Месечен хороскоп за Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп за Лъв 11.2018

През този месец може да направите промените, които искате. Премисляйте всяка своя крачка и не бързайте. За да избегнете излишните рискове е необходимо да премислите и прецените много добре всичко.

Звездите ви дават шанс да направите промени, но има рискове да се подведете и да направите неразумни стъпки, които да ви изложат и компрометират.

Хора, които са по-високо в йерархията от вас, може да ви помогнат в работата. Макар и да ви е трудно,не забравяйте да демонстрирате покорство и благодарност.

Има голям риск да се възгордеете и да пропуснете възможността да се изявите и издигнете. Във всяка ваша стъпка влагайте разум. Променяйте се, но не преобръщайте живота си наопаки.

Въведете само положителни и градивни промени. Гледайте по-ведро на живота и на случващото се около вас. Настроени сте прекалено критично и това може да влоши отношенията ви с колегите.

Отношенията в дома ви също са изложени на риск. Острият ви език няма да пожали никого. В службата си се контролирате, но у дома знаете, че може да кажете всичко без някой да ви се разсърди.

През този месец нещата не стоят така, рискувате да нараните много свой близък човек, на когото много държите и е ваша опора в ежедневието. Направете опит да сте сдържани. Не си изливайте гнева и напрежението върху хора, които ви обичат и подкрепят, колкото и да ви натоварва това.

Направете промени в дома си, може да е нещо съвсем малко, пренареждане на мебелите, купуване на нова украса или преразпределение на задълженията, това може да освежи отношенията ви и да останете много доволни от резултата.

Атмосферата е освежена и вие се чувствате много добре. Само така може да избегнете конфликтите – с добро настроение и свежа усмивка.

Имате възможност през втората половина на месеца да възобновите стари приятелства. Не допускайте тези отношения да прераснат в романтични, запазете ги приятелски.

Периодът не е подходящ да прекъсвате връзката си, ако тя е стабилна. Нестабилните двойки е по-добре да се разделят и да започнат живота си наново.

Тези от вас, които имат продължителна връзка е необходимо да помислят и да се уверят дали кризата се дължи на скука от рутината в отношенията или на липса на чувства. Когато си отговорите на този въпрос, може да предприемете действия.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. Yani коментира

    Zdraveite s udovolstvie cheta horoskopa si tuk za dnes utre prez sedmicata a i sledvashtiq mesec sashto i godishniq vqrvam realno na horoskopa si na zodiqta si dano se sluchat nehstata na Vas i na tozi sait jelaq samo vse taka akuratnost i postijimost samo napred!!:):)

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува