Седмичен хороскоп за Водолей

Седмичен хороскоп за Водолей от 23.12 до 29.12.2019г.

Някои от вас имат шанс да получат наследство.

Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари.

Само онзи, които умее да слуша, може да разбере какво трябва да прави. Правилните действия зависят от това каква позиция заемете.

Не трябва да се опитвате да бъдете център на внимание, така може да насочите към себе си лоши очи.

Седмичен хороскоп за Водолей от 23.12 до 29.12.2019г.

Създавате подходящи условия за творчество. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Печелите допълнителни средства. Вашите усилия дават резултати. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Не е изключено да си имате ядове с роднини. Не се сърдете, че те не мислят като вас. Можете да ги накарате да направят това, което искате с доброта и търпение.

Пробуждат се вътрешните ви чувства и психически феномени. Вашата предвидливост много ви помага. Правите добро впечатление и на влиятелни лица със своята мъдрост и интелект. Неочаквана среща може да наруши равновесието ви и да предизвика във вас желание да обичате и да бъдете обичани. В главата ви се раждат нови мисли и желания. Събитията са такива, че създават условия да научите нещо ново и да го приложите на практика. Включвайте се смело в курсове за преквалификация, печелите от тях в дългосрочен план.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here