Седмичен хороскоп за Риби

Седмичен хороскоп за Риби от 26.08 до 01.09.2019г.

Повишава се творческия ви потенциал. Вие може да почувствате потребност от изразяване на собствени мисли и гледни точки по различни въпроси.

За това е по-добре повече време да прекарвате навън. В противен случай може да бъдете въвлечени в празнодумни дебати.

Необичайното възприятие на нещата ви създава оптимистично настроение. Вие чувствате, че някаква разумна и добра сила ви покровителства.

Дори при някои от вас това усещане може да предизвика еуфорично поведение. Обаче не бива да се поддавате на заблуди. В противен случай допуснатите грешки остават за ваша сметка.

Седмичен хороскоп за Риби от 26.08 до 01.09.2019г.

Възможно е да получите неочаквано предложение или поддръжка от страна на приятели и роднини. При решаване на важни въпроси се вслушвайте в интуицията си. Възможно е да участвате в напрегнати обществени дейности и спорове. Постарайте се да не си изяснявате отношенията, иначе ви очакват неразбирателства. Обърнете внимание на служебните си ангажименти и взаимоотношенията си с колегите. Желанието да имате по-голяма власт на всяка цена, само може да намали авторитета ви. Не бива да се подавате на емоционални постъпки и решения. Извинете се, ако се считате за виновни в някоя постъпка. Простете, ако някой несправедливо ви е обвинил.

Не си заслужава да повтаряте предишните си грешки. Така отношенията ви със стари познати отново могат да се подобрят. Благодарение на това може да се почувствате в равновесие и спокойствие. Вашата интуиция и чувство за взаимопомощ привличат околните. Те споделят вашите оригинални възгледи. От вас се изисква само храбро да ги отстоявате. Творческият ви подход към нещата ви изпълва с радост от успеха. Обърнете повече внимание на себе си, спортувайте, разхождайте се и в никакъв случай не прекалявайте с тежки храни и алкохол.

Сключените сделки се очертават да бъдат доходни. Вероятна е помощ и поддръжка от страна на околните, ако плановете ви са реални и щателно обмислени. Съперници и конкуренти могат да разпространяват за вас неверни слухове и клюки, затова не се доверявайте на никого. Не споделяйте личните си преживявания на случайни хора. Много от нещата могат да се решат сега. Но резултатите идват по-късно. Вероятно е в личен план да имате едно познанство, което да остави следа във вашия живот. Вие може да повишите вашата популярност и да постигнете любовта на скъп за вас човек.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ako tova nakraq, kadeto pishe za romantichna sreshta, se sbadne az trqbva da stana nai golemiqt vi fen i nai-chesto poseshtavashtiqt chovek na tozi sait !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here