Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Скорпион 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Скорпион 2016

годишен хороскоп за пари и работа СкорпионГодишен хороскоп за пари и работа Скорпион – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

В началото на 2016 година е необходимо да върнете всички дългове, които са останали от миналата година и да погасите кредитите. Само тогава финансовото положение се стабилизира малко.

Вероятна е възможност за нови проекти, които да ви донесат стабилни финансови постъпления. Възможни са неочаквани сделки, които могат съществено да попълнят бюджета ви. Освен това има голяма вероятност да ви повишат заплатата. Но в същото време има риск някои от сделките и вложенията да са съмнителни. Освен това средата на годината обещава да е трудна. Изправени сте пред реална заплаха да се разклати финансовото ви положение.

Възможно е да се наложи да минете на твърд режим на икономии и внимателно да контролирате всички разходи. Съдбата ви изпитва със съмнителни вложения и ви изкушава за необмислени разходи. Не прехвърляйте отговорностите си на плещите на другите, за да не ви обърне гръб съдбата. Напротив, сега е време когато сте длъжни да контролирате всяка стотинка, за да може тя да ви донесе приходи.

Предстои ви напълно да се потопите в работа, за да поддържате предишния си материален стандарт. Откажете се от големи покупки и вложения. Звездите ви дават добра възможност да печелите, но само при условие, че не се поддавате на мързел и не отлагате задачите за утре.

Не забравяйте да заделяте малко пари настрани, тъй като има голяма вероятност да се наложат непредвидени разходи. Бъдете готови за това и започнете да събирате още от началото на годината.

Годишен хороскоп за пари и работа Скорпион

Промените през 2016 година са неизбежни, при това не винаги са приятни, на някои от вас се налага да слязат по кариерната стълбица и дори да загубят работата си. Обратите в делата ви са толкова бързи, че не винаги успявате да анализирате ситуацията, а това води до взимане на неправилни решения.

Особено сериозно съдбата изпитва младите Скорпиони, които все още не са закалени от жизнените обстоятелства и възникващите трудности може да ги доведат до депресия. Главното е да не се предавате и да не не се отчайвате. Имате достатъчно силен вътрешен потенциал, който е необходимо да употребите и да промените хода на събитията. Захващате се за всякаква работа и се опитвате да вършите няколко неща наведнъж. Това не е верния път.

Необходимо е да се съсредоточите само на една важна дейност, ако наистина искате да постигнете успех. Предстои ви взимане на важно решение, от което зависи кариерния ви растеж. Втората половина на годината също не ви дава време да се отпускате. На работното място пред вас стоят високи цели и големи изисквания.

В такава ситуация не е необходимо да се обиждате и да се оплаквате, напротив, имате шанс да докажете че вашите способности не са били напълно разкрити до сега. Ако достойно преминете през този период, то към края на годината Червената Огнена Маймуна, символ на годината, ви поднася щедър подарък в професионалната сфера. Това може да е мечтаната командировка или посещение на обучителен семинар, нов проект или много по-висока длъжност.

Бъдете особено внимателни в следните периоди …

Годишен хороскоп за пари и работа Скорпион – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Скорпион, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Годишен хороскоп Скорпион за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*