Годишен хороскоп за пари и работа Телец 2018

0

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Телец 2018 година

Тези от вас, които се занимават със собствен бизнес е необходимо да се съсредоточат върху развитието на собствената си компания. Излезте на чужди пазари.

Предполага се, че чуждестранните партньори с готовност сключват сделки с вас. Очакват ви важни бизнес срещи и от вас се иска да се настроите за дългосрочни партньорства, обещаващи да станат стабилни, надеждни и перспективни.

Търсенето на нови спътници изисква от вас целенасоченост и търпение. Най-подходящият период за началото на успешното сътрудничество е края на зимата – средата на пролетта.

Освен това се наблюдава подобрение в състоянието на нещата и увеличаването на капитала, но не и рязко. „Земното куче“ предупреждава да инвестирате пари през ноември-декември.

Рискът през 2018 г. е голям, за да избегнете големи загуби, по-добре е да отложите сериозните сделки за 2019 г., когато звездите са по-снизходителни.

Най-безопасният начин да отворите банкова сметка е да депозирате пари с добър лихвен процент. През септември-октомври може да си позволите да се отпуснете малко и да си починете в чужбина.

През 2018 г. за мъжете всичко е нееднозначно. Опасно е да отпускате заеми, особено на непознати хора. Тази ви доброта може да доведе до загуба на големи суми.

Това е неудачно време за вземане на заеми, установяване или развитие бизнеса. Бизнесът, както обещава финансовата прогноза, не трябва да се радва много.

Затова чакате да се изкачите по стълбата на кариерата. Ако сте обикновени мениджъри? Бъдете готови да станете лидери! Изпълнявайте задачите на ръководителя на отдела и очаквайте предложение да заемете поста на ръководителя на компанията!

За мъжете тази година не обещава големи печалби, тя е идеална за инвестиции в бъдеще. Не бива да отлагате. Може да купите недвижими имоти или да откриете депозитна сметка в банката. Основните покупки трябва да се извършват през януари-февруари, не по-късно.

Периодът от март до септември се очаква да е спокоен. Не се очакват важни сделки, които да изпразнят портмонето ви. Бизнесът работи стабилно, но без показатели за растеж.

Активирането се осъществява към края на първия есенен месец, след което е възможно да се запълнят малко резервите.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година ползотворна година. 

 

Виж още:
Годишен хороскоп Телец за 2018 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here