Седмичен хороскоп за Везни

Седмичен хороскоп за Везни от 01.06 до 06.06.2020г.

Склоноста ви към тайни и скрити неща може да ви доведе до неловки ситуации и някои недоразумения. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек. Подходящи са новите ангажименти и делови отношения. Вие може да вземете в свои ръце разпределението на семейните доходи и с удоволствие да се грижите за укрепване и преумножаване на семейното имущество. Периода е подходящ за юристи, застрохователи и банкови служители. Но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини.

Седмичен хороскоп за Везни от 01.06 до 06.06.2020г.

Любителите на екстравагантни и оригинални решения постигат големи успехи. Те могат изцяло да покажат същността си и индивидуалността си. Вашият богат вътрешен свят може да изисква нетрадициона обстановка и обкръжение. Но звездите ви предупреждават, че чуждото влияние може да окаже негативно въздействие върху съдбата ви. Периодът е наситен с изненади и неочаквани остри завои по житейския ви път. Нужно ви е да се отпуснете в спокойна обстановка и да проанализирате случващото се. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Благоприятно е установяването на нови отношения.

Отнасяйте се с недоверие към примамливите предложения. Пазете се от авантюри и недомислени действия. Подвеждането по собствените слабости може да затормози духовния ви прогрес и може да бъде причина за много неприятности. През този период се откриват възможности за развитие на окултните ви способности и по-задълбочено опознаване на висшите истини. Но откритията, които направите за себе си могат да се окажат неочаквани и тяхното осмисляне да изисква по-дълъг период на работа над себе си. Жизненият ви потенциал се повишава. Вероятните ви успехи и подем на силите предразполага околните към вашата личност. Удоволствие ви носи всяко занимание или увлечение. Може да възникне любов от пръв поглед, но отношенията да бъдат по-скоро неустойчиви и по-нататък е възможно да донесат разочарования.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от това което пише за моята зодия,надявам се 90% да се сбъдне това което очаквам.Благодаря ви.

  2. Благодаря ! Прекрасно е всичко и много ми помага . Успехи ви пожелавам !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here