Месечен хороскоп за Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп за Лъв 08.2018

Вие сте доста емоционални, но сега трябва да се пазите от гневни изблици, които могат да станат причина за много неприятности в личния ви живот – дори да останете безработни. Не бива да рискувате в бизнеса, като правите големи капиталовложения. Не играйте на хазартни игри. Имате възможности да започнете работа далече, но трябва много внимателно да проучите всичко, свързано с тази работа. Имате възможност за годеж или получавате покана за годеж. Началниците изискват от вас неща, които трябва да решавате спешно. Месецът дава на доста от вас материално благополучие. Материална изненада става причината да се чувствате по-стабилни.

Правите разговори, свързани с хора на изкуството, а също и с високопоставени личности. Огнен знак ви помага и вие му отговаряте със същото. През първата десетдневка може да се наложи да пътувате в страната. Пътуването ви доставя приятни емоции. Имате много големи възможности за фамилна радост. Трябва много добре да обмисляте нещата, с които искате да се захванете. Трябва да решите въпроси, свързани с нов дом или промяна на работното място. Някои от вас са раздвоени за личния си живот. Изневяра става причина да решавате нещата си по-категорично. Човек един път прощава, прощава два пъти, но не бива да ви правят на глупаци. Имайте достойнство. Ако сами не се уважавате, и другите няма да ви уважават. Приказките за любов без вярност и внимание не струват нищо. Не бъдете против себе си, новата любов чака на прага ви, много скоро и отваряте вратата.

Имате много приятни за вас връзки с хора отдалеч. Печалбите през този месец са предимно от работа. Постарайте се да получите и допълнителни приходи, ако се наложи да правите по-голяма покупка. Налага се да сте много внимателни със здравето си. Пазете се от неочаквани неприятности около средата на месеца. В същото време може да разчитате на неочаквана печалба. През тези дни разбирате, че на вас се разчита повече, отколкото сте предполагали. И вие можете да разчитате на подкрепата на приятелите и на най-близките си хора. Не бива да се доверявате на воден знак. Последният със своя педантизъм може да ви създаде излишни напрежения.

Очакват ви пътища в страната и неочаквани развлечения. Попадате в приятни компании. Това ви допада. Имате щастието да решите много важен въпрос, свързан с вашия съдружник. Старо интимно запознанство постепенно започва да се руши. Новите ви контакти трябва да са подбрани много внимателно. Не бива да бързате да доказвате, че след една раздяла още на първата седмица може да сте с нов човек, който е готов да се обвърже с вас. Отмъщението не лекува истински любовните рани, а обикновено отваря нови.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Yani коментира

    Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува