Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Рак

Месечен хороскоп за Рак

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп за Рак 11.2017

Всички, които работят в екип могат да се радват на добри резултати през този месец. Помагайте на колегите си и бъдете винаги с тях, за да успеете. Заедно може да осъществите всички проекти, които досега са били в задънена улица, ако се опитате да бъдете навсякъде, да попитате всеки дали има нужда от помощ.

Вашето лично удовлетворение идва с успеха на целия екип. Няма да ви отличат, като изявен победител сега, но през следващите месеци може да очаквате похвали. Само може да се изложите, ако се изкушите и поемете някаква инициатива, в стремежа си да се изявите и да блеснете.

През този период не можете да направите нищо сами. Рискувате да се изложите с несполучливи идеи и некачествена работа, ако се поддадете на огромното си желание да бъдете забелязани. Не можете да преценявате нещата реално и компетентно, тъй като сте разсеяни и затова ви е необходимо още едно мнение, някой друг, който да ви допълва и да работи до вас, когато е нужно. Бъдете заедно с другите и в семейството си. Не се изолирайте, бъдете с всички останали.

С партньора си се радвате на красиви и хармонични отношения. Необвързаните от вас през този месец няма да срещнат голямата си любов, но няма да се чувстват самотни, защото роднините им са винаги около тях. За да се заредите с много положителна енергия, направете кратки гостувания в друг град през почивните дни.

През този период имате желание за изява, но нямате тази възможност и това ви кара да се чувствате доста ограничени. Лош номер може да ви погоди желанието ви за бързо израстване в службата. Не поемайте никаква инициатива, скрийте се и не излизайте на предна линия, за да избегнете неприятностите.

Рискувате да допуснете елементарни грешки, които вместо да ви издействат толкова исканото повишение, може да ви върнат много назад. Пари, които сте мислили, че няма да вземете, получавате в края на месеца. Те може да са закъснял хонорар или просто връщане на дълг.

Това ви дава възможност да си организирате вечеря в ресторант с любимите хора или малко семейно тържество. Повеселете се и не говорете само за себе си, не ги затормозявайте с проблемите си. Няма да имате никакви проблеми със здравето си, но е необходимо да си почивате повече. Забавлявайте се повече и не се претоварвайте с работа и ангажименти.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

2 коментара

  1. Вече съвсем го обърнахте на гадаене – “ чернооки мъж и жена не са били ваши приятели“, „мъж от чужбина „…..Преди беше доста по-добре.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*