Седмичен хороскоп за Лъв от 10.05 до 16.05.2021г.

Седмичен хороскоп за Лъв от 10.05 до 16.05.2021г.

Всяка замислена делова идея може да ви донесе доходи. Животът ви започва нов етап в развитието си. Не е изключено това да е свързано с изменение на общественото положение или служебния ви статус.

Вероятно е романтично запознанство или среща със стара симпатия. Във вас се засилва желанието да контролирате работата си и да влияете на работното ви обкръжение. Определете отношението си към колегите.

Откажете се от двойствеността си и намалете малко прекалената динамика на живота си. Възможна е неочаквана новина, която да внесе промени в начина ви на живот.

Далновидност и обмислени действия може да ви помогнат да избегнете грешни ходове. Изпитания и неувереност в собствените планове ви карат да бъдете неуверени.

Седмичен хороскоп за Лъв от 10.05 до 16.05.2021г.

Звездите ви предупреждават, че постигате всичко с изключително много усилия. Единствено нестандартните решения и бързината на вашата реакция може да ви помогнат да защитите позициите си. В личен план може да ви вълнува ревност и разочарование от партньора. Обаче не насилвайте нещата, защото те могат да се обърнат срещу вас. Усилвавръзка да прерастне в нещо по-сериозно. Може да се появят нови съмишленици и приятели, които да ви помагат в пряката работа. Чувствате се уверени и това ви прави обаятелни. Така може да преодолеете всички пречки по пътя към успеха си.

Ако имате приятели, които не сте виждали дълго време, организирайте среща с тях. Периодът е благоприятен за постигане на намерения, както в службата, така и свързани с лични планове. Отговори на много въпроси може да получите общувайки и сътрудничейки си с други хора. Много е важно да се показвате в обществото и да знаете мнението на другите за вас и вашата дейност. Стремежа ви да се отделите от колектива или да вземете инициативата в свои ръце може да предизвика голяма съпротива.

Импулсивността, необмислените действия и лекомисленото отношение към парите могат да ви доведат до дългове и материални затруднения. Жизненият ви потенциал видимо се повишава. Той засилва и вашето лично обаяние и сексуална привлекателност. Това естествено повишава настроението ви. Но проявата на реяние и повишена аура. Обаче излишъкът ви на енергия може да ви отклони от избраната посока.

Желанието да се покажате пред околните в най-добрата си светлина може да доведе жените от знака почти до нервен шок или скандал. Неочаквани житейски ситуации могат значително да усложнят отношенията на мъжете от зодията с приятелите им. Звездите ви съветват да бъдете сдържани.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Naistina ne moga da se nasitya da vi cheta horoskopa vseki den ne samo moya no i na blizkite vsichko tuk e vyarno i za tova predvaritelno si go cheta i za sledvashtoya mesec blagodarya vi ot sarce

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here