Месечен хороскоп за Рак

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп за Рак 04.2018

Провеждате срещи с делови характер. Успехите са около вас и вашето семейство. Има възможност да започнете дейност, свързана с път. Подобрявате финансовото си положение. Не бива да харчите, без да мислите. Човек на много висок административен пост оценява вашия професионализъм и ви създава възможност да започне изкачването ви по служебната стълбица. То става бавно, сигурно и е стабилно.

Някои имат проблеми със служебно преместване. Може да ви бъде трудно, защото сте свикнали с колегите си. Радвате се на приятно известие от чужбина. Трябва да владеете по-добре емоциите си, не бива дребни неща да ви разстройват или да ви карат да избухвате. Това при вас се случва често. Изпитвате влечение кьм подредения дом, но трябва да положите усилия за неговото създаване.

Имате вътрешна нерешителност, която ражда трудности за вас и през този месец е добре да преоцените истинските си възможности. Ако през този период направите правилната оценка на възможностите си, през следващите месеци ви е по-леко.

Имате добри възможности, но дали успявате да ги използвате, зависи само от вас. Не бива повече да вземате заеми. Единственото нещо, в което трябва да внимавате, е да не ви манипулират с ловки лъжи. Понякога полуистината звучи много по-убедително от лъжата, трябва да умеете да я различавате. Ако не успеете, може да се наложи да се борите дълго, за да си върнете загубените позиции.

Обградени сте от преданост и добро отношение, но те изискват и вашето внимание. Трябва да ги цените по достойнство и да намирате начини да покажете колко ги цените. Пазете се от ината си. Той често ви създава проблеми. Уважавайте половинката си.

При много от вас стабилна продължителна връзка ви изправя пред възможности за брак или годеж. От вас зависи как да оползотворите тази възможност. Човекът, с когото искате да свържете живота си, го заслужава. Връзката ви е на ниво. Ако говорите по-малко и се включвате повече в общите дейности, щастието ви е пълно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. az sym коментира

    Вече съвсем го обърнахте на гадаене – “ чернооки мъж и жена не са били ваши приятели“, „мъж от чужбина „…..Преди беше доста по-добре.

    1. david коментира

      Какво общо има чернокич мъж и жена с тези от чужбина ?!?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува