Седмичен хороскоп за Телец от 01.11 до 07.11.2021г.

2
2796

Седмичен хороскоп за Телец от 01.11 до 07.11.2021г.

Необходимо е да сдържате импулсите, които ви тласкат към разточителство. Възможно е да си имате проблеми с Дева, заради обща работа или несвършени дела.

Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Очакват ви изненади.

Не трябва да изпреварвате събитията. Всичко си идва на мястото, не е нужно да изисквате прекалено много и то веднага.

Запазете търпение и бъдете готови за някои малки компромиси.

Седмичен хороскоп за Телец от 01.11 до 07.11.2021г.

Възможно е да се сблъскате със затруднения. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. От духовната си връзка с него можете да извлечете много сила за решаване на проблемите. Усещате материален напредък и повишаване на социалния ви статус. Това е плод на деловата ви активност. Планетите ви помагат да спечелите сърцето на харесвана личност. Навлизате в период на сърдечни вълнения. Главната ви грижа е дома. Възможно е да възникне битов или технически проблем. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Това може да помрачи настроението ви, а упреците ви към един човек да бъдат несправедливи.

Седмичен хороскоп за Телец от 01.11 до 07.11.2021г.

Успокойте се. Работата може да ви затрудни, защото не са ви обяснили какво точно трябва да правите. Вие не обичате да питате, за да не ви помислят за глупави. Ето това е проблемът, няма нищо лошо в това да питате и да искате съвети. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото ви състояние може да породи нови желания и емоции. Не трябва да рискувате много, зада не пострадат финансите ви. Ограничете малко харченето, особено за храна.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, приятели! От дълго време ползвам този сайт и по принцип съм доволна. Някои неща съвпадат, други не. Но, ние хората сме толкова различни. Пожелавам ви весели великденски празници!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here