Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Рак

Месечен хороскоп за Рак

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп за Рак 07.2017

Това е месец, през който много от вас се радват на успехи, които идват неочаквано. Вероятно се срещате с приятни и можещи хора и те ви помагат да решите много от въпросите, които ви вълнуват. Правите сполучлива изява, която ви носи популярност.

Трябва да сте по-внимателни с хора от земните знаци. Месецът за повечето от вас е добър в материално отношение. Високопоставена личност проявява интерес към вас. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за дълго в чужбина и да поостанат там известно време, трябва да са по-предпазливи и да и не вземат прибързани решения.

Не си позволявайте да вярвате на всички обещания, които чувате. Малка доза недоверие ви е полезна. През този период става ясно, че повечето от вас са обмислили много добре действията си в една бизнес сделка с партньорите си, а също и с личните си контакти около нея.

Радвате се и на личност, която се е отдалечила от вас, но през този месец отново се обръща към вас и ви търси много настоятелно. Приемете, че този човек е осъзнал грешката си и отново се стреми към вашето приятелство. Не отказвайте срещата, която ви иска.

Очаква ви нова лична връзка с голямо значение за вас. Може да ви прегърне нова любов и да ви върне вярата в хората. Пътувания в страната ви носят радост и късмет. В много от тях установявате полезни делови контакти.

Усещате приближаването на нещо ново в деловата си дейност. Имате идеи, но докато не ги обмислите от всички страни, не предприемайте нищо. Тези идеи заслужават усилията ви. Около средата на месеца може да направите много приятна покупка. Имате щастието да сте център на внимание пред хора, на които държите.

Невероятно приятна изненада ви очаква към средата на периода. Правят ви предложение за допълнителна работа. Трябва да си помислите дали можете да се справите. И сега натоварването ви не е малко. Ако се чувствате преуморени, намерете начин да отпочинете за два – три дни.

От доста време приятели ви канят да ги посетите. Направете го през този месец – това ви носи много приятни преживявания. Прекалената заетост вече започва да ви изморява. Трябва да се пазите през целия месец от травми и простуди.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

2 коментара

  1. Вече съвсем го обърнахте на гадаене – “ чернооки мъж и жена не са били ваши приятели“, „мъж от чужбина „…..Преди беше доста по-добре.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*