Седмичен хороскоп за Дева

Седмичен хороскоп за Дева от 21.09 до 27.09.2020г.

През тази седмица, ако ви предстои голяма покупка, мислете разумно, не се изхвърляйте.

Можете да направите нещо хубаво, ако се придържате към първоначалния план и се вслушвате в чуждите съвети.

Периодът е добър за покупка на кола или недвижима собственост. Идва време да върнете любовта и разбирането в отношенията с роднини.

Покажете добротата си и ви отговарят със същото. Благодарение на своето трудолюбие поднасяте приятна изненада на семейството си.

Седмичен хороскоп за Дева от 21.09 до 27.09.2020г.

В работата или бизнеса се появяват някои близки, интимни връзки. Не е изключено още сега да признаете какво чувствате и да ви отговорят със същото. Това може да крие и опасности. Вие сте много изобретателни. Това, което правите за семейството е достойно за похвала, но не притискайте хората. Бъдете скромни. За вашите планове трябва да се направи специален бюджет, в противен случай може да си останете с мечтите. Направете си график и подредете приоритетите. Така виждате кое е излишното.

Краят на седмицата е пълен с емоции и радост. Ако водите преговори, съумявате по един блестящ начин да прокарате идеите си. В професионално отношение много от вас се захващат с нещо ново, но то им доставя удоволствие. Голяма част от представителите на този знак са поставени пред необходимостта да направят избор по даден въпрос. Трудно ви е да изберете, защото всяка възможност си има лоши страни. Можете да се консултирате с огнен знак.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте!
    Хороскопът за тази седмица изглежда интересен. Ако има съвпадения наистина веднага
    ще Ви се похваля. 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here