Седмичен хороскоп за Козирог

Седмичен хороскоп за Козирог от 29.07 до 04.08.2019г.

Вие сте предани на своите идеи, разсъдителни и сдържани. Чувствате необходимост от уважение и възхищение от страна на единомишленици и приятели.

Може да ви се отдаде да възстановите някакво прекъснато по-рано приятелство. Може да разширите кръга от свои познати. А благодарение на това да решите стар проблем.

Звездите ви съветват да държите емоциите си под контрол. Вие разбирате истинската цена на дружбата и своето обкръжение.

Може да ви поканят на гости в непозната обстановка и при не съвсем познати хора. Бъдете внимателни и проявете сдържаност в общуването. Седмицата минава под знака на свалянето на маските и познание на скритата страна на хората. От вашата разсъдливост зависи успехът на по-нататъшните ви планове. Времето е благоприятно за нови знания и пътувания. Приятно ви е да се намирате сред влиятелни хора и да чувствате своята значимост.

С удоволствие завързвате дружба с по-възрастни личности на влиятелни постове, приемате техният опит и знание и се издигате по стълбицата в кариерата. Вероятно е да получите добри новини. Неприятностите ви избягват. Недоброжелател може да се опита да ви постави капан, но сам да падне в него. Ново познанство може да ви накара да погледнете на света от друга гледна точка. От вас зависи дали да допуснете този човек в живота си. Вие излъчвате искренност и дружелюбие, стараете се с всеки да постъпвате добре, помагайки със съвети и дела.

Някой може да поиска помощ от вас, бъдете милостиви. Жестът може да ви бъде върнат. Краят на седмицата бележи ново развитие. Нови срещи и познанства може да ви изненадат приятно. Но при работата със служебни документи трябва да бъдете внимателни. Ако сте решили да си вземете отпуск и да пътувате, роднини и познати с удоволствие може да ви направят компания. Популярността ви е висока, а общителността ви и умението да защитавате възгледите си без да се налагате ви помагат да избегнете острите камъни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here