Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Дева

Месечен хороскоп за Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп за Дева 02.2017 г

През този месец ви очакват доста командировки. Не бива да позволявате да ви мамят. Не особено млада жена от път ви дава неправилни съвети. Държанието й е доста претенциозно и покровителствено и това изостря вниманието ви. Дано прекъснете сериозните си контакти с нея, докато е време. Иска ви се да ускорите решаването на някои ваши бизнес въпроси, но това сега няма да стане леко. По-добре е да го отложите за следващи периоди. Пазете се от ваш колега, който е по-възрастен и непрекъснато се опитва да ви дава съвети. Заради него може да вземете грешно решение. Мислете самостоятелно.

Стойте настрана от всичко, което носи рискове, особено в дома ви. На работното ви място вашият авторитет е безспорен и там се справяте по-лесно. В семейството си срещате известни трудности с партньора си, трудно се съгласявате да ви управляват, без да се вслушват в мнението ви. Но това може да мине и ако не обръщате сериозно внимание, и не допускате сериозни конфликти, няма да се задълбочава. Може неочаквано, под натиск да се наложи да пътувате в чужбина. За съжаление пътуването няма да е добре подготвено, но се справяте. Няма да има голяма полза от него, но може да създадете контакти, които след време да са от полза. Поддържайте кореспонденцията си лично и редовно. Направете пълен разчет на финансовите си средства. Не вземайте кредити точно сега. Постарайте се да обясните на съдружниците си плановете си за бъдещата дейност. Така може да ги привлечете на своя страна и няма да сте сами.

Необвързаните правят познанство, което ги очарова и преминава в нежна любов. В началото плаха, тя заема все повече място в сърцето ви, докато не решите, че е дошъл мигът на истината и предложите брак. Дано го направите така, че да приемат предложението ви. Месецът е сложен за вас. Повечето от вас да бъдат внимателни, ако трябва да се явяват на изпити или конкурси и интервюта за работа. Не се залъгвайте с половинчати знания и посредствени хора. Преди да се явите на интервюто за работа, проучете дейността на фирмата, където кандидатствате и нейните конкуренти. Познаването на бизнес средата в такива случаи много помага. Понякога се налага да се разделите с личности, които са били дългогодишни ваши приятели, но изведнъж показват лошия си нрав. Това може да стане сега и да ви спести по-късни неприятности.

Жените имат сложни ситуации, които се дължат на самите тях. Игричките, флиртовете и многобройните авантюри, колкото и да са били несериозни, оказват влиянието си. Може да се наложи да се борите дълго, за да върнете загубените си позиции. Мъжете се срещат очи в очи с неприятностите си, но ги разрешават по-лесно. Обуздавайте емоциите си. Когато им позволите да ви управляват, нещата около вас се объркват. Водите важни разговори, свързани с бъдещето ви. Не бива да залагате на Лъв и Скорпион. Очаква ви раздяла с човек, който ви е лъгал в личния ви живот. Вероятно можете да решите окончателно сложен въпрос, свързан с човек от вашето семейство. Възможно е да се отнася до дете или до млад човек. Напоследък контактите с близките ви са доста формални и това затруднява всички – и вас самите също. Не бива да се оправдавате със заетост. Имате проблем с човек от семейството си и с жена, която се мъчи да ви изнудва. Ваша стара грешка нажежава атмосферата в дома ви и изправя пред изпитания отношенията ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

 

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*