Седмичен хороскоп за Риби

Седмичен хороскоп за Риби от 24.06 до 30.06.2019г.

Вашите планове могат да претърпят промяна. Не е изключено много да ви провърви в осъшествяването на съкровени желания.

Звездите ви предупреждават, че може да получите най-невероятните предложения. Не бързайте да се главозамайвате!

Обмислете всичко много добре. Вземете под внимание всички плюсове и минуси.

Обърнете повече внимание на любимия човек и семейството си. Излезте някъде заедно, почерпете се.

Седмичен хороскоп за Риби от 24.06 до 30.06.2019г.

Съдбата ви предоставя шанс да промените своя живот към по-добро. Постарайте се да използвате ситуацията максимално. Вероятно е да искат обяснение от вас за липсата на интерес към проблемите на другите. Въпреки, че вие действително сте заети със себе си, отделете време за балансиране на отношенията си. Ако ви предложат изгодна сделка, съгласете се без да се двоумите повече. Но звездите ви предупреждават, че успехът ви зависи единствено от вашето близко и далечно обкръжение. Благоприятни са командировките, екскурзиите и пътешествията. Те може да ви донесат разнообразие и радост от живота.

Развлеченията ви носят вълнуващи, чувствени усещания и се преизпълвате с емоции. Започва нов период във вашия живот. Вие може да разберете, че изпълнението на желанията ви не винаги води до щастие. А нещата които се правят – не винаги са за добро! Сериозно се замислете, какво точно искате, от това зависи в крайна сметка какво може да получите. Възможно е да осъзнаете нови истини, които да обогатят вашият опит. Очакват ви изненади. Внимателно се гответе за тях и пазете силите си.

Малките затруднения не бива да ви стряскат, не отделяйте прекалено внимание на тях. Възможно е ново любовно запознанство и възникването на дълбоки чувства. Въпреки това контролирайте емоциите си. Звездите ви предупреждават, че са вероятни проблеми и недоразумения. Може да се откажете от някакво пътуване и да поемете върху плещите си един куп допълнителни задължения. Няма как, може да сте принудени да ги изпълните, защото чувството ви за дълг и вашата времена отговорност са много силни. Това диктува и повишеното ви чувство за собствено достойнство.

Неочаквани промени могат да ви заставят да започнете да се занимавате със съвършено нови за вас неща, от които не разбирате много. Но въпреки това звездите ви насърчават. Успехите, за които вие убедено мислите, че са под въпрос, може да ви споходят. Наистина резултатът е зависим само от вашите способности и настоятелност. Разчитайте на себе си и на никой друг. Пазете се от измами и лъжи не само в обществото, но и в личния живот.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ako tova nakraq, kadeto pishe za romantichna sreshta, se sbadne az trqbva da stana nai golemiqt vi fen i nai-chesto poseshtavashtiqt chovek na tozi sait !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here