Седмичен хороскоп Лъв за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

6
12924

Седмичен хороскоп за Лъв от 27.03 до 02.04.2023 година

Може да почувствате потребност от изразяване на собствени мисли и гледни точки по различни въпроси.

За това е по-добре да се усамотите.

В противен случай може да бъдете въвлечени в конфликти.

Необичайното възприятие на нещата ви създава оптимистично настроение.

Засилват се честолюбивите ви стремежи, но заедно с тях нараства и бурната реакция препятстваща вашите желания. До голяма степен може да очаквате непредвидени изненади.

Пробвайте да материализирате и най-смелата си мечта. Но все пак от полза е да гледате трезво на нещата. Постарайте се да не губите връзка с реалността. Личните ви отношения се развиват в атмосфера на разбиране. Мъжете от знака са принудени да решават въпроси, натрупани от доста време. Звездите ви съветват да се придържате към здрав и морален климат около вас. Запазете спокойствието си пред изпитанията и пречките по пътя към успеха си. Самочувствието ви е добро, а работоспособността ви висока.

Периодът е предназначен за придобивки и покровителство. Може да възникне силно желание да бъдете напълно независими. Няма да сте склонни да встъпвате в прекалено близки и доверителни отношения. Мнозина може да бъдат ощастливени, ако участват в игри на късмета. Вашата сериозност и дисциплинираност са забелязани от влиятелни личности. Звездите ви подкрепят при вашите срещи и контакти. Вашите усилия са възнаградени в много отношения. Вие по-скоро искате да направите силно впечатление и след това да си тръгнете. Мимолетните страсти могат да се отразят неприятно на семейните отношения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Дева за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Рак за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

6 КОМЕНТАРИ

  1. Naistina ne moga da se nasitya da vi cheta horoskopa vseki den ne samo moya no i na blizkite vsichko tuk e vyarno i za tova predvaritelno si go cheta i za sledvashtoya mesec blagodarya vi ot sarce

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук