Седмичен хороскоп за Лъв

Седмичен хороскоп за Лъв от 26.08 до 01.09.2019г.

Периодът е предназначен за активност и пробуждане на вътрешната енергия. Това може да възроди духовните ви сили.

Може да се случи така, че да ви очаква увлекателна среща, която да се запомни за дълго време и да ви донесе много положителни емоции и радост.

Не бива да се безпокоите от нищо в любовен план, защото планетите са на ваша страна.

Кариерата ви зависи от вашата инициативност и умението да общувате с подходящите хора. Не бъдете прекалено доверчиви в отношенията си с обкръжаващите ви, защото може да се предоверите и да допуснете грешки, които могат да ви струват доста скъпо.

Проявете особена внимателност и самоконтрол в началото на месеца.

Седмичен хороскоп за Лъв от 26.08 до 01.09.2019г.

Нараства склонността ви към риск, приключения, авантюри и различни спекулации. Разминаването между желанията и възможностите може да ви създаде множество проблеми. Сексуалната ви енергия търси изход и ви прави настъпателни. Затова внимателно преценете предстоящите си занимания и избягвайте рисковете. Приятно събитие може да се отрази добре на самочувствието ви и общуването с приятели да е интересно. Нови идеи, чувства и преживявания оставят приятни спомени в мислите ви.

Необходимо е при решаване на финансови въпроси да проявявате разумен педантизъм. Постарайте се събраните средства да пуснете в оборот и да могат да ви носят известни проценти. Не търсете начини за бързо и съмнително забогатяване. Творческия ви потенциал ви помага да преодолеете твърдите рамки, забраните и ограниченията. Може да сте напористи и агресивни. На жените се препоръчва да избягват тъмните улици и опасните места.

Трудно се справяте с ревността, обидите и разочарованията. Избягвайте изкушенията на магията, екстрасенсното въздействие и хипнозата с цел да манипулирате хората и да осъществявате своите егоистични намерения. Необходимо е да се учите на компромис и сътрудничество. В семейните отношения или при общуване с партньора са възможни недоразумения, свързани с неизпълними или лъжливи обещания. Много е вероятно да ви очаква и ново увлечение, което за съжаление може да завърши с обиди и сълзи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Naistina ne moga da se nasitya da vi cheta horoskopa vseki den ne samo moya no i na blizkite vsichko tuk e vyarno i za tova predvaritelno si go cheta i za sledvashtoya mesec blagodarya vi ot sarce

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here