Седмичен хороскоп Телец за седмицата от 06.02 до 12.02.2023 година

2
12580

Седмичен хороскоп за Телец от 06.02 до 12.02.2023 година

Иска ви се да командвате, но никой няма да ви се подчинява.

Периодът предвещава да е изпълнен с доста непредвидени ситуации.

Желателно е повече време да прекарате в дома си и да избягвате тъмните усамотени места.

В разговорите повече слушайте и по-малко говорете.

Не бива да се вслушвате в чуждо мнение или да обръщате внимание на критики.

Обкръжаващите са твърде субективни. Трудно е да проведете плодотворни разговори. По-добре избягвайте новите запознанства, защото те няма да доведат до нищо добро.

Въздържайте се от приемане на важни решения. Не давайте и не взимайте пари на заем. Стремежът ви да успеете ви кара да не се съобразявате с другите. Неочаквана възможност може да преобърне финансово живота ви. Но тъй като вие знаете към какво се стремите, паричните ви успехи са сигурни.

Творческият подход към нещата също ви помага да вземете нетрадиционно, но целесъобразно решение. Добре е да се въздържате от всичко, което може да попречи на естествения ход на нещата. Не се подавайте на суета и не давайте празни обещания. Поддържайте своето бодро настроение.

Пред вас се открива възможност да поставите черта под всички неприятни неща от изминали дни. За това се налага да завършите всичко започнато и спокойно да обмислите бъдещите си стъпки. Помислете за магистралните неща в своето развитие. Не фокусирайте вниманието си на предстоящите трудности, а на добрите резултати.

Запазете емоционалното си равновесие. Настройте се за максимално добър ход на нещата. Вкрая на седмицата е възможно да затворите поредната страница от живота си и да преминете на ново ниво. Опитите да запазите старото няма да донесат добри резултати.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Близнаци за седмицата от 06.02 до 12.02.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Овен за седмицата от 06.02 до 12.02.2023 година

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, приятели! От дълго време ползвам този сайт и по принцип съм доволна. Някои неща съвпадат, други не. Но, ние хората сме толкова различни. Пожелавам ви весели великденски празници!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук