Седмичен хороскоп за Дева

Седмичен хороскоп за Дева от 26.08 до 01.09.2019г.

Не е изключено всяко ваше действие да се изтълкува двуяко.

Стремежът ви да бъдете сдържани пред опасностите и в сложни ситуации в значителна степен намалява желанието ви да показвате истинските си чувства.

Изблика от творчески способности може да ви донесе успех в областта на киното, театъра, изобразителните изкуства и спорта.

Вашата аура се усилва. Това прави обаянието ви забележимо и ви помага да постигнете известни успехи. Желанието ви към успех и високите изисквания, които поставяте пред приятели и близки могат да ви доведат до неконтролируеми емоции.

Не посешавайте претъпкани обществени места и избягвайте струпването на много хора. Мнозина от вас имат възможността да проявят стремежа си към светски развлечения. Вероятно посещението на светски места и компанията на приятели ви дава възможност да прекарате времето си приятно. Блестящо проявявате таланта си. Благоприятни са колективните действия и съвместните дейности. Вие сте дружелюбни, сърдечни, вежливи и любезни. Нараства физическата ви привлекателност.

Имате възможност да решите някои лични проблеми. Отношенията с околните са добри. Взаимно разбиране, уважение и привързаност царят навред около вас. Развитото ви чувство за отговорност се съчетава с умението ви да предвиждате нещата. Това повишава авторитета ви. Бъдете внимателни при работата с личните си документи. Много е вероятно жените от знака да преживеят едно разтърсващо увлечение. Във връзка с това дори може да очаквате сериозни промени в личния живот.

В същото време мъжете от знака трябва със зъби и нокти да отстояват своите жизнени принципи, авторитет и възгледи. В противен случай събитията може да се променят не в тяхна полза. Разположението на звездите не благоприятства голямата активност. Стремежът ви към успех навсякъде може да ви доведе до грешки и нервно натоварване. Вероятни са неочаквани новини. Това ви кара да измените плановете си. Възможно е да получите ценен съвет от малко познат човек или далечни приятели.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте!
    Хороскопът за тази седмица изглежда интересен. Ако има съвпадения наистина веднага
    ще Ви се похваля. 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here