Годишен хороскоп Близнаци за 2017

godishen-horoskop-bliznaciГодишен хороскоп Близнаци за 2017 година

2017 година поставя началото на нов кръг от живота ви, тя носи много положителни преживявания и успешни проекти, а проблемите от изминалата година остават в нея. През февруари чувствате прилив на жизненост и активност, вероятно е значително да разширите своята среда и да се сдобиете с нови приятели. В тази връзка, вие също ставате по-уверени в бъдещето, но не прекалявайте с тази увереност. Обмисляйте внимателно всички важни решения и не се доверявайте само на интуицията си.

Април ви позволява да разкриете творческата страна на вашия характер, да откриете някои нови качества в себе си, дава ви възможност да се докажете в някои творчески проекти. Използвайте първата седмица на май, за да завършите всички започнати дела и да разчистите дълговете, но помнете, че това не е добър момент да започвате нещо ново. С до края на май и началото на август за вас започва продуктивен и благоприятен период, който ви носи огромни ползи. Ето защо в това време е необходимо да работите усилено, а за почивка помислете в края на август и началото на септември.

Почивката също може да се окаже успешна, ако добре я планирате, романтичните приключения и незабравимите впечатления са гарантирани. В края на септември отново е необходимо да се захванете за работа, справяте се успешно с текущите въпроси и правите план за обещаващо бъдеще. Завършвате тази натоварена година с главозамайващ успех и напредък в кариерата. Не се притеснявайте, ако финансовата наградата не е толкова голяма, колкото сте очаквали – Вашият труд се компенсира с нещо по-ценно.

Любовен годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2017 година

През 2017 година личния ви живот може да се превърне в приоритет пред работата и кариерата. Започналата неотдавна любовна афера е достатъчно силна и сериозна, така че няма да може просто да я игнорирате. Въпреки това, тя изисква много промени, и външни и вътрешни. Всичко това може да се преодолее само от любящи и верни партньори, които могат да се откажат от собствените си егоистични желания. Звездите подкрепят всички усилия в това отношение и дават „зелена светлина“ на всички истински съюзи.

Много семейства трябва да преодолеят проблемите с децата, които изискват не само финансови разходи, но и психическа сила.

Самотните от вас може да срещнат интересен човек, способен да направи живота им по-красив. Но връзката може да се развие не съвсем гладко, тъй като огромна вълна от проблеми се очаква през март и април. Трябва да се отбележи, че пролетта е изключително трудна, както за нови отношения и връзки, така и за вече съществуващите такива.

Отношенията със семейството могат да се променят. Първото напрежение се усеща в началото на лятото, а през есента на проблема се усложнява.

През ноември и декември 2017 година Близнаците може да бъдат обект на критики от страна на другите, и най-вероятно се проявява това, което е било скрито за дълго време. Звездите препоръчват да сте малко по-смели и по-твърди, с течение на времето всички трудности преминават.

Планетите ви обещават година, изпълнена с любов, по време на която е възможно изпълнението на най-странните и тайни желания. Приятелството лесно може да се превърне в любов.

Бъдете внимателни, през октомври, може да започнете да давате необичайни обещания.

 

Хороскоп за здраве за зодия Близнаци за 2017 година

По отношение на здравето 2017 година е доста благоприятна за Близнаците. В началото на годината се чувствате добре и комфортно в тялото си, нищо няма да ви безпокои, имате достатъчно енергия да работите ефективно и да си почивате правилно. През този период, много представители на знака имат възможност да се справят с отдавнашни хронични заболявания, може да получат предложение да опитат нов начин за решаване на проблема, и той да е ефективен. Единственото нещо, което може да се помрачи този благоприятен период е прекаления апетит, който изведнъж се събужда във вас. Ако дадете свобода на апетита, може драстично да наддадете на тегло, което неизбежно води до влошаване на общото физическо състояние и проблеми със здравето.

През пролетта женете плодовете на това как сте следили здравето си в предишните месеци. Ако през зимата все пак сте си позволили невъздържаност в храната, сега най-вероятно започват с проблеми на храносмилателните органи, които налагат посещение на лекар, за да се справите с проблема. Ако не сте отстъпили и най-малко позициите на здравословния начин на живот, здравето ви е отлично, продължавайте в същия дух!

През лятото общото ви здравословно състояние е отлично, но не се препоръчва да натоварвате много тялото си. Този период е предназначен за отдих в прекия му смисъл, по-чист въздух, плодове и достатъчно сън, по-малко нощен живот, лоши навици и извънредна работа. Идеалният вариант за вас сега е да се измъкнете от големия, шумен и опушен град и да отделите време за любимите си занимания.

През есента и зимата, е необходимо да сте изключително внимателни към здравето си. През този период може да се появят проблеми в черния дроб или бъбреците, въпреки че преди това не сте имали проблеми с тези органи. Ако чувствате, че нещо не е наред, не се колебайте да се обърнете към лекар, в противен случай можете да се стигне до наистина сериозни проблеми.

 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Близнаци 2017г.
Годишен хороскоп за 2017 година

 

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува