Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Дева

Месечен хороскоп за Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп за Дева 11.2017

Динамичен месец за вас. Нито за миг няма да можете да спрете. Това в никакъв случай няма да ви тежи и уморява. Динамиката в този период много ви допада, защото сте енергични. Възможно е да получите доста изгодно предложение в началото на периода, свързано с бъдещата ви работа и кариера.

Може да ви свържат с много интересен колега и това познанство да ви донесе издигане и прогрес. Връзката с този човек е динамична, общата ви работа е изключително плодотворна и резултатна, макар да имате понякога разногласия.

Предстои много приятно и весело пътуване за вас или за член на семейството ви. Свързано е с работа, но и с много забавления. Много щастливи може да ви направи възстановяване на старо приятелство. Много спомени събужда срещата с отдавна забравен приятел и връзката може да се възстанови. Може да извлечете полза от това приятелство, защото този човек може да ви помогне в работата.

Осъществявате много срещи и контакти през този период, тъй като сте много активни. Резултатите идват през следващите месеци и това може да ви издигне на по-високо ниво в службата. Всичко върви добре в семейството ви и вие искате да поемете част от ангажиментите на другите или да им помогнете със съвет. Близките ви се нуждаят от вашата помощ и ако сега можете да го направите без да се преуморявате, действайте. Това ви кара да се чувствате доволни, че сте полезни и оценени.

Любовта ви носи много щастие, наслаждавате се на всеки миг с половинката си. Необвързаните може да се почувстват много щастливи от началото на романтична връзка. За трайно обвързване може да помислят тези, които имат връзка, защото се чувстват безкрайно влюбени. Някои от вас може да срещнат нов човек и между тях да пламне искрата на истинската любов. Преди да започнете нова авантюра, първо прекратете предишната си връзка.

През този месец се пазете от обостряне на хронични заболявания. Тези от вас, които имат ставни проблеми са особено чувствителни. Не правете драстични диети и не се претоварвайте със спорт. За разтоварване намалете мазното и соленото. Яжте повече плодове и зеленчуци. Не се натоварвайте с туризъм, правете леки разходки.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*