Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Близнаци

Месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп за Близнаци 02.2017 г

През този месец ви очаква низ от щастливи дни. Стремите се към самостоятелност и независимост и постигате своята мечта. Очаквайте много приятни новини. Те са свързани с професията ви. През средата на месеца може да възникнат някои финансови проблеми, но това не бива да ви тревожи, защото всичко отминава много бързо. Вие сте засипани с много работа, но се справяте бързо и отлично с всичко, което ви се възложи. Това води до издигането ви в йерархията и до увеличаване на популярността ви, а с това и на уважението към вас. В трудните ви моменти, на помощ може да ви се притекат верните приятели. Приемете помощта на жена, която е много разсъдлива и ползотворна за вас. Отхвърлете предложенията, направени от колега, с когото не сте близки.

В средата на месеца пред вас се разкрива нова възможност за изява, която да затвърди вече постигнатите успехи. Този момент се оказва много важен за вас. Не се страхувайте да приемете посредничество при решаване на някакви чужди проблеми. Това може да ви донесе големи приходи. Не се притеснявайте, ако това посредничество, за да се уреди добре, налага пътуване. Не се тревожете. Можете спокойно да отсъствате от работата си за кратко време. Това няма да навреди.

В края на месеца получавате една дългоочаквана сума пари. Това е възнаграждение, което сте се отказали да чакате и почти сте изгубили надежда. Приятната изненада ви дава възможност да направите големи покупки, които отдавна сте запланували. През този месец трябва да обърнете по-голямо внимание на семейството си. Възможно е, залисани в работата си, да забравите домашните си задължения. Редно е да направите план на задълженията си и да отделите време и за вашите роднини. В дома ви има семеен празник, на който присъства човек, който много може да ви помогне в бъдещата ви работа. Не пропускайте семейните празници.

Интензивният ритъм на живот през този месец ви прави нервни и раздразнителни. Може да се тревожите, че нищо не успявате да свършите и да станете избухливи. Забравете неспокойните мисли. Наложете си сами по-умерен ритъм и може да видите, че прекрасно се справяте с всяко натоварване. Ако сте по-самоуверени, можете да постигнете повечето от плановете си. Някои от нещата, набелязани за следващи периоди може да бъдат решени още през този месец. В никакъв случай не изпадайте в паника и не преигравайте. Не се оплаквайте, че сте много натоварени, защото вие сами сте си наложили това темпо. Не споделяйте с никого колко пари сте получили. Доверете се само на партньора си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

 

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*