Седмичен хороскоп за Козирог от 01.11 до 07.11.2021г.

3
2936

Седмичен хороскоп за Козирог от 01.11 до 07.11.2021г.

Възможно е да изпитате колебание. Доверявайте се на своите чувства повече, те може да ви помогнат да вземете правилно решение.

Няма смисъл да тъпчете на едно място от възпитание или страх да не нараните някого. Ззвездите се грижат за вас и вашите нужди.

Много неща може да получат добро развитие, даже и финансов въпрос може да се уреди по най-добрия за вас начин. Има и изненади.

Седмичен хороскоп за Козирог от 01.11 до 07.11.2021г.

Активно се заемате с реализирането на свой план. Възможно е родителите ви да са на друго мнение, но това не трябва да ви спира или отказва от намеренията. С течение на времето те ще разберат, че сте прави. С помощта на вътрешния си глас и инстинкта може да разширите своите владения. Независимо от съблазните намирате сили да се откажете от ненужното докато е време и да следвате високата цел, която сте си поставили.

Възможно е да изпитате любовни чувства. Най-вероятно тази любов няма да се осъществи, но тя е вдъхновяваща за вас, може да ви насочи към творчество. В семейството ви може да има болен. Вашите грижи и мисли са насочени към него и дома, битовите въпроси изместват други, делови въпроси и сделки. Не сте готови за мащабна покупка или друга подобна стъпка, нямате необходимата информация. Прекарайте повече време с близки и приятели. Това може да ви помогне да възвърнете душевното си равновесие. Уточняването на целите е полезна стъпка, така можете да видите кое точно ви губи времето и силите.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here