Седмичен хороскоп за Близнаци

Седмичен хороскоп за Близнаци от 20.05 до 26.05.2019г.

С удоволствие събирате нова информация и нови приятели. Вие сте миролюбиви и много добре разбирате позициите на другите хора, интуитивно възприемайки техните настроения.

Това ви позволява убедително и без натиск да постигате своето. Погрижете се за физическата си кондиция и доброто си настроение.

Ловкоста в изказването на определени идеи, умението да забележите и използвате шанса, който другите не виждат способстват за израстването ви в кариерата.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 20.05 до 26.05.2019г.

Жизненият ви потенциал се покачва. Възможно е да подобрите отношенията си с предишни приятели или някои близки. Благоприятни са контактите и общуването в служебна среда и сред приятели. Обядвайте навън с колеги и не засягайте служебни разговори. Всяко пътуване или излизане ви носи радост. Може да ви донесе и приходи или да издигне авторитета ви. Възможни са срещи със стари приятели. Нараства вашата жизненост и се усилват творческите ви способности. Енергични и весели личности ви поддържат в реализирането на професионалните ви планове.

Честолюбието ви е стимулирано, но и направлявано в нужното русло. Възможно е да се включите в изгоден групов проект, както и да пътувате съвместно с колеги. Възникването на сложна ситуация се нуждае от точна преценка. Не прибързвайте с решенията си. В комфортна и спокойна обстановка се чувствате по-разкрепостени. Вашия вътрешен живот е също достатъчно богат. Може да се зароди желание да записвате своите преживявания, да създавате музика или други художествени форми.

Вероятно е да сте изложени на плътски изкушения, бъдете предпазливи. Не трябва да попадате в болезнена зависимост от общественото мнение. Иначе е възможно понижаване на самочувствието ви и трудности в общуването. Звездите ви обещават добро финансово положение и растящи доходи. Постарайте се да съхраните равновесието си и привичната ви тактичност. Малка разсеяност, предизвикана от невярна информация или влияние на странични хора може да бъде причина за усложнения. При непредвидени обстоятелства се доверявайте единствено на себе си и на своя инстинкт и интуиция. Здравият смисъл трябва да бъде в основата на вашите действия. Не разкривайте всичките си планове дори на близките си хора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Седмичен – имах предвид от 16.10 до 22.10 – очарована съм от Давид !

  2. Много верен седмичен хороскоп ! Все едно,че е изготвен за мен – зодия Близнаци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here