Седмичен хороскоп за Стрелец

Седмичен хороскоп за Стрелец от 9.12 до 15.12.2019г.

Период за ответни действия. Може да дадете отговор на един човек, да се опитате да изпълните това, което се иска от вас.

Някои може да върнат заем, други да изпълнят обещание. При всички случаи ви олеква на душата. Възможно е да посрещате гости.

Роднини може да ви помогнат да преодолеете инерцията и отпускането. Може да се опитате да бъдете превъзходни домакини, да направите нещо много вкусно за ядене.

А признанието на един човек е най-голямата ви награда.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 9.12 до 15.12.2019г.

Може да се заемете с промени и размествания в дома си. Искате повече уют и пространство. Трудно може да намерите средства за да осъществите всичко, но поне може да се опитате. През следващата година може да ви се отвори възможност за повече неща, защото повечето от членовете на семейството ви работят. Заемате се със задачи, свързани с дома. Намирате начин да разширите пространството и да направите свой кът. По отношение на делови проблем може да измислите оригинално решение.

Може да получите предложение, което кардинално да промени начина ви на живот. Важното е да обмислите всичко добре, да поговорите с близките си и да не се влияете от чувството на страх пред неизвестното. Смелостта ви помага. Планът ви е изпълнен изцяло, дори ви остава време за приятни удоволствия. Мислите ви се въртят около нещо ново, което все още не е назряло. Опитайте се да се избавите от илюзиите, критичното ви мислене е плюс за вас. Работата в дома е свързана с напрежение. Искате много, но животът не винаги предлага това, което човек очаква. Задоволете се с малкото, важното е, че то е ваше.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here