Месечен хороскоп за Лъв

Месечен хороскоп за Лъв Ноември 2019 година

През първата половина на месеца се занимавате с планове около нови идеи.

Затрупани сте от информация и ако не сте твърдо убедени, че това, което планирате може да стане както искате, променете плановете си, но след задълбочено проучване и консултации.

Към средата на месеца са необходими енергия и воля, за да се решат по-сложните неща около вашата дейност.

Може би се налага да се занимавате с кадрови проблеми, да променяте организацията на работа или да включвате нови хора.

Месечен хороскоп за Лъв Ноември 2019 година

Помислете за едно делово пътуване в страната. То е добре дошло за вас, защото ви влива енергия, среща ви с хора от вашата професия и ви помага да прецените правилно намеренията си. Към края на месеца, колкото и да сге изморени, обърнете внимание на съпруга си. Това се отнася особено силно за жените, родени през август. Възможно е да се наложи да решите важен фамилен въпрос за добро. Това е едно от условията за разбирателство в дома ви. Не се притеснявайте за неприятен проблем, свързан с роднина, който е далеч от вас. Той се решава много успешно.

Може да решите да се свържете с нов партньор. Връзките ви с досегашния се изчерпаха, направете го, но внимателно, не горете мостовете към хора, с които досега сте работили в мир и разбирателство. Имате желание да ускорявате събитията. Не го правете, може да допуснете много грешки. През периода магериалните ви вибрации не са слаби и това позволява да вложите пари в нещо печелившо. Имате общи проекти, които изпълнявате заедно със семейството си и колегите. Благоприяген случай може да ви изведе на внезапна печалба.

Хората на изкуството, особено художниците, да се пазят от удар под кръста. Възможна е и кражба или измама. Загубата няма да е голяма, но ви разстройва. Повечето от вас се измъкнаха досга леко от един натоварен период. Много от нещата вече започват да се реализират и да дават плодове. Вие много често губите доверие, макар че не винаги имате основание за това. Може да започнете и допълнителна работа, препоръчана или предложена ви от колеги, която да ви донесе доходи. Помислете си как да решите въпрос, свързан с частичен ремонт, за който се каните ог дълго време. Ако не го започнеге сега, още много време няма да се решите да го направите, а става все по-трудно.

Понякога в желанието си да свършите много неща, често вземате неправилни решения. През този месец не бива да вземате заеми и кредити, защото връщането им е много трудно. Предстоят професионални промени за хората, които работят в административния апарат. За вас месецът е много силен. При някои от вас даже представите им за обществото могат да се променят.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

1 коментар

  1. Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here