Годишен любовен хороскоп Близнаци 2018

Годишен любовен хороскоп БлизнациГодишен любовен хороскоп Близнаци 2018

Игривите представителки на знака лесно привличат мъжете. Понякога дори само за забавление и повишаване на самочувствието.

Не се ангажирайте твърде много с тези игри. Разбитото сърце и причинената душевна болка, могат да се върнат като бумеранг до декември. Неприятно е да разберете, че годината, която обещава любов, е пропусната и сте все още самотна.

През есента може да сте увлечени в търсене на богати поклонници. Ако сте готови да играете ролята на любовница, тогава целта е постижима. Тези, за които са по-важни чувствата, могат да открият приятелско сърце във вече познат човек.

Звездите обещават, дългосрочните взаимоотношения да променят статуса си и да се обявят. Установените семейства могат да се похвалят с новини за бременност или предстоящо раждане на дете.

От началото на годината водите безгрижен живот. Уверени сте в неустоимостта си и вярвате, че изборът винаги е ваш. Знаете как да изберете правилната тактика на поведение с различните момичета, да сте сладък ерудиран или агресивен агресор.

Първата половина на годината обещава богат сексуален живот. В началото на лятото може да изпитате истинската любов. Ако усещането не е взаимно, това е неочакван удар за вас. Само от вашата искреност зависи дали е възможно да се създадат доверие и трайни взаимоотношения.

За семейните от вас, лятото също е ярко и запомнящо се. Може да зарадвате роднините с новини за нови неща в семейството. Партньорите, които са проверили отношенията си във времето, може да пожелаят да сключат брак.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава вълнуваща и романтична 2018 година с годишен хороскоп любовен хороскоп.

Още хороскопи за Близнаци:
Годишен хороскоп за Близнаци 2018г.
Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци
Обратно към годишен любовен хороскоп

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here