Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Дева

Месечен хороскоп за Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп за Дева 07.2017

Една стара връзка припомня за себе си още през първата седмица на месеца. Не се обръщайте назад. Мислете по-практично и не се поддавайте на хора, които се опитват да провалят плановете ви. Напрежението ви се отразява.

Проблеми с роднини могат да причинят конфликти в семейството ви. Но вие не позволявайте конфликтът да се превърне в скандал. Много настойчиво и упорито трябва да решите проблеми с бизнеса ви.

Още през първите дни на месеца очаквайте посещение, което оказва голямо въздействие върху плановете ви по-нататък, върху личните ви контакти с хора от страната и от чужбина. Не оставяйте в ръцете на недобре познати хора да ви решават въпроси с документи. Не се доверявайте и на тези, които в последно време са се показали като недобри професионалисти или небрежни работници.

Усилено обмисляте една продажба. Ако сте сигурни, че няма да се отрази зле на бизнеса ви – направете я. Във връзка с нея е възможно да имате малки проблеми в личния си живот, но ги преодолявате. Но ако продажбата е пряко свързана с цялостния ви бизнес, ако заради тази продажба се налага да правите кардинални промени или някакви нови организации – премислете.

В началото на месеца ви канят на важно светско събиране. Посетете го, защото може да се запознаете с много интересни личности.

Постепенно нещата около вас започват да намират местата си и вие се чувствате по-спокойни и свободни. Имате възможности за пътища в страната. Тези, които не са почивали, трябва сега да го направят. Очаквайте предложение за работа от човек отдалеч. Отнесете се предпазливо към предложението.

Имате сериозен разговор с близки по материален въпрос. Няма да делите нищо, но се налага да изясните подробности около имоти. Проблеми с роднина. Роднини искат повече, отколкото може да дадете. Това ви напряга. Не сте длъжни да задоволявате чужди капризи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*