Седмичен хороскоп за Близнаци

Седмичен хороскоп за Близнаци от 23.09 до 29.09.2019г.

Съпружеското разбирателство ви помага да видите нещата ясно и да изберете най-доброто за децата си.

Вашите лични желания остават на заден план. Вие се жертвате за другите, но това се оказва полезна стъпка и за самите вас.

Служебните дела ви поставят пред свършен факт. Не можете да продължите, трябва да започнете отначало или да загърбите проблема.

Изберете първото, за да не ви затрупа една лавина в началото на месеца.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 23.09 до 29.09.2019г.

Занимавате се с организационни неща. Жените от зодията имат домакински дейности, може да изненадат със специалитет членовете на своето семейство. Възможно е да получите подарък заради жест, който сте направили преди време. Не е изключено да ви „удари“ вирусно заболяване. Пазете се, няма защо да се правите на герои всеки път когато поискат нещо от вас. Ако можете си осигурете спокойствие и подходяща храна.

Към края на седмицата се случва събитие, което ви провокира и развълнува. Не можете да останете равнодушни към ставащото, заемате активна позиция в реализирането на някои проекти. Домашната суета може да ви завладее напълно. Искате всичко в дома ви да е в ред, но начина по който изисквате от другите е прекален. Бъдете коректни и толерантни, не бързайте. Всяко нещо си иска време и търпение. Вашият партньор ви помага да се справите с възникналите затруднения. По-възрастни също имат съвети, не ги отхвърляйте надменно. Помислете и може да разберете, че те са правилни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Седмичен – имах предвид от 16.10 до 22.10 – очарована съм от Давид !

  2. Много верен седмичен хороскоп ! Все едно,че е изготвен за мен – зодия Близнаци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here