Седмичен хороскоп за Близнаци

Седмичен хороскоп за Близнаци от 20.01 до 26.01.2020г.

Тази седмица ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето.

Обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

Възможно е да се отправите на заслужена почивка.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 20.01 до 26.01.2020г.

Не акцентирайте върху недостатъците на своите любими, намерете им обяснение и оправдание. Постарайте се да избягвате противопоставянията. Можете, без да се страхувате, да споделите проблемите си с приятели. Те с удоволствие ви оказват действена помощ. Взимайки решение, преценявайте всичко, но не бъдете твърде оптимистични. Настроението на влюбените се колебае от оптимизъм до черна меланхолия. Бракът ви е сполучлив, ако намерите благоразумен партньор, готов да затвори очи заради вашите „подвизи“ и разточителност.

За да разкриете своите таланти и да постигнете успех, трябва да се съсредоточите само върху една цел. Поради емоционално напрегнатия фон ви е трудно да се обясните с човека, към когото вашите чувства са изстинали. Напълно вероятно е някой от вас да се нуждаят от поддръжка. Отношенията с приятели и роднини през този период са много приятни и доверителни. Вие сте оригинални във възгледите си, независими в постъпките, което предизвиква критиката и понякога противодействието на хората. Отношенията ви се отличават с вярност, с желание да доставите един на друг удоволствие и боязън да не обидите партньора си.

Бракът ви може да бъде толкова необикновен, че да предизвика сериозни разногласия с кръвните ви роднини. Успехът или падението ви зависи от това коя страна на натурата си проявявате – слабата или силната. Силната ви привързаност към миналото няма да ви даде възможността да живеете пълноценен емоционален и еротичен живот в настоящего. Може да се държите егоистично, постоянно да ровите и да се скарате, ако вашата половинка постъпва така, както не ви харесва. Разположени сте да се видите с близки и познати, да пътувате много, да завържете нови познанства.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Седмичен – имах предвид от 16.10 до 22.10 – очарована съм от Давид !

  2. Много верен седмичен хороскоп ! Все едно,че е изготвен за мен – зодия Близнаци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here