Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци 2018

1

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Близнаци 2018 година

За решаването на важни въпроси трябва да се концентрирате през пролетта. Годината носи печалба във всичко, свързано с допълнителни източници на доходи. Постоянното работно място няма да осигури желаните приходи. Ако имате планове да разгледате свободните работни места, то направете го през април.

Струва си да бъдете по-внимателни със съмнителни предложения, ако преследвате бързи пари, може да се включите във финансови машинации.

Такива проблеми водят до загуба на средствата на компанията, личните спестявания, доверието на властите. Най-добрата тактика за 2018 г., как да се справите с финансите е да спестявате, да инвестирате, да умножавате.

Възможно е да подобрите финансовото си положение поради успешен брак. Мнозина от вас започват да се стремят към това през лятото.

През пролетта търсите допълнителни доходи. 2018 благоприятства тези, които работят в търговията, препродажбата, предлагането на услуги, организирането на празници. Благодарение на вашата мобилност и комуникативност, през лятото могат да се похвалят със стремително кариерно израстване.

Есента обещава много разходи, има опасност да затънете в дългове. От края на септември предстоят бизнес пътувания. Може да действате като търговски представител на компанията, често да сте в командировка, да комуникирате с клиенти.

До края на годината нивото на просперитет достига желаната цел. Прекарвате декемврийските дни, почиващи, релаксиращи, разхищаващи парите, които сте спечелили.

Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Близнаци за 2018 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

1 коментар

  1. Харесва ми позитивността в хороскопа като цяло. Мисля, че начинът по който е написан е не само интересен, но всеки може да направи своя интерпретация на нещата, да вземе поуки, да бъде подготвен и настроен положително и достатъчно мотивиран за успех. Един хороскоп от който трябва всички останали да взимат пример и да се учат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here