Месечен хороскоп за Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп за Дева 04.2018

Имате възможности за курсове и специализация. Имате възможност и да се реализирате в нещо, което е от голямо значение за вас. Помощ от хора с високо положение. Пазете се от среща с личност, която в миналото е карала сърцето ви да замира или да трепти.

Ако сте обвързани сериозно, не подлагайте връзката си на изпитание. Намерете начин да си починете. Тези от вас, които са със солидна връзка, имат възможност за брак. Тези, които са прекратили изчерпана от съдържание връзка, имат възможност за нова интимна близост.

Още през първата десетдневка на месеца нещата започват да вървят към оправяне, но трябва да ги подредите до края на месеца точно както искате. Надявате се на някои неща, които са свързани с деловата ви дейност, но не е сигурно, че може да се случат както очаквате. Възможно е известие от път да ви зарадва и то много. Голямо напрежение, свързано с нова работа. Бъдете внимателни. Нека исканията ви да са с мярка.

Парични постъпления при тези, които се занимават със своя делова дейност. Може би мислите за откриване на нов офис в друго населено място. Внимавайте с една авантюра. Имате много приятелски събирания, на които ви е приятно и си почивате психически. Възможно е да проведете важни професионални разговори. Те са от значение за бъдещето на деловата ви дейност. Може да имате нови идеи, които са от значение за разрастването на бизнеса ви.

Изобщо това са наситени дни – имате разговори за деловата си дейност, очаква ви изясняване на отношенията в личния ви живот и може дори в края на месеца да се наложи да вземете спешно решение по важен и делови, и личен въпрос. Дните са заредени с голям делови потенциал, който ви дава възможност да решавате бързо и точно. Заемате се с допълнителна работа, която ви помага да си увеличите доходите. Парите са добри, но и натоварването няма да е малко. Не бива да се плашите и да изпадате в черногледство. Не се паникьосвайте, а действайте сами и нещата се подреждат.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува