Седмичен хороскоп Скорпион за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

0
11222

Седмичен хороскоп за Скорпион от 27.03 до 02.04.2023 година

Щадете нервите си, не бива да се сърдите и да плачете.

Не се задълбочавайте в случващото се. Не си правете дългосрочни планове.

Не давайте обещания, които няма да може да изпълните.

Контролирайте своите емоции, защото съществува вероятност от скандали.

Внимавайте какво говорите, за да не обидите някого. Не отказвайте на молби.

Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини.

Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани за да достигнете положителни резултати.

Когато изразявате чувствата си, проявете далновидност и дори предпазливост. Обектът на стремежите ви налага да се вгледате обстойно в него и да се предпазите от възможни изненади. Периодът е подходящ за обмисляне на делови ангажименти. Умението ви да убеждавате привлича влиятелни съюзници. Вашето обаяние и енергичност са гаранция за успеха ви. Преодолявате всички изпитания и прегради по пътя си.

Възможно е събитията да не се развият, както сте си мечтали. За съжаление, няма да може да повлияете на техния ход, колкото и да ви се иска това. Вероятно е нови идеи или нови хора да открият пред вас неочаквани възможности за реализация. Може да започнете работа в съвсем нова сфера на дейност. Не бързайте да отговаряте на предложения.

Възможни са романтични увлечения или брак с представител на друга раса. Жените може да станат особено притегателни и затова съвсем не е чудно, че мъжете постоянно търсят тяхната компания. Възможно е да се появи някакво вдъхновение и вие да се проявите в някоя област на изкуствата. Мерете си приказките, защото непредсказуемата реакция на околните може да ви навреди. Посвете повече време в грижи за себе си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Скорпион за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Стрелец за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Везни за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук