Седмичен хороскоп за Дева

Седмичен хороскоп за Дева от 13.07 до 19.07.2020г.

Седмицата е благоприятна за укрепване на собственото самочувствие. Вашата чувствителност и ранимост, скрита под маската на външната хладност, може да ви попречи да постигнете набелязаните цели.

Проявете инициатива и настойчивост. Разчитайте на подкрепата на приятели. В противен случай успехът е по-труден. За голямо съжаление – ходът на нещата зависи твърде малко от вас.

В желанието си да бъдете прекалено самостоятелни може да се лишите от близостта, доверието и взаимопомоща на някои хора.

Звездите съветват жените от знака да намалят своята склонност към екстравагантни постъпки. Вашето желание за бърз успех може да ви изиграе лоша шегичка и да доведе до излишна нервност.

Мъжете от знака трябва да отделят повече внимание на семейството си и жената до тях. Вие може да решите проблемите спокойно, ако не се подавате на емоции и не повишавате тон.

Седмичен хороскоп за Дева от 13.07 до 19.07.2020г.

Нарастват творческите ви възможности, интуицията и вашата сексуалност. Обаянието ви ви прави желани във всяка компания. Но възможно е някои от присъстващите да не разчете правилно вашето поведение. Присъщата ви мекост и наблюдателност е приета като хитрост и може да ви вменят неща, които не са характерни за вас. Това може да ви обремени излишно и да усложни отношенията ви с някои хора. Отдава ви се възможност да проявите талант и да демонстрирате деловите си качества. Това няма да остане незабелязано. Възможно е да осъществите една ваша стара мечта, която от дълго време не ви дава покой.

Успехите ви са сигурни, но не трябва да ви главозамайват. Ако допуснете едно малко отклонение от набелязаните цели, може нещата да излязат извън контрола ви. Бъдете последователни. Ако работите в чуждестранна фирма или друг град може да разчитате на израстване в кариерата. Обърнете повече внимание на физическата си кондиция и добрия външен вид. Възможно е да се наложи да вземете важно решение.

Звездите ви съветват да споделите своите очаквания или планове с хората до вас и да обмислите заедно, какво може да се направи. В живота ви може да се появи любовна тайна. Романтичните отношения могат да ви донесат известно огорчение, поради неоправдани надежди. Пазете се от нежелана бременност.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте!
    Хороскопът за тази седмица изглежда интересен. Ако има съвпадения наистина веднага
    ще Ви се похваля. 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here