Седмичен хороскоп за Овен

Седмичен хороскоп за Овен от 17.06 до 23.06

Независимо от това, че вие сами ускорявате събитията и се стремите по-бързо да промените съдбата си е желателно да се въздържате от изясняване на отношенията със своите любими.

При жените от зодията са възможни емоционални промени. Невнимателна дума може сериозно да усложни отношенията и дори да се стигне до разрив.

Използвайте своите връзки и познанства за да придвижите своите проекти свързани с бъдещето ви.

Времето е благоприятно за журналисти, посредници и дейности свързани с рекламата.

Седмичен хороскоп за Овен от 17.06 до 23.06

Вашата мнителност и желание на всяка цена да проникнете в същността на нещата може ви донесат разочарование. Имайте предвид, че под нечий авторитет се крият лъжа и предателство. Отношенията ви с околните са непредсказуеми. Трябва да обмисляте своите постьпки, особено в делови план. Не насилвайте събитията и не прекалявайте с инициативността си. Харчете разумно за да не влошите материалното си положение. Периодът не е подходящ за смяна на работата, молби към началството и работа с държавни ведомства.

Във вас може да се появи интерес към нетрадиционните знания, например астрология или уфология. Способността ви да разгадавате тайните мотивации и постъпки на други хора може да ви помогне да достигнете до същността на нещата. С тънкото си възприятие сте свободни от клишета и стереотипи. Добре е да се постараете да закрепите позициите си, отколкото да завоювате нови. Основавайки своето мнение на непосредствения опит, нетрадиционните методи на общуване и смелото интуитивно мислене ви правят интересен събеседник и привличат вниманието на много хора. Възможно е това да ви се отдаде и с помощта на партньори.

Вслушвайте се в съвети на приятели. Съхранете добри отношения с хората които стоят по-високо в обществената стълбица. Жените от знака са забелязвани, където и да се появят. Те са уверени в себе си и са доста обаятелни. Мъжете от зодията следва да очакват делови предложения. Звездите ги предупреждават да не взимат и да не дават пари на заем, тъй като едва ли може да вземат правилно решение. Избягвайте рисковете и физическото пренатоварване. Края на седмицата е подходящ за релаксация, екскурзии и посещение на интересни културни или спортни събития. Вероятно е значително придвижване към поставената цел, ако не прибързвате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here