Месечен хороскоп за Лъв

Месечен хороскоп за Лъв Март 2020 година

През този месец ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица.

Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус.

Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа.

Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение.

Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

Месечен хороскоп за Лъв Март 2020 година

През месеца ви очакват срещи на доста високо ниво. Някоя от тях може да се окаже вход към много интересна работа. Около средата на периода става въпрос за път в чужбина. Около края на месеца се налага да решите спорен въпрос с ваш съдружник. Обмислете го добре. Каквото и да направите, трябва да пипате много внимателно. Не бива да си издавате козовете още в самото начало. По принцип запазете в тайна това, което ви вълнува. Една много неочаквана среща с човек на път или с човек, който пристига от път, ви кара да се замислите за бъдещето.

Тези, които не се занимават със собствен бизнес, да се огледат за човек, който се кани да седне на мястото им. Родените през юли са доста раздвоени в личен и в служебен план. През този месец няма да достигнете лесно до нещата, към които сте протегнали ръце. Налага се да бъдете по-внимателни, особено ако става дума за важни решения около имущество. Родените през август трябва да са по-предпазливи в бизнеса си, защото само едно погрешно решение или погрешно поставен подпис може да стане причина за големи проблеми, които дълго време не биха могли да се решат. Пазете се от нежелани срещи с хора, които се мъчат да ви развалят настроението.

Неочаквани материални придобивки. Родените през Лъв държат нещата в ръцете си и това им носи успехи. В началото на месеца се налага да преценявате всяка своя дума, да обмисляте всичко, което чувате и казвате. Проблемите в бизнеса ви идват от личност, която умее само да приказва. Нова връзка ви носи разочарования още в първите дни на месеца. Това не е любовта, която търсите. В средата на периода разбирате, че нещата не са такива, каквито вие ги искате. Роднина се опитва да ви измами. Това ви наскърбява. Внимавайте още в началото на месеца, защото се опитват да ви подведат. Правят всичко възможно да ви принудят да подпишете неприятен и неизгоден за вас документ.

Месечен хороскоп за Лъв Март 2020 година

През февруари би трябвало да планирате нещата си за по-дълго време, да градите по-дългосрочни планове и да гледате на всяка своя стъпка с перспектива. Ако шофирате и ви се налага да предприемете пътуване, бъдете много внимателни на пътя. Възможни са тежки инциденти. В средата на месеца – проблеми с деца и млада жена от зодия Телец. Здравословното ви състояние може да ви притесни. Вземете мерки, защото може да ви изкара от строя за дълго време. Предприемате генерално почистване и разкрасяване на дома си. Това е много добра стъпка. Канете гости. Самите вие отивате на приятно гостуване.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

1 коментар

  1. Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here