Гадател
Начало / Хороскопи в аванс / Месечни хороскопи / Месечен хороскоп за Везни

Месечен хороскоп за Везни

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп за Везни 07.2017

Ако се занимавате със собствен бизнес, налага се да положите максимум усилия по въпроси, свързани с промяна или с малка корекция в екипа ви. Освободете се от хората, които ви създават напрежение и товарят колегите си със своята работа.

Отделете деловите си ангажименти от романтичната връзка, която ви връхлита. Това ви е късметът. Напрежение от съпруг или съпруга. Не предизвиквайте ревност, но и вие самите се пазете от ревността.

Повечето от вас се радват на финансова стабилност. Успявате да върнете заеми, които сте взели. Въздържайте се да вземате нови заеми до края на годината. Вие самите си получавате заемите, които сте дали на приятели и познати. Нови предложения за работа.

Новите контакти през този месец ви дават възможност да откриете някои грешки в живота си. Всичко, което правите има важно значение за вас, затова не бързайте, не си играйте с работата и с късмета си. Имате нови възможности, особено в личния си живот, които не бива да пропускате. Понякога някои от вас се подчиняват на капризи и търпят загуби и в работата, и в личния си живот.

Налага се да се съобразявате с другите повече от обикновено. Ако трябва да правите големи разноски по някакъв повод, харчете разумно. Месецът обещава някои придобивки, свързани с дома, но повечето от вас се налага да намалят разходите за ненужни в момента неща. Много правят покупка на по-скъпо имущество. Правите успешен делови завой и укрепвате бизнеса си.

Капиталите ви се увеличават. Ако сте безработни, сега е подходящият момент да намерите работа и да започнете веднага. Тази работа, която започнете сега, ви харесва. Дори може да се превърне в основно занимание, на базата на което да започнете и свой собствен бизнес. Имате и опита, и силите за това, намирате подкрепата на бивши и настоящи колеги и на близките си.

Възникват нови възможности за лични познанства. Личност, която пристига от път, привлича вниманието ви и ви кара да я гледате с други очи. На много от вас самотата ви тежи, но през тези дни си давате сметка защо сте се разделили с хора, които обичате, изяснявате за себе си какво търсите и какво ви е необходимо в отношенията с интимния ви партньор.

Равносметката е много полезна. Имате добри възможности за годеж и брак. Дори и да нямате толкова стабилна връзка, през този месец има възможност да създадете такава. Тази връзка има шанс за развитие и ви връща вярата в доброто в живота. Пазете я.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*