Седмичен хороскоп за Козирог

sedmichen-horoskop-za-kozirog-snimka

Седмичен хороскоп за Козирог от 25.03 до 31.03

Възможно да получите няколко много важни житейски урока. Мнозина от вас може да се окажат в действителността и да са принудени да преживяват с подаянията на съдбата.

Вероятно е във вашия живот да се появи нов човек, който да види във вас нещо такова, което другите не забелязват. Периодът е благоприятен за срещи, пътуване и зареждане с нови впечатления. Може да планирате нови ангажименти, защото всичките ви намерения намират подкрепата на околните.

Творческият ви подем може да намери изява в интересен проект с удивителни резултати. Очаква ви кипящ социален живот, но са възможни сложни отношения с началниците. Бумащината и работата с куп документи е част от обичайната ви работа.

Внимавайте при работа с официални документи. Вероятно сте чувствителни и раними. Не трябва да сдържате вътрешното си напрежение. Трябва да се освободите.

Рисковите ситуации и изкушенията ви преследват непрекъснато. Излишната ви доверчивост може да ви постави в зависимо положение. Това може да окаже влияние на деловите и семейните ви отношения. Голяма е вероятността от сериозни изпитания. Всяка дейност изисква голяма концентрация на силите и вниманието ви.

Седмичен хороскоп за Козирог от 25.03 до 31.03

За да съберете мислите си, добре е да прекарате известно време извън дома. Но това не бива да ви заблуждава, че може да се освободите от назряващите проблеми и необходимостта от тяхното разрешаване.

Все пак е желателно да бъдете в добро настроение и да си правите оптимистични планове за бъдещето. Основния проблем през този период може да се окаже финансова ситуация. Мнозина от знака трябва да връщат стари дългове или да искат пари на заем.

Тази ситуация може да се затегне задълго. Бъдете бдителни. Избягвайте извънредните разходи. Смесените ви чувства може да повлияят на репутацията и да усложнят до край отношенията ви с близките.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

3 коментара
  1. Цвети коментира

    точен, предпазва ме от необмислени решения

  2. Ани коментира

    Наистина хороскопът е страшно точен.

  3. нина коментира

    най-верния хороскоп, следя го всеки ден

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува