Седмичен хороскоп за Водолей

Седмичен хороскоп за Водолей от 26.08 до 01.09.2019г.

Очаква ви увлекателно пътуване. То може да остави незабравими спомени и да се помни дълго.

Не се безпокойте за нищо, което ви очаква, защото всичко е благополучно. Но за да владеете всяка ситуация трябва да изучите практиките за повишаване на интуицията, чувствителността и самоконтрола.

Активността в бизнес начинанията сега, може да повлече след себе си финансови загуби, ако те не са обмислени с подробности. Пазете си личните документи, трябва да бъдете много внимателни къде ги оставяте.

Седмичен хороскоп за Водолей от 26.08 до 01.09.2019г.

Не бързайте и не проявявайте излишна доверчивост. Много е вероятно да имате ново романтично увлечение с много приятни моменти и нови надежди. Насочивате силите си към някои нововъведения и преобразования. Усилва се вашата аура и способността ви да достигате до определените цели. Преодолявайки определени препятствия вие се учите да цените себе си и другите по реалните достойнства. Периода е подходящ за тези, които търсят развитие на своята личност и се интересуват от философската страна на живота.

Влечението ви към екстрвагантността, неограничената свобода и финансовите експерименти може да ви доведе до сложни ситуации. Може да се зароди желанието да разкарате всичките си приятели и да създадете нови приятелски връзки. Периодът е добър за разходки, пътешествия и срещи с приятели. Както никога досега, ви се налага да бъдете отстъпчиви и смирени. Не планирайте големи капиталовложения и не купувайте скъпи неща. Новите познанства могат да станат причина да пропаднат някои от вашите планове, затова е по-добре да не споделяте своите идеи и мечти.

Радостите идващи от семейния живот поддържат вашата творческа активност. В служебен план са възможни изясняваници, породени от непроверена информация. Много е вероятно жените от знака да имат романтично преживяване. Погрижете се да изглеждате добре. Външният вид винаги е от голямо значение. Неочаквана информация може допълнително да ви облагодетелства. Околните са настроени завистливо спрямо вас. Посетете заедно с приятели нашумяло заведение. Общуването и добрата храна приповдигат още повече настроението ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here