Седмичен хороскоп за Везни

Седмичен хороскоп за Везни от 26.08 до 01.09.2019г.

Този период символизира защита на интересите и постигане на целите. Вашият вътрешен свят влиза в противоречие със съществуващата реалност.

Както никога до сега ви се налага да проявите търпение и прозорливост. Мнението и действията на околните могат да навредят на социалното и материалното ви положение.

Отделете цялото си внимание на поставените цели. В противен случай може да пропуснете благоприятната възможност.

Седмичен хороскоп за Везни от 26.08 до 01.09.2019г.

Не е изключено да се появят проекти, които да изискват финансова подкрепа. Не се стеснявайте да поискате от близки хора. Те знаят за вашата гордост и няма сами да ви я предложат. В близко време възвращаемостта може да бъде голяма. Но това е възможно, само ако съумеете да се активизирате и да намерите пътя за успешна реализация. Ако освен служебните си ангажименти намерите време за среща с приятели, разходка или спорт, ви очакват наистина прекрасни преживявания.

Вероятни са романтични приключения. Вашата неповторимост и проницателност няма да престане да учудва околните. Възможно е мнозина от вас да намерят приятели и даже спътници в живота. Без много усилия от ваша страна вие успявате да постигнете успех в обществото. Мнозина от вас са на върха! Скромността и целенасочеността ви ви прави забележими сред останалата маса. Хора с възможности ценят вашите идеи и са склонни да ги подкрепят. Засилва се интуицията и проницателността ви. Вероятно може да погледнете далеч напред в бъдещето си и да вникнете в това, което ви очаква.

Звездите ви съветват да не размисляте прекалено дълго над направените ви предложения и да приемате това, което ви се предлага. Вероятни са приходи от завършени проекти. Седмицата символизира пробуждане на вътрешните духовни сили. Периодът е благоприятен за активен живот, физическо натоварване, отдих на чист въздух и разходки. Общуването с приятели ви освежава. Може да се случи така, че да имате една прекрасна среща, която да запомните задълго и да ви донесе много приятни усещания.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от това което пише за моята зодия,надявам се 90% да се сбъдне това което очаквам.Благодаря ви.

  2. Благодаря ! Прекрасно е всичко и много ми помага . Успехи ви пожелавам !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here