Седмичен хороскоп Риби за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

2
10110

Седмичен хороскоп за Риби от 27.03 до 02.04.2023 година

Може да се случи така, че да ви очаква увлекателна среща, която да се запомни за дълго време и да ви донесе много положителни емоции и радост.

Не бива да се безпокоите от нищо в интимен план, защото планетите са на ваша страна.

Всички романтични авантюри завършват благополучно.

Жизненият ви потенциал осезателно се повишава.

Това влияе положително върху живота ви и вашата работа.

Можете да си създавате по-точно мнение за хората.

За вас е важно да съумеете да се разделяте леко с бившите си приятели, като същевременно с това успеете да съхраните енергията и силите си за нови познанства. Излишната откровеност и липсата на дипломация може да повлияе отрицателно на отношението ви с околните и да ви попречи да се издигнете в обществото.

Вашите успехи може да са поставени на карта, ако не съумеете да си държите езика зад зъбите. По същата причина са вероятни недоразумения с най-близките. Но вашата отстъпчивост и липса на злопаметност намират пътя към примирието. Възможно е пред вас да се изправи необходимостта от защита на принципите. Взривът от емоции по този повод може да обърне хода на събитията не във ваша полза.

Сдържайте се и не проявявайте прекалено открито гордостта си. Ако изпаднете в конфликт, по-добре отстъпете и се заемете с някаква работа. Нещата се нареждат сами. Спокойно можете да заложите на вашето обаяние, за да постигнете целите си. Ако излъчването ви е положително, околните са привлечени от плановете ви и с удоволствие ви съдействат. Имате успехи и в интимен план.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби за следващата седмица на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияКостенурка с две глави се е родила в щатите
Следваща статияСедмичен хороскоп Водолей за седмицата от 27.03 до 02.04.2023 година

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ako tova nakraq, kadeto pishe za romantichna sreshta, se sbadne az trqbva da stana nai golemiqt vi fen i nai-chesto poseshtavashtiqt chovek na tozi sait !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук