Седмичен хороскоп Стрелец за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

0
9064

Седмичен хороскоп за Стрелец от 27.03 до 02.04.2023 година

Седмицата е благоприятна за пътувания и интелектуален труд.

Звездите ви предричат изясняваници в личния живот породени от ревност и недоброжелателно отношение от страна на най-близките ви.

Постарайте се да бъдете критични към себе си и да не изисквате прекалено много от околните.

Не се натоварвайте и следете за добрата си форма.

Разчитайте на партньора си. Може да получите подкрепа и от близки хора.

Количеството на ангажиментите ви постоянно расте, което е поредното препятствие по пътя към свободата. Но за сметка на това може да постигнете по-високо социално положение и власт. Чувствате желание да оставите всичко да се развива по естествения път на нещата. Не бива да се отпускате! Старайте се да запазите инициативата в собствените си ръце. Отнасяйте се по-критично към себе си.

Не оставяйте без внимание делови предложения от страна на колеги или приятели. Но не им се доверявайте сляпо. Проверете логиката на тяхното мислене. Вашата разсъдливост и проницателност ви помагат при правилния избор. Сега може да осъществите някои от интересните си планове. Забележимо се подобряват отношенията ви с близки, приятели и познати. Вие чувствате потребност от това, както никога преди. За самотните сърца съдбата предоставя шанс да намерят човека, с който да прекарат своя живот.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Козирог за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Скорпион за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук