Седмичен хороскоп за Лъв

Седмичен хороскоп за Лъв от 20.01 до 26.01.2020г.

През тази седмица настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини.

Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

Ключът за успешно развитие в този период е компромисът и желанието за достигане на общи цели.

Седмичен хороскоп за Лъв от 20.01 до 26.01.2020г.

Възможно е да предпочетете действията пред думите. Ценейки преди всичко вътрешното си равновесие, се стараете да опростите колкото е възможно личния си живот без да обръщате внимание на досадни недоразумения.

Мнозина предпочитат спокойно да работят „в сянка“, внасяйки своята лепта в дейността на колектива. Най-много цените откритостта и честността, предпочитайки да не заобикаляте нещата, а да ги наричате с истинските им имена.

На партньорите им се налага накрая да направят своя избор. Прями и енергични, предпочитате да се намирате в центъра на събитията, справяйки се леко с едновременното решаване на битови и професионални задачи. Мнозина са способни да предвидят по какъв начин техните действия може да повлияят на развитието на събитията. Търсите начини за разширяване на своите познания и опит.

Вероятно имате силна нужда от любов. С радост помагате на околните и сте способни да развеселите многобройните си приятели и роднини. Постоянно търсещи нови изпитания за собствения си интелект, може да поставите пред себе си доста трудни цели и въпреки всичко да ги постигнете. Възможно е да успеете така изкусно да поведете важна беседа, че лесно да постигнете желаните резултати. Може да сте дотолкова впечатлителни, че да се окажете готови да прехвърлите върху собствените си рамене проблемите на целия свят, а не само битовите проблеми на семейството си. Притежавате дара да увличате хората със своите идеи.

Намирайки се в центъра на вниманието, може да демонстрирате своята ерудиця и високомерна реч, опитвайки се при това да завоювате разположението на харесалия ви човек. Опитите да се справите с големия брой проблеми може да ви донесат усещането за потиснатост. По-скоро няма да ви се наложи да почивате. За мнозина търсенето на нови доходи може да се окаже по-важно от резултата. Вероятно заедно с партньора си строите глобални планове за бъдещето, не съвсем разбирайки взаимната връзка между вас и възможното развитие на събитията. Напълно произволно може да се държите грубо, осъждащо и дори високомерно към хора, не толкова бързо разбиращи същността на работата или просто заемащи противоположна позиция. Където и да сте, мислите за бъдещето няма да ви оставят в покой.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Naistina ne moga da se nasitya da vi cheta horoskopa vseki den ne samo moya no i na blizkite vsichko tuk e vyarno i za tova predvaritelno si go cheta i za sledvashtoya mesec blagodarya vi ot sarce

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here