Месечен хороскоп за Рак

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп за Рак 06.2018

Вашето привидно спокойствие ви пази от враговете ви, те просто няма да разбират, че сте готови за битките си. Много от земните знаци остават излъгани, ако си мислят, че сте безобидни, вие им давате такъв урок, че дълго време да забравят да се заяждат или да се опитват да ви конкурират. Но се налага в същото време да сте много внимателни, дори недоверчиви. Ако през месеца се помъчите да изпреварите събитията, може да стане така, че да хвърлите доста пари на вятъра. Покупки и продажби не са желателни, освен ако са много наложителни. В личния ви живот също се налага да бъдете по-внимателни. Има личност, която много се увърта около вас, но това е заради доброто ви материално състояние.

Много внимавайте да не попаднете в клопката на човек, който се опитва да ви измами в материален план. Бъдете много предпазливи, когато обсъждате или трябва да дадете съгласие за промени, за наследство, за имот, продажби или покупки. Повечето от вас се налага да сключат важни договори. Бъдете много внимателни, защото няма да имате много време за мислене и за проучване.

Ако се занимавате с бизнес, трябва да сте много внимателни при подписването на важни документи. Има вероятност в бързината да подпишете нещо, което няма да отговаря на реалността и след това да имате работа със съд и прокуратура. Не го правете прибързано, не работете небрежно с документи. Връзките ви с чужбина са малко трудни, особено тези, които са свързани с деловата ви дейност и специално с вашия бизнес.

Не рискувайте през този месец. Не си търсете сами белята. Дните пред вас са неспокойни, дори за някои от вас може да се каже, че са непредсказуеми. През първата десетдневка може да се радвате на приятни посещения. Празниците през месеца леко повдигат духа ви, но това не значи, че се чувствате освободени. Не трябва да разваляте настроението на околните заради проблемите на работното си място. Погрижете се добре и за здравето си.

Около средата на месеца получавате покана за важни делови преговори. Може да се стигне до подписването и на важен делови договор. Разбира се, това трябва да стане след като сте проверили нещата детайлно. Бъдете търпеливи към всичко, което е важно за вас. Вашата пословична работоспособност, интелигентност и професионализъм са възнаградени и оценени по достойнство. През този месец правите успешен и доста хитър делови ход.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата
1
2 коментара
  1. az sym коментира

    Вече съвсем го обърнахте на гадаене – “ чернооки мъж и жена не са били ваши приятели“, „мъж от чужбина „…..Преди беше доста по-добре.

    1. david коментира

      Какво общо има чернокич мъж и жена с тези от чужбина ?!?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува