Седмичен хороскоп за Козирог

Седмичен хороскоп за Козирог от 20.05 до 26.05.2019г.

Пътуванията, срещите и контактите способстват за натрупването на много опит, нови познания и интересни впечатления.

Имате огромно влияние над близкото си обкръжение и може да привлечете някои познати към работа в общ интерес.

Мнозина от от знака може да реализират стара мечта. Тяхното обаяние привлича симпатиите на представители от другия пол.

Избягвайте излишното маниерничене и фалшивата скромност. Възможно е емоционалното ви състояние да ви подтикне към двете крайности – меланхолия или оптимизъм.

Седмичен хороскоп за Козирог от 20.05 до 26.05.2019г.

В центъра на вашето внимание следва да бъдат деловите ви ангажименти и грижите за самите вас. Макар и някои ситуации да изискват по-бързото ви намесване, вие изчаквате да ви дойде вдъхновение. Възможни са плътски изкушения или среща, които да имат изненадващи последици. Хармония и равновесие цари в чувствата ви. Съблюдавайте умереност във всичко. Жените от знака се радват на приятно известие или романтична среща. Мъжете от знака трябва да не се поддават на емоции при пазаруване, защото това може да им излезе доста скъпо.

Постарайте се да действате обмислено и да внесете конструктивност в отношенията с делови партньори или колеги. В споровете търсете не емоциите, а логичните доводи. Отстоявайте своите позиции. Сексуалната ви енергия нараства. Жените от знака следва да се погрижат да изглеждат добре. Вероятен е подем в духовната сфера. Не рискувайте. Обмисляйте всичко предварително. В близко време е възможно да се издигнете по обществената стълбица. Запазете добрия си тон с околните. В личен план може да разчитате на съвети от близки хора. Възможни са спорове с колегите или делови партньори, касаещи общите ви интереси.

Постарайте се да не приемате важни решения. Съществува опасност от грешки, неразбиране, духовен спад и заблуди. Новите ви идеи няма да бъдат посрещнати добре. Податливи сте на чуждо влияние. Сложната тенденция може да се преодолее само със смирение и търпение. Постарайте се да бъдете хладнокръвни и мъдри. Следва да бъдете внимателни във всички дейности. Не се уповавайте само на интуицията си. Вслушайте се в мнението на близките си. Положете максимум усилия да постигнете набелязаното. Обърнете внимание на знаците на съдбата.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here