15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп за Близнаци 03.2018

След относителното затишие в работата ви, сега предстои отново подем нагоре и отново битка за нови върхове. Вие сте неуморни и пълни с енергия. Естествено, наново може да възникнат проблеми, но те ви се виждат нищожни и вие намирате сили в себе си да ги преодолеете с лекота. След перипетиите и трудностите, които имахте доскоро, всяко препятствие сега ви се струва като детска игра.

Трябва да бъдете особено внимателни със здравето си през този месец. Всяка преумора се натрупва и се отразява на нервите и общото ви състояние. Постарайте се да си наложите по-умерено темпо на работа и така може да продължите напред и да сте винаги готови да приемете предизвикателствата. Пестете силите си. Щадете нервите си и не се нервирайте за дреболии. Като погледнете трезво, всичко, за което се тревожите е незначително и вие нямате огромни и нерешими проблеми, които да ви тревожат. По-скоро вие самите правите проблемите си огромни в собствените си очи.

Ако имате възможност, потърсете помощ от ваш колега. Разбира се, това трябва да е човек, на когото можете спокойно да се доверите. Заедно можете да постигнете повече и в по-кратки срокове. Ако няма такъв човек, то бъдете упорити и се борете сами. Може да ви бъде трудно, но ако наложите по-умерено темпо на работа, то вие може да успеете, каквото и да става. Повярвайте в себе си. Не позволявайте никой да взима решение вместо вас. Колкото и да ви е трудно, трябва да поемете цялата отговорност. Само така може да сте сигурни, че може да успеете.

През втората половина на месеца назряват някакви конфликти, които са на базата на интригите. Вие мразите тези неща и трябва да стоите далеч. Вземете си кратка отпуска и прекарайте няколко дни извън града. Така може да възстановите нервите си, а и да избегнете капаните, които ви подготвят вашите подчинени и конкурентите в работата ви. Ако вие сте далече от всичко това, техните интриги са безпочвени и те сами попадат в капана си.

Имате и доста непредвидени разходи през този месец. Някои събития няма да са предвидени и ви изненадват. Вие имате отделени пари, които сте предвидили за друга цел, но се налага да ги похарчите сега. Не съжалявайте, защото имате прекрасни моменти. Любимият човек е непрекъснато до вас и сте много щастливи. Отпуснете се и си починете пълноценно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува