Седмичен хороскоп за Телец

Седмичен хороскоп за Телец от 23.09 до 29.09.2019

Общуването с околните ви натоварва.

Всеки има проблем, който иска да сподели с вас, но и вие самите се колебаете в някои свои решения.

Работата остава на заден план, дребни неща може да ви развалят настроението.

Брат или сестра също може да ви поискат конкретна услуга, която няма да откажете, но и тя може да ви затрудни.

Показвате симпатиите си към Риби, Рак или Близнаци. Може да си доставите удоволствието да заминете само двамата на кратко пътешествие.

Емоциите са незабравими.

Седмичен хороскоп за Телец от 23.09 до 29.09.2019

Вие сте под голямо напрежение. Времето няма да ви стигне да свършите важните неща. Но затова пък откривате неочаквани помощници в лицето на стари приятели. Имате силно еротично излъчване. Вашата личност буди симпатии и личност от противоположния пол се влюбва във вас. Кипите от енергия. За да приключите успешно проектите си, трябва да отхвърлите доста работа. Мислите ви са на друго място и това може да доведе до някои грешки. Внимавайте.

Не трябва да правите големи планове, или да вземате важни решения. Времето е подходящо за анализ на ситуацията, за попълване на знанията и уменията. Много неща зависят от взаимоотношенията ви с близките хора. Сега ви вълнува въпросът с парите. Те не идват или не са такива каквито очаквате и това ви изпълва с възмущение. Очаквате стабилна подкрепа, но ситуацията в този момент е такава, че хората не са в състояние да ви помогнат.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, приятели! От дълго време ползвам този сайт и по принцип съм доволна. Някои неща съвпадат, други не. Но, ние хората сме толкова различни. Пожелавам ви весели великденски празници!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here