Седмичен хороскоп за Близнаци

Седмичен хороскоп за Близнаци от 17.08 до 23.08.2020г.

Липсата на достатъчно увереност може да се окаже фатална за вашите планове. Може да взимате прибързани решения и да се забъркате в конфликтни ситуации.

Звездите ви съветват да се погрижите за добрата си физическа кондиция. Не рискувайте и се пазете от глупави постъпки.

В такава обстановка може да завържете прибързан роман. Периодът е основополагащ. Чувствате прилив на сили.

Набелязаните планове са успешни и контактите ви създават възможност в бъдеще да се придвижите в обществото.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 17.08 до 23.08.2020г.

Всичко, за което се захванете се увенчава с добър край. От най-заплетените ситуации извличате полза. Това ви удивлява, но и окриля едновременно. Благоприятно време за осъществяване на смели планове и намерения. Звездите благоприятстват вашите творчески занимания. Периода е благоприятен за самообразоване. Може да ви заинтересува психологията, културата на други страни или духовната литература. Може да опресните знанията си по чужди езици, защото със сигурност може да ви се наложи да ги използвате.

Периодът е подходящ и за сериозни промени в дома – ремонти, преместване на мебели, създаване на по-приятна обстановка. Самотните представители на знака могат да реализират едно запознанство. Но за съжаление то няма да бъде толкова дълготрайно, колкото те очакват. Звездите ви препоръчват да сте внимателни и въздържани със съблазните. Не си заслужава да се занимавате с покупки. Те могат да не бъдат успешни. Благоприятно е запознанството с нови хора и общуването свързано с бизнес намерения.

Вероятни служебни задължения отнемат много от времето и силите ви. Звездите ви съветват да решите проблемите си в личния живот и духовното развитие. Може да ви се отворят възможности за пътуване извън града, посещение на различни празници и романтични приключения. Не се отказвайте от нищо, но не бъдете и прекалено лекомислени. Трябва да сте внимателни по време на пътуване и посещението на различни водоеми. Внимателно се отнесете и към покупките си. Не се съгласявайте веднага с всяко направено ви предложение. Обмислете добре постъпките си, защото има голяма вероятност някой да се опитва да ви върти на пръста си през цялото време.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Седмичен – имах предвид от 16.10 до 22.10 – очарована съм от Давид !

  2. Много верен седмичен хороскоп ! Все едно,че е изготвен за мен – зодия Близнаци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here