Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Лъв

Месечен хороскоп за Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп за Лъв 07.2017

Месецът е подходящ за нова или допълнителна дейност. Много мислите и няма да решите бързо отговора си на едно предложение, свързано с деловата ви дейност. Периодът е подходящ за водене на преговори.

Ако ви се налага да пътувате, направете го в началото на месеца. Трябва да обърнете по-голямо внимание на хората около себе си. Постарайте се да задържите този, който сега е край вас. Внимавайте, има опасност да пропуснете точно този, който ви е нужен, и когото Съдбата ви изпраща.

Тези, който са безработни, не бива да губят надежда, явяването на интервюта за работа е печелившо за много от вас. Не се задоволявайте само с препоръките на приятелите и с временна работа. Някои от вас получават предложение за работа извън населеното място, в което сега живеят.

Ако не сте обвързани в момента с големи ангажименти – приемете. Една промяна е полезна за вас и се оказва начало на растеж в кариерата ви. Периодът е сложен, изпълнен с неочаквани събития и възможности. Налага се да вземате спешни решения.

Разумни ходове, свързани с нови дейности, предложения за разширяване на работата ви, изпълват месеца. Пазете се от преумора. Риби може да ви изиграят лоша шега, не ги подценявайте. Имате желание да започнете работа на трето място, но трудно го реализирате.

Може да загубите, ако се нагърбите едновременно с много ангажименти. Още в началото на месеца получавате интересно известие отдалеч. Внимавайте да не ви измами мъж на висок пост. Ако се случи, може да имате неприятности с финансовите органи.

Жените обичат екскурзиите и срещите с непознатото. Ако имате време, дайте воля на тази си страст. Тя може да се окаже полезна и за работата, и за личния ви живот. Повече от вас внасят доброта в екипа, с който работят, но това не значи, че трябва да се оставяте да ви използват.

Силата ви е в решаването на търговски проблеми и ако се занимавате с търговия, сега е времето да внесете ред и яснота на всички етапи на сделките си. Всички, които се занимават с изкуство, имат успех.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Няма коментари

  1. Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*