Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Близнаци

Месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп за Близнаци 11.2017

През този месец сте под непрекъснато нервно напрежение и много напрегнати. Зависими сте в работата си от човек, когото никак не обичате. Има неща, които не можете да му простите – интригите и лицемерието му, нечестните постъпки спрямо вас. В момента всичко зависи от този човек и се налага да стиснете зъби и да изтърпите това положение.

Наложете си да мълчите. Просто си вършете работата, говорете само по служебни въпроси и само ако се налага. Бъдете колкото се може повече съсредоточени в работата си и не контактувайте много с колегите си, за да избегнете вероятността да изпуснете някоя дума, която да издаде личното ви отношение.

Възможно е това напрежение да се пренесе и в дома ви. Склонни сте да се заяждате, да спорите за дребни неща, дори за несъществуващи проблеми, тъй като сте много нервни. Спестете на хората около себе си този тормоз.

За конфликтите вината е ваша, защото вие внасяте напрежение в семейството. Контролирайте гнева и нервите си. Обвързаните от вас може да приключат сегашната си връзка. Някои от вас са склонни да отърват от бремето й, тъй като са имали чувството, че тази връзка им тежи и пречи.

Втората половина на месеца ви изпълва със съмнения и скептицизъм. В работата напрежението расте, обстановката не се успокоява и вие започвате да губите надежда. Всичко това се дължи на вашата умора. Въоръжете се с търпение и не допускайте да влизате в никакви конфликти.

Още едно изпитание за вас е разкриването една интрига – срещу вас е злословил ваш колега и сега на вас ви се иска да си изясните нещата лице в лице. Не правете скандали, запазете хладнокръвие. Просто контактувайте с този човек, само ако работата го налага.

Облаците се разсейват в края на месеца, заедно с разведряването на обстановката в работата ви, се подобряват семейните ви отношения, подобрява се настроението ви и вие се чувствате добре. Изчакайте с новите дейности.

Стабилизирайте се окончателно след неприятностите и тогава мислете за нови неща и тръгване нагоре. Позволете си да си починете и да се възстановите след нервното напрежение. Направете усилия и се реванширайте по някакъв начин на семейството си за поведението си през този месец.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*