Седмичен хороскоп за Риби

Седмичен хороскоп за Риби от 01.06 до 06.06.2020г.

Този период е свързан с милосърдие, подкрепа и духовно извисяване. Възможно е да получите подкрепа от познати без да сте ги молили за това. Някои събития от миналите дни напомнят за себе си. За да се отърсите от това, посетете някое приятно място. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Опитайте се бързо да привършите всички неща, които се намират в стадий, на приключване. Същността ви се стреми към любимото занимание и удоволствията от творческата изява. Освободете се от всичко неприятно, което е затлачило съзнанието и мислите ви.

Седмичен хороскоп за Риби от 01.06 до 06.06.2020г.

Проявете търпение и тактичност с околните за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер. Така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Мир и възстановяване на равновесието. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Възможни са приятни познанства. Вас ви забелязват навсякъде, където се появите. Това повдига самочувствието ви. Общуването с вас е приятно на всички. Възможно е близки хора да ви запознаят с потенциалния ви брачен партньор.

Седмицата ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително. Ако успеете да привършите с деловите си задължения, към края може спокойно да се отдадете на по-приятни занимания. Това е период на позитивни идеи и творческо мислене. Може да въплатите идеите си в нови проекти. Обществената работа може да ви донесе голямо удовлетворение, но ако работата не ви е по вкуса вие няма да се занимавате с нея. За да получите по-голямо признание е необходимо смело да изказвате мнението си по различни въпроси. Може да получите неочаквана информация, която да ви накара да промените предварителните си планове. Някои от предчувствията ви може да се сбъднат. Може да срещнете личност, с която отношенията ви да се развиват бурно и доста вълнуващо, но за съжаление не за дълго.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ako tova nakraq, kadeto pishe za romantichna sreshta, se sbadne az trqbva da stana nai golemiqt vi fen i nai-chesto poseshtavashtiqt chovek na tozi sait !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here