас има хора с личен празник, не забравяйте да им подарите нещо. Също и на човек, когото обичате и уважавате.

Налага се да преоцените поведението на колега и приятел, който в последно време много ви тревожи, но и ви досажда. Преценете и вашето поведение, може би вината е във вас. Може да се наложи внезапно да пътувате във връзка с неясноти около имот.

Тлее някаква разправия. Вие сте наясно откъде идва опасността и е във възможностите ви да преодолеете разпалването на конфликт. Постарайте се, защото ако се разгори, конфликтът може да отклони вниманието ви и да загубите позиции, които вече сте защитили. Отнема ви и много време, а това е загуба за вас.

Този месец преминава в очакването на едно предложение за допълнителна дейност. Приемете предложението, ако се връзва с основната ви професионална дейност. В този случай тя ви носи и финансов успех, без много усилия и напрежение.

Нещо повече – нещата, като че ли се подреждат сами. Ако приемете предложение, което е в друга професионална област, може да се справите, да ви се заплати, но полученото да е по-малко и с повече усилия.

Тези от вас, които са свободни, могат да получат предложение за годеж, а на много да им се направи предложение за брак. Обвързаните със сериозни връзки да не се впускат в кратки, приятни авантюри, защото им излиза солено.

На много от вас това вече се е случвало и едва са оправяли отношенията с интимния си партньор. Към края на месеца получавате възможност да вземете важно бизнес решение, но няма да се справите сами.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*