Месечен хороскоп за Лъв за Септември 2020 година

Месечен хороскоп за Лъв за Септември 2020 година

Звездите оказват благотворно влияние върху вас през този период.

Те подкрепят всичките ви нови идеи и начинания. Можете спокойно да насочите усилията си към нови и непроучвани досега области и поставянето на основите на нова дейност.

През цялото време сте отрупани с работа. В началото на периода имате известни затруднения с децата в семейството ви, които създават неприятности с неразумните си постъпки причиняват много главоболия.

Опитайте се да насочите тяхната енергия в спорта или изкуствата. Уплътнете времето им като настоявате да се занимават сериозно с едно нещо, а не да сменят непрекъснато хобитата си. Така може да изградите постоянство и упоритост в тях.

Месечен хороскоп за Лъв за Септември 2020 година

В никакъв случай не правете скандали. Изживейте тревогите си сами, а пред децата се опитайте да поговорите сериозно и да ги разберете, така че да поставите отношенията на приятелска основа. По този начин почивните ви дни са изцяло ангажирани със семейството и близките ви, които наистина имат огромна нужда от повече време, прекарано с вас.

Бъдете много внимателни в отношенията си с колеги, защото представител на противоположния пол може да изтълкува приятелското ви отношение, като надежда за задълбочаване на познанството. Бъдете съсредоточени в работата си, а не си мислете само за почивките и кафето. Ваши близки ви молят за съдействие и ходатайство. В никакъв случай не приемайте, защото вие самите може да се изложите заради некомпетентния и мързелив, човек, зад когото сте застанали.

Месечен хороскоп за Лъв за Септември 2020 година

През този период очаквайте подкрепа от представител на зодия Стрелец. Тази подкрепа носи положителна промяна в работата ви, въпреки, че през втората половина на периода в служебно отношение властват повече напрежението и страховете ви за бъдещето. Сами се убеждавате, че това е било неоснователно и всичко си идва на мястото. Не се опитвайте да се успокоявате с пазаруване и пръскане на пари безцелно, защото в скоро време ви трябват пари за действително важни капиталовложения. Вашите шефове искат да проверят доколко сте дискретни и надеждни, затова не бива да споделяте фирмените тайни дори с близките си приятели. Ако имате нужда да кажете на някого, то нека това бъде партньора ви. Покажете на любимия си човек, че го обичате и държите на него.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, чета хороскопа ви от близо 2 години. Винаги е бил достатъчно полезен и точен, за мен и моята зодия (Лъв).
    Но за мое огромно съжаление, когато прочетох хороскопа за месец АВГУСТ 2020 година, се оказа , че вече съм го чела. Не помня точно кога, но следя само вашият хороскоп. Не мисля , че съм се заблудила. Надявам се , че е станало някакво объркване, а не просто така да си пишете и съчинявате съдби, а после през 1-2-3 години , както се казва ,,copy-paste“.

    • Здравейте! С огромно прискърбие ви уведомявам, че за съжаление или радост планетите, който са 8 на брой се въртят по небосклона в определен цикъл. Отново за съжаление или радост не се появяват нови, което практически прави така, че няма какво ново да се напише.

  2. Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here