Седмичен хороскоп за Телец

sedmichen-horoskop-za-telec-snimka

Седмичен хороскоп за Телец от 25.03 до 31.03

Възможно е да ви се прииска да отложите всичките си проблеми за после. Не правете това! По-добре е да доведете нещата до край.

В личен план може да се окажете в оковите на силни страсти и чувства. Да се борите с тях е много сложно. По добре е да се опитате да се усамотите и да се оправите в собствените си мисли и чувства. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, усилва се енергичността ви, вашата дарба да предвиждате и интуицията ви.

Постарайте се да прекарвате повече време с любимия човек. Това може да окаже благотворно влияние и на двамата ви.

В личния си живот бъдете готови и за някой приятни промени. Периодът е изпълнен с интересни събития. Настъпват промени в личен план, които дълбоко ви засягат. Вашият чар и обаяние са забелязани. Сексуалните контакти и любовните отношения предизвикват радостта ви и увереността в собствените сили. Вие притежавате стил и своя представа за живота.

Постарайте се това да бъде споделено от околните. Обзема ви завидна увереност в собствените сили. Вие може да постигнете много. Звездите са благосклонни към вас. Имате възможност за много и разнообразни неща.

Седмичен хороскоп за Телец от 25.03 до 31.03

Нараства интереса ви към сферата на комуникациите и обществените връзки. Желателно е да простите обидите и да се сдобрите с някого. Усилва се дарбата ви да предвиждате нещата. Това се дължи на голямата ви интуиция. В показването на чувствата си трябва да бъдете по-внимателни.

Дори трябва да бъдете малко твърди към обекта на вашите чувства, защото това може да ви даде възможност да разгледате по-внимателно реакциите и да направите една детайлна оценка. Не бива да предприемате важни стьпки и да взимате важни решения. Звездите благоприятстват вашата творческа работа. Може да проведете делови срещи с началството или влиятелни покровители. Тези ваши стъпки са успешни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. Силвия. Георгиева коментира

    Здравейте, приятели! От дълго време ползвам този сайт и по принцип съм доволна. Някои неща съвпадат, други не. Но, ние хората сме толкова различни. Пожелавам ви весели великденски празници!

    1. Пепи коментира

      Действително познават повечето пъти . Аз също съм доволен .

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува