Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Лъв

Месечен хороскоп за Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп за Лъв 09.2017

Звездите оказват благотворно влияние върху вас през този период. Те подкрепят всичките ви нови идеи и начинания. Можете спокойно да насочите усилията си към нови и непроучени досега области и поставянето на основите на нова дейност. През цялото време сте отрупани с работа.

В началото на периода имате известни затруднения с децата в семейството ви, които създават неприятности с неразумните си постъпки причиняват много главоболия. Опитайте се да насочите тяхната енергия в спорта или изкуствата. Уплътнете времето им като настоявате да се занимават сериозно с едно нещо, а не да сменят непрекъснато хобитата си. Така може да изградите постоянство и упоритост в тях.

В никакъв случай не правете скандали. Изживейте тревогите си сами, а пред децата се опитайте да поговорите сериозно и да ги разберете, така че да поставите отношенията на приятелска основа. По този начин почивните ви дни са изцяло ангажирани със семейството и близките ви, които наистина имат огромна нужда от повече време, прекарано с вас.

Бъдете много внимателни в отношенията си с колеги, защото представител на противоположния пол може да изтълкува приятелското ви отношение, като надежда за задълбочаване на познанството. Бъдете съсредоточени в работата си, а не си мислете само за почивките и кафето. Ваши близки ви молят за съдействие и ходатайство. В никакъв случай не приемайте, защото вие самите може да се изложите заради некомпетентния и мързелив, човек, зад когото сте застанали.

През този период очаквайте подкрепа от представител на зодия Стрелец. Тази подкрепа носи положителна промяна в работата ви, въпреки, че през втората половина на периода в служебно отношение властват повече напрежението и страховете ви за бъдещето. Сами се убеждавате, че това е било неоснователно и всичко си идва на мястото.

Не се опитвайте да се успокоявате с пазаруване и пръскане на пари безцелно, защото в скоро време ви трябват пари за действително важни капиталовложения. Вашите шефове искат да проверят доколко сте дискретни и надеждни, затова не бива да споделяте фирмените тайни дори с близките си приятели. Ако имате нужда да кажете на някого, то нека това бъде партньора ви. Покажете на любимия си човек, че го обичате и държите на него.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Няма коментари

  1. Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*