Седмичен хороскоп Телец за седмицата от 04.03 до 10.03.2023 година

Седмичен хороскоп за Телец от 04.03 до 10.03.2023 година

Неочаквани препятствия може да попречат на плановете ви.

Може да възникне необходимост от съдействие.

Добре е да се съветвате с консултанти, адвокати и въобще специалисти и още по-добре е, ако те са жени.

Неочаквани обстоятелства способстват да получите материални средства.

Много вероятно е да имате ново романтично приключение. Повишава се обаянието на жените от зодията. Това им позволява леко да преодолеят препятствията по пътя към успеха си. Сега те могат в голяма степен да проявят личните си качества и способности.

Само не трябва да се натоварвате прекалено. Мъжете от зна индивидуално мнение и оригинални позиции. Възможно е да ви предложат нова дейност. Приемайте без да се замисляте, защото в скоро време настъват големи промени в живота ви.

Вашето безпокойство и тайни страхове са неоправдани. Трудолюбието и усърдието в този момент не са от най-силните ви качества, а са особено необходими. Вероятни са резки изменения на настроението, емоционални спадове и изострена чувствителност.

Постарайте се да не се вглъбявате в себе си. Вие сте длъжни да обърнете внимание на проблемите на любимите си и близки хора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, приятели! От дълго време ползвам този сайт и по принцип съм доволна. Някои неща съвпадат, други не. Но, ние хората сме толкова различни. Пожелавам ви весели великденски празници!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!