Месечен хороскоп за Рак

Месечен хороскоп за Рак за Ноември 2019 година

За вас това е един раздвижен, наситен със събития месец, повечето от които са приятни или успешен край на поредица от действия.

Особено силно това се чувства от заетите с търговска и предприемаческа дейност.

С какъвто и бизнес да се занимавате, вие сте в стихията си, щом опре до търговия и този месец ви позволява да се развихрите.

Тези от вас, които имат голямо желание да развият собствен бизнес, могат да започнат сега.

Имате шансове не просто да се разделите с безработицата, а да навлезете устремно където ви се иска.

Това става много неочаквано за вас с помощта на влиятелен човек, когото познавате, но не сте близки с него.

Месечен хороскоп за Рак за Ноември 2019 година

На новото работно място много от необвързаните правят и едно приятно запознанство. Известията, които получавате от чужбина, може да бъдат свързани с обучение, но също и с предложения за работа. Имате шансове да сложите край на спорове и конфликт. Много важно за вас е през този месец да прекъснете всички делови връзки, в които липсва разбирателство. Също така трябва да следите много внимателно вашата кореспонденция. В средата на месеца имате срещи, свързани с бизнеса и възможности да подпишете дългосрочни договори.

Възможности за увеличаване на семейното, а при някои и на деловото имущество. Внимавайте за здравето на човек, който не ви е безразличен. За повечето от вас силните дни продължават. През тези дни имате щастието да се почувствате много добре материално. Имате покана за пътища в чужбина, където се срещате с близки хора и с добри приятели. Наслаждавате се на приятни срещи и светски събирания. Имате покана за брак или годеж. Пазете се от кражба в превозно средство, на улицата или в обществени места.

Пазете се от измама на млада особа, а дома си от взлом. През месеца може да се решават доста добре някои въпроси, свързани с децата. Пари няма да ви липсват, особено ако внимателно се отнасяте с плановете си за разширяване на дейността. Може да почувствате вътрешна раздвоеност. Когато се замислите сериозно върху това, което ви тревожи, нещата се оформят много по-категорично. Срещи, нови връзки и нови приятелства. При някои се очаква и стабилизация на бизнеса, който в предишните периоди беше доста непостоянен и неприятен за повечето от вас.

Жените може да изпитат разочарование от мъж, който все им се кълне в любов и че ще ги обича до гроб и все намира с какво да ги огорчи. Изневяра може да стане причина да се позамислите за връзката си и да решите как да постъпите. Може да имате доста интересни предложения, които да прецените заедно с колектива, с който работите. През този месец се пазете от преразходи, защото като си отворите пръстите, не спирате да харчите.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Вече съвсем го обърнахте на гадаене – “ чернооки мъж и жена не са били ваши приятели“, „мъж от чужбина „…..Преди беше доста по-добре.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here