Седмичен хороскоп за Лъв

Седмичен хороскоп за Лъв от 24.06 до 30.06.2019г.

Очаква ви поврат в съдбата и откровения, до които достигате изненадващо. При пътувания внимавайте в общуването с непознати хора.

Лекомисленото отношение към случващото се около вас може да ви накара да съжалявате. Среща със стар познат може да преобърне съдбата ви!

Благоприятно е обмислянето на бъдещите ви ангажименти и възможността ви да се справите с тях.

Вашият оптимизъм и лекота в общуването повишава обаянието ви. Това прави възможни ред делови познанства, които може да ви бъдат полезни в бъдеще.

Седмичен хороскоп за Лъв от 24.06 до 30.06.2019г.

За да избегнете разочарования, внимателно се отнасяйте към всяка покупка. Вие се чувствате достатъчно уверени и естествено в обществото. Стремите се да обменяте информация и проявявате интерес към всичко ново и оригинално. Добрите ви идеи са съчетани с бързи решения и действия. Това допринася за вашата популярност и обществено признание. Някаква информация или неловка ситуация може да изострят отношенията ви с партньора или с някой от близкия кръг от приятели.

На вашия път може да срещнете хора, които имат желание да ви окажат необходимата помощ или спонсорска поддръжка. Кариерата ви може да бъде свързана с пътувания зад граница. Увеличаването на отговорностите и необходимостта от точно спазване на деловите ангажименти може да повиши вашите доходи, но от друга страна да ви лиши от достатъчно свободно време. Планетите ви съветват да се въздържате от ненужни или безпринципни спорове. Дребнавост и неконтролируеми емоции могат да ви доведат до конфликти с някои хора.

Възможно е пред вас да се появи шанс да проявите таланта си или да демонстрирате деловите си качества. Единственото условие за успеха ви е да не се захващате с работа, от която не разбирате или не сте наясно с крайния резултат. Само премислените ви действия стъпка по стьпка може да ви доведат до желаните резултати. Нарастват шансовете, умението да общувате и бързината на реакциите ви. Вие можете с невероятна лекота да разрешите всички въпроси или да реализирате отдавнашна мечта. Честността пред себе си и интуицията ви помагат да излезете с чест от всяка ситуация.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Naistina ne moga da se nasitya da vi cheta horoskopa vseki den ne samo moya no i na blizkite vsichko tuk e vyarno i za tova predvaritelno si go cheta i za sledvashtoya mesec blagodarya vi ot sarce

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here