Месечен хороскоп за Рак за Септември 2020 година

Месечен хороскоп за Рак за месец Септември 2020 година

Нуждаете се от повече инициативност и увереност в себе си. Не чакайте другите да ви подадат ръка и не се предоверявайте на колеги.

Потърсете възможност за самостоятелна изява и не работете в колектив. Ако искате да успеете, бъдете по-самоуверени и решителни.

Посветете се изцяло на работата си и позволете на служебните ви ангажименти да ви обсебят напълно.

Не се занимавайте с няколко неща едновременно, а се посветете само на една дейност. Елиминирайте всички странични дейности, защото те само губят времето ви и ви разсейват.

Месечен хороскоп за Рак за месец Септември 2020 година

Не се тревожете, че обръщате малко внимание на семейството си. В момента обстановката е много напрегната и вашите служебни отсъствия само ви отървават от безсмислени спорове и опъване на нервите за неща, които не си заслужават. Дори през почивните дни си осигурете уединение. Идете сами на екскурзия в планината или в парка. Ако имате вила извън града, това е най-добре за вас. Използвайте тишината и спокойствието, за да можете да си починете пълноценно.

Месечен хороскоп за Рак за месец Септември 2020 година

През втората половина от периода имате нужда от съвет за ваше колебание по служебен въпрос. В този момент може да се обърнете само към стари приятели и колеги, с които сте работили много години и можете напълно да разчитате на тяхната безкористна и компетентна подкрепа. След този критичен момент имате възможност да реализирате свои отдавнашни мечти.

Пред вас се отварят нови хоризонти. Това е повишение в работата и предложение за заемане на нов пост. Това ви радва и въодушевява. Това се превръща в ново начало за вас. Всичко зависи от вас. Внимавайте, защото пътя ви към успеха е осеян с капани. Научете се да си мълчите. Не давайте оценки за колегите си. Вие сте толкова щастливи от успехите си, че рискът да ви се изплъзне хаплива и злобна забележка от устата е много голям. Точно тази малка простъпка може да ви провали и да ви коства много дълго време в изолация.

Опитайте се да бъдете на ниво и да проявите добронамереност към всички хора, колкото и да, ви е трудно. Не размахвайте заканително своята отмъстителност, а се усмихвайте и бъдете приятели с всички. Не избухвайте пред партньора си, защото трябва да запазите мира в интимните си отношения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Вече съвсем го обърнахте на гадаене – “ чернооки мъж и жена не са били ваши приятели“, „мъж от чужбина „…..Преди беше доста по-добре.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here