Седмичен хороскоп за Скорпион

Седмичен хороскоп за Скорпион от 26.08 до 01.09.2019г.

Периодът е подходящ за повишаване на информираността и научаване на нови неща. Може да срещнете познати, които отдавна не сте виждали.

Доставя ви удоволствие да си спомните за преживени заедно приятни мигове. Перида е подходящ за връщане на дългове и заеми.

Финансовото положение на мнозина от вас трудно може да се нарече стабилно. Непредвидени разходи могат да бъдат свързани с приятни промени в дома или екзотични пътешествия.

Енергично изразявайки своите надежди и желания вие привличате в своето обкръжение все нови и нови хора.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 26.08 до 01.09.2019г.

Не здрава връзка може да се разпадне. Не съжалявайте и разчитайте предимно на собсвените си способности и сили. Нарастват жизнените ви сили. Биологичният ви потенциал е на ниво. Възможно е да погледнете по новому на света. Ако сте дейни и последователни може да завоювате ново жизнено пространство. Препоръчва ви се да се заемете с реорганизация на бита. Може дори да смените местоживеенето и държавата. По-нататъшните събития изискват от вас внимание и предвидливост. Плановете ви са устремени в бъдещето, а интересите ви съсредоточени на приятелите и единомишлениците.

Вие се борите за освобождение от старите норми и разбирания и за подобряване на живота сега. Но не е желателно да се откъсвате от реалността и да летите в облаците. Не бързайте да вземате важни решения. Постъпвайте обмислено. Не доверявайте пари на слабо познати хора. Вашата привлекателност може да ви помогне в общуването, а организираността на действията да се хареса на околните. Възможни са противоречиви събития. Една част от тях са свързани с вашата активност, а другата – с пасивност и съзерцателност.

Проблемите с близкото ви обкръжение могат да вземат връх. По-добре е да се концентрирате върху един-единствен ангажимент, отколкото да разпилявате сили и внимание върху няколко. Не надценявайте възможностите си. Препоръчва ви се да бъдете търпеливи и скромни в желанията си. В такъв случай вие може да се съсредоточите върху изпълнение на плановете си. Отношенията ви с някои хора се нормализират и в крайна сметка постигате своето, без излишни загуби. Обърнете внимание на физическата си кондиция и на това да изглеждате добре.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here