Седмичен хороскоп за Скорпион

Седмичен хороскоп за Скорпион от 21.09 до 27.09.2020г.

Правите дома си уютен и красив. Спори ви в домакинските дейности, изненадвате партньора си с нещо вкусно и оригинално.

Ухажвани сте от една личност и сега отново разбирате, че намеренията и са сериозни. Решението зависи от вас, имате някои резерви, но като цяло връзката може да е успешна. Много илюзии изчезват.

Виждате реалността в истинското и лице. Личност от зодия Телец или Стрелец изисква от вас прекалено много, а това ви натоварва.

Намерете начин да ги поставите на дистанция, но не бъдете груби.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 21.09 до 27.09.2020г.

Възможно е да си помислите, че съдбата е несправедлива. Може да се отдадете на мрачно настроение, но близък приятел ви помага да го преодолеете. Една безцелна разходка също може да ви помогне да съберете мислите си и да надживеете някои угризения. Една част от вас правят опит за примирие с властен човек. Знаете, че нещата вървят добре ако сте единомишленици, а не врагове. Подавате ръка, но всичко зависи от благоразположението на партньора ви.

Усещате, че нещата се развиват във ваша полза. Ако застанете от позицията на страничен наблюдател и погледнете на обстановката и хората около вас може да разберете ясно какво трябва да направите. Имате всички шансове да успеете. В края на седмицата и нищо да не правите няма да е грешка. Това е време за натрупване на информация, колкото повече е тя, толкова по-сигурни сте в преценките и решенията си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here