Седмичен хороскоп за Везни

Седмичен хороскоп за Везни от 24.06 до 30.06.2019г.

Доста емоционално се отнасяте към своята репутация.

Във вас може да се зароди желание за по-високо обществено положение, да нарастне потребността ви от известност и популярност.

Вие сте възприемчиви и интуитивни и за това може да се възползвате от някои контакти, за да се включите в перспективни движения и направления, носещи различни дивиденти.

Благоприятен период за общуване с делови партньори, колеги и приятели. Сега може с успех да си купите нещо за което отдавна сте мечтали.

Седмичен хороскоп за Везни от 17.06 до 23.06.2019г.

Съветите на приятели или покровителството на влиятелни хора са много ефективни за вас. Не трябва да проявявате алчност, мнителност и подозрителност. Доверете се на близките си. Служебните ангажименти могат да ви отнемат всичкото време и сили. Вероятно е колегите ви да не споделят вашето мнение по редица въпроси. Следва конструктивно да използвате силите си. Пред жените от зодията съществува голяма вероятност да се запознаят с човек, който дълго време да не излиза от мислите им.

Вашата кариера зависи от умението ви да държите под контрол емоците си. Някой подмолно се стреми да ви създаде неприятности. Бъдете внимателни и далновидни в обещанията си. Не приемайте никакви важни решения и изчаквайте самостоятелния ход на събитията. За мъжете от знака е твърде вероятно да получат интересно делово предложение. Възможно е неочаквани обстоятелства да ви принудят да се захванете с неща, от които нямате понятие. Окончателния резултат от това зависи единствено от вашата способност бързо и адекватно да реагирате на създадените ситуации.

Вие се интересувате от историята, културата и бита на други страни, което повишава вашата представа за света и ви подготвя за евентуално пътуване в чужбина. Вероятна е печалба от тото. Нужно е добре да обмислите и много да внимавате при изпълнение на ежедневните ви задачи. Приходи може да имате само от стари проекти. Не се захващайте с нови планове. По пътя към съгласие с околните може да има пречки. Преди всичко е важно да покажете, че сте честни и порядъчни в мислите и действията си, както никога до сега. Не забравяйте, че ви наблюдават внимателно от страни.

При вас започва период на обновление. Вероятни са перспективни връзки, които да ви изведат в по-високи сфери. В сферата на личните отношения също започва едно движение нагоре. Вие може да станете необичайно привлекателни в очите на околните. Така може да привлечете погледите и вниманието на нови приятели и поклонници.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от това което пише за моята зодия,надявам се 90% да се сбъдне това което очаквам.Благодаря ви.

  2. Благодаря ! Прекрасно е всичко и много ми помага . Успехи ви пожелавам !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here