15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп за Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп за Дева 01.2018

Хармоничните ви качества ръководят действията ви и ви придават благородство. С това започват и първите дни на месеца. Откриват ви се възможности за пътища и за почивка. Повечето от вас са закриляни от съдбата. Късметът е около тях.

Новите ви контакти са успешни и полезни. Раждате нови идеи и имате условия да започнете осъществяването им. Подготвяте нови начинания. Очаквайте предложения за допълнителна дейност, от която получавате и допълнителни средства.

Необвързаните, особено дамите, могат да получат предложение за годеж или брак. Обвързаните пък да не се впускат в любовни игри и авантюри, които по-късно могат да им излязат солени. През този месец се чувствате значими и обичани. Воден знак изиграва полезна роля за вас, застава зад гърба ви в тежка ситуация. Телец може да ви помогне, ако поискате от него помощ.

Сега сте затрупани с много работа, но това няма да ви пречи да организирате дейностите си така, че да приключвате всичко навреме. Решавате финансовите си въпроси. Пари. Пътища. Имате нови възможности по всички фронтове. Може да се наложи да се разделите с личност от вашия екип, но това няма да попречи на работата, продължавате и то със забележителен успех.

Месецът бележи първите нови неща, които трябва да обмислите. Налага се да помислите и върху поведението на роднина, който в последно време доста ви досажда. Не бъдете груби, но прекратете непрекъснатите му оплаквания.

Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания и ви ласкаят. Вие самите не обещавайте неща, които не можете да свършите. Към края на месеца може да се наложи да вземете важно решение по делови въпрос, но няма да можете да се оправите сами.

Поискайте съвет от близки, които са по-опитни от вас. Професионализмът не може да се купи, той се добива с опита и с образоването. Приятно събиране може да ви поотпусне. Имате много приятни часове сред приятели и колеги.

Научете се да бъдете по-доверчиви и освободени в мисленето си. Каквото направите, е полезно, приятно за вас като работа и много сполучливо. Това е време да подредите и дома си, а самотните – и живота си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува