Седмичен хороскоп за Близнаци

Седмичен хороскоп за Близнаци от 29.07 до 04.08.2019г.

Жизненият ви потенциал е висок.

Повишената ви енергичност ви помага да се справите с редица неща, оссбено с такива, за които се изисква концентрация на вниманието.

Вероятно е да получите изгодно предложение. Успехът ви съпътства и в отношенията с интимен характер. Вашите таланти и способности са оценени по достойнство. Служебните отношения изискват вашето участие.

Трябва внимателно да се вгледате в обкръжението си. Възможно е да сте си сформирали илюзорна представа, както за себе си, така и за някои други хора.

Може да станете причина за неприятности на близки хора. Избягвайте авантюрите. Съчетанието на самодисциплина и отговорност, свобода и творчество ви помагат да осъществите най-оригиналните си и неочаквани идеи. Периодът е благоприятен за любовните отношения на жените от зодията. Те могат да установят романтични отношения с личност от противоположния пол. По някое време може да ви се стори, че ангажиментите ви правят личните ви планове невъзможни.

Може да сте прекалено импулсивни, за да реагирате адекватно на случващото се. Успехът ви е гарантиран, само ако успеете да избегнете скандалното поведение. Основен източник на доходите в е вашата професионална дейност. Рискове и необмислено поведение може да объркат нещата около вас, така, че не се отпускайте. Увеличават се възможностите ви за пътуване и срещи с интересни хора.

Погрижете се да изглеждате добре. Склонността ви към надценяване на собствените познания и възможности може да ви направи резки и нападателни. Постарайте се да уважавате компетентността и мнението на другите. Желателно е да не правите скъпи покупки. Не се впускайте в авантюри и не рискувайте напразно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Седмичен – имах предвид от 16.10 до 22.10 – очарована съм от Давид !

  2. Много верен седмичен хороскоп ! Все едно,че е изготвен за мен – зодия Близнаци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here