Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци 2016

годишен хороскоп за пари и работа близнациГодишен хороскоп за пари и работа Близнаци – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

Отношението ви към материалните ценности е леко, а с парите се разделяте спокойно. 2016 е година, през която парите сами идват в ръцете ви. С каквото и да се захванете, звездите ви обещават печалба и богатство.

Съществува риск да се увлечете много в печеленето на пари и да не успеете да се спрете от съмнителни сделки. В крайна сметка, за да се чувствате свободни ви е необходима материална независимост, затова понякога се впускате в нечисти авантюри, като при това не изпитвате никакво угризение на съвестта. За вас няма нищо срамно в това, да излъжете някого и след това да изкупите греховете си в църквата.

Година, през която финансовите потоци са щедри, но се налага много да работите, за да попълните бюджета си. Пред вас има много възможности и вие искате да употребите всичките. Благоприятно време за бизнес, на практика няма никакъв риск. Ако искате късмета да не ви обърне гръб, би било хубаво да му благодарите.

Прекрасен начин за това е да отделите част от средствата за благотворителни цели, да помогнете на слабите. Това е време, когато е необходимо бързо да изразходвате големите суми, тъй като веднага след като започнете да ги трупате, постъпленията намаляват.

Благоприятно време за сериозни придобивки, започвайки от покупка на жилище и автомобил, и завършвайки с всякакви дребни предмети. Година през която може смело да започвате нови проекти и да работите в няколко направления едновременно.

Във финансов план постигате абсолютен успех, но такъв напрегнат ритъм може да окаже негативно влияние на общото ви състояние и настроение.

Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци

 
Благоприятно време за професионалната ви дейност. Благодарение на общителността и комуникативността ви, се появяват стабилни покровители, които ви помагат в кариерата и бизнеса. Важно е само да си давате сметка, какво искат в замяна от вас. Заедно с добрите предложения и перспективи се появяват и много съмнителни, на ръба на закона.

Съумейте да отделите зърното от плевелите. Появява се възможност бързо да се издигнете по кариерната стълбица. Втората половина на годината е напрегната. На първо място водите бурен личен живот, а съдбата ви дава още и още нови възможности за работа, и време за почивка съвсем не ви остава. Това може да доведе до там, че на фона на отличните перспективи да изпаднете в депресия. Най-важната задача през този период е правилно да разпределите времето си. Ако се сблъскате с проблем на работното място, не си затваряйте очите за него, а смело го решете. Тогава може да достигнете върха на кариерата си. Ако оставите нещата по старому, то изпускате шанса си, който няма да се повтори скоро.

Получавате сериозни предложения да заемете нов пост или да смените сферата на дейност и отговаряте положително. В работен план такъв обрат е много обнадеждаващ, но може да пропуснете някои важни моменти в семейството или в отношенията с приятелите. Не позволявайте на новата, привлекателна перспектива за работа да ви погълне изцяло.

Някои от вас са изправени пред избор – семейството или кариерата. Важно е да отбележим, че болшинството от вас избират второто, тъй като много ценят своята независимост, високия пост им позволява да я почувстват напълно.

Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Близнаци, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Близнаци за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Един коментар

  1. Харесва ми позитивността в хороскопа като цяло. Мисля, че начинът по който е написан е не само интересен, но всеки може да направи своя интерпретация на нещата, да вземе поуки, да бъде подготвен и настроен положително и достатъчно мотивиран за успех. Един хороскоп от който трябва всички останали да взимат пример и да се учат

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*