Седмичен хороскоп за Козирог

Седмичен хороскоп за Козирог от 23.09 до 29.09.2019г.

В обичайните си темпове постигате повече отколкото ако бързате.

На вас ви е противопоказно бързането, това е нещо, което ви пречи и ви връща назад.

Периодът носи положителните влияния на планетите и във вид на материални придобивки.

Вие сте максимално съсредоточени. Възстановявате хармонията в дома си. Близък човек се успокоява и това ви прави доволни от действията си.

Седмичен хороскоп за Козирог от 23.09 до 29.09.2019г.

Празнично събитие в най-скоро време ви кара сега да се погрижите за гардероба или визията си. Повишават се аналитичните ви способности, вашето мислене става ясно и точно. Сега е добър момент за планиране на действия и провеждане на дискусии и разговори в семейството. Вие имате таланта бързо да вземате решения, но те са правилни. Не е изключено да замислите пътуване и дори да тръгнете по-рано от датата.
Предстои ви да решите личен въпрос и това мобилизира всички ваши таланти. Започват промени в работата ви. Този период е за големи преустройства. Някои от вас стартират собствен бизнес. Нещата тръгват добре и се развиват според плановете ви. Всичко зависи изцяло от вас и вашите действия и мисли. Обективните обстоятелства са по-слаби от вас. Силата ви е голяма, защото действате прагматично и решително.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here