Седмичен хороскоп за Козирог

Седмичен хороскоп за Козирог от 01.06 до 06.06.2020г.

Звездите ви предразполагат към активни действия. Вашите желания и страсти може да ви подведат в невярната посока. Мислете положително. Подтиснете егоизма си. Самоконтролът ви помага да се справите с всичко. Не се опитвайте да прехвърляте своите задължения другиму. Благоприятна е реализацията на вашите таланти. Трябва да осмислите ценностите си и да преодолеете съмненията си. Звездите ви съветват да приключите започнатата работа. Предстоят ви ангажименти, които да отнемат много сили и време.

Седмичен хороскоп за Козирог от 01.06 до 06.06.2020г.

Интересни контакти и срещи изпълват времето ви. Това важи особено за жените от знака, които през тези дни са обект на засилено внимание от страна на мъжете. За мъжете от зодията седмицата е благоприятна за решаване на насъбралите се проблеми. Жизненият ви потенциал нараства, което ви позволява да реализирате плановете си. Звездите ви покровителстват при постигането на целите ви. Общителността ви помага за това. Бъдете щедри и уверени в себе си. Но все пак не допускайте прекалено близко до себе си непознати хора, защото винаги са възможни не особено добри изненади. Може да си поставите и по-важни задачи. Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период. Може да си позволите покупката на по-скъпи вещи, ако те подобряват вашето самочувствие или създават по-голям уют в дома ви.

Периодът е белязан със знака на промените, благоприятен за реализиране на планове свързани с общуване и любовни отношения. Вашата енергия влива радост и оптимизъм в околните. През този период ви тегли да общувате със силни и енергични хора. Но за да поддържате стабилни отношения с тях вие също с нещо трябва да ги интригувате. Вашата емоционалност може да доведе до неразбиране от страна на околните и да стане причина за разногласия. Не се опитвайте да решите всичко наведнъж. Проявете търпение и се вслушайте в интуицията си. Звездите ви предвещават успехи, за това не обръщайте внимание на трудностите.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here