Седмичен хороскоп за Риби от 01.11 до 07.11.2021г.

2
2250

Седмичен хороскоп за Риби от 01.11 до 07.11.2021г.

Чувствате благоволението на звездите. Пътят по който сте поели, е верен и ви извежда до целта.

Ключовите думи са търпение, умереност, дисциплина. Всичко може да постигнете, ако владеете себе си.

Деловите пътувания минават добре. Възможно е да се включите в курс за повишаванена квалификацията, работата ви го изисква.

Възможно е да получите известие за одобрен проект. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари.

Седмичен хороскоп за Риби от 01.11 до 07.11.2021г.

Нуждите ви са големи, а съдбата ви поставя въпросителни, на които отговаряте цяла година. От това обаче излизате помъдрели. Някои от вас бавно, но уверено изкачват деловата стълбица, което им носи финансова стабилност и морална удовлетвореност. Дръзки и решителни сте в сложните ситуации, които хората ви създават. Очаквайте примамливо предложение, свързано с допълнителна дейност, на което няма да можете да откажете. Не рискувайте с решения, които не са реалистични. Мислете какво можете да загубите, а не какво ще спечелите.

Седмичен хороскоп за Риби от 01.11 до 07.11.2021г.

Много е важно на какви хора се опирате и чий опит използвате. Не се срамувайте да питате за всичко, което не разбирате, в противен случай дълго може да се лутате. Може да се видите със стари приятели или роднини. Не споделяйте прекалено много, за да не се ядосвате после на себе си. Нервите ви са опънати докрай заради близък човек. Той прави каквото си иска, а вашите идеи са добри и могат да помогнат на семейството ви да живее по-добре. Вместо да се карате, говорете по същество, с аргументи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ako tova nakraq, kadeto pishe za romantichna sreshta, se sbadne az trqbva da stana nai golemiqt vi fen i nai-chesto poseshtavashtiqt chovek na tozi sait !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here