Седмичен хороскоп за Телец

Седмичен хороскоп за Телец от 29.07 до 04.08.2019

Може да решавате важни лични и семейни въпроси. Имате добри шансове при покупката на по-сериозни придобивки.

За да съхраните енергията си и да управлявате ситуациите около себе си, приемайте нещата спокойно и философски.

Общувайки с обкръжаващите ви, вие се стараете да бъдете справедливи и добронамерени, което видимо ви различава от много хора.

Проявявайки отговорност и трудолюбие вие си създавате име на надежден и заслужаващ доверие партньор.

Такава е тенденцията и в любобните отношения. Няма да липсват известни провокации и изпитания. Съдбата поставя на изпитание вашата гордост и самолюбие. Проявете внимание и предпазливост в общуването си дори с приятели. В професионален план от вашите търпение и разсъдливост зависят по-нататъшните ви начинания. Нека остроумието ви не преминава в сарказъм. Периодът е подходящ за пътешествия, физически натоварвания и работа свързана с недвижими имоти.

Очакват ви делови, обществени и лични срещи. Използвайте някои от тях за да си устроите малък празник. При това избягвайте самохвалството и не използвайте наблюдателността си само за критични забележки. Отдайте се на приятните емоции от общуването. Рационалния подход към случващото се ви дава възможност да интегрирате вашите идеи в колективна работа и да измените към по-добро вашия социален статус. Използвайте благоприятния период да подобрите и отношенията си с някои хора. Възможно е общуването и контактите с околните да ви поднесат известни разочарования.

Не изяснявайте отношенията си с никого. Емоциите ви надделяват над чувствата. Потребността ви от уравновесена, здрава и продължителна връзка може да ви доведе до трудности в намирането на подходящ интимен партньор. Възможно е да ви се наложи да помислите върху задаващи се проблеми, които отдавна мъчат мислите ви. Най-добре се захванете стъпка по стъпка да решавате задачите. В личен план сте подвластни на доста силни и противоречиви чувства. Има вероятност да ви забъркат в лъжи и интриги. Трудно ви е да се оправяте с тях и това може да окаже влияние на някои взаимоотношения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, приятели! От дълго време ползвам този сайт и по принцип съм доволна. Някои неща съвпадат, други не. Но, ние хората сме толкова различни. Пожелавам ви весели великденски празници!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here