Седмичен хороскоп Козирог за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

3
11877

Седмичен хороскоп за Козирог от 27.03 до 02.04.2023 година

Този период символизира защита на интересите и постигане на целите.

Вашият вътрешен свят може да влезе в противоречие със съществуващата реалност.

Както никога до сега може да ви се наложи да проявите търпение и прозорливост.

Мнението и действията на околните могат да навредят на социалното и материалното ви положение.

Това е период през, който може да осъзнаете, какво ви е необходимо за да бъдете щастливи и да се трудите плодотворно.

Може да станете по-активни в очакванията си да получите някаква материална нагрда. Бъдете пределно внимателни с партньорите си, може да предизвикате тяхната завист и съперничество. Вероятно е да ви се наложи да бъдете по-предвидливи и да не приемате прибързани решения. Може да получавате или давате пари назаем. Възможно е да получите помощ и покровителство. Нарастващото обаяние и чар на жените от знака може да им помогне да преодолеят изпитанията на съдбата и да предразположат хората към себе си.

Неочаквана среща може да повлече след себе си една бурна любовна връзка. Вашата емоционалност и чувствена сексуалност може да ви донесат не съвсем приятни изненади. Вашите интереси се въртят около всичко ново и перспективно. Вие живеете с бъдещето, даже често забравяйки за настоящето. Виртуалното общуване в Интернет силно ви интригува и може да стане причина да промените външния си вид.

Благодарение на стари приятелства или ситуации при които си създавате нови връзки, вие може да имате доста преимущества и да повишите влиянието си в обществото. Необходимо ви е правилно планиране на времето и средствата, за да избегнете разочарованията. Не проявявайте гордост и надменност, иначе има риск да усложните отношенията си с някои хора и от това да пострада репутацията ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Водолей за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Стрелец за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук