Седмичен хороскоп за Стрелец

Седмичен хороскоп за Стрелец от 26.08 до 01.09.2019г.

Благоприятно време за ремонти, отношения с майстори и приключване на неща, с които отдавна сте искали да свършите.

Вие може с невероятна лекота да получите това, което преди сте считали за непостижимо.

Звездите ви съветват да прегрупирате рационално усилията си, за да постигнете целите си.

Личното ви обаяние и упорството ви помагат допълнително за това. Избягвайте риска и отложете по-едрите покупки.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 26.08 до 01.09.2019г.

Усилва се аурата ви. Това засилва способността ви да достигате набелязаните цели. Обаянието ви също е на ниво, което създава основи за приятни събития. Не е изключено да ви се отдаде да решите възникнал наскоро любовен въпрос. Вие сте привлекателни, активни, подвижни и общителни. Възприемате се, като център на Вселената и притегляте вниманието на окръжаващите. Обстоятелствата изискват от вас максимална гъвкавост и умения да сменяте тактиката си в зависимост от ситуацията.

Трябва да отстоявате авторитета си пред доста хора. Благоприятни са личните занимания и физическата активност. Настъпва удобно време за размишления относно бъдещите планове, възстановяване на стари връзки и укрепване отношенията с много хора. Неочаквана информация може да промени плановете ви. Проявете мъдрост и търпение. Възможно е да решите важен проблем. В личните си работи сте твърде рационални и пресметливи, което може да направи отношенията ви с интимния партньор повърхностни и прохладни.

Тъмни сили могат да ви изкушават за лоши постъпки и вредни навици. Дайте им отпор, като разтворите сърцето си за добри дела. Общуването с природата внася хармония в душата ви. Възможно е авторитетът ви да бъде поставен на карта. Звездите ви съветват да бъдете по-активни. Иначе нещата няма да се развиват във ваша полза. Благоприятен период за мъжете-бизнесмени. Успехът ви е гарантиран дори при рискови постъпки. Жените от знака могат да очакват романтично запознанство. За тях периодът е добър за интимни контакти. Вие сте енергични и пълни с ентусиазъм. Очарователни и елегатни, проявявайки добронамереност и сърдечност вие привличате вниманието на светското общество към себе си. Може да укрепите стари връзки и да завържете нови полезни познанства. Възможно е да се появят влиятелни покровители.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here