Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Телец 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Телец 2016

годишен хороскоп за пари и работа телецГодишен хороскоп за пари и работа Телец – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

Както е известно, вие цените много материалния комфорт и въпроса с парите е важен за вас. Способни сте да извлечете полза от всичко и да придобиете печалба и от най-безнадеждната работа.

През 2016 година ви предстои да ограничите разходите си. Това не означава, че се налага да се откажете от всичко. Особено внимателно е необходимо да планирате разходите си през първите четири месеца на годината. След това ситуацията може рязко да се промени. Искате да осъществите някои идеи, които да подобрят финансовото ви положение. С наближаване на лятото паричния поток става по-пълноводен, но звездите ви препоръчват да се въздържате от излишни разходи.

Краят на 2016 година обещава да ви поднесе изненада във вид на отлични парични постъпления. Напълно е възможно да ви предложат добре платена длъжност или много печеливш проект. От тези предложения не бива да се отказвате в никакъв случай, за да не изпуснете шанса си.

В края на годината ситуацията може да се развие така, че да се наложи да вложите повече пари в нов проект. Действайте смело, ако внимателно прочетете всичко, успехът е на ваша страна. Като цяло 2016 година е изключително благоприятна за различен род работа. Важно е само преди да се захванете с нещо ново, да планирате всичко и да направите разчет на средствата.

Не се захващайте за каква да е работа, поговорете за възможния риск с приятелите и семейството. Възможно е именно от тях да получите безценен съвет, който да ви помогне да увеличите благосъстоянието си. Времето е благоприятно да депозирате средствата си, да купите ценни книжа и да играете на борсата.

Годишен хороскоп за пари и работа Телец за 2016 година

От самото начало на годината ви предстои да се потопите в плодотворна работа, която ви носи удоволствие и повишава самооценката ви. Началството цени старанията ви и е напълно вероятно да ви направи добро предложение за повишение. Но дори и тези от вас, които не получат такова предложение, са доволни от работата си.

През лятото настъпва временно затишие в професионален план. Това е време, когато не е необходимо да вървите напред и да чукате на затворени врати. хай-добре е да намалите темпото на работното място и да посветите повече време на семейството.

Изчакайте този тих период, тъй като пика на активността е в края на годината. Това е изключително благоприятно време за стартиране на нови проекти. Именно тогава може да поемете нови отговорности на работното място и дори да смените посоката на дейността си. Възможно е у вас да се събуди желание да опитате в ново поприще и този опит да е успешен. Освен това е възможно да се появи таен покровител, който да ви насърчава в професионалната сфера.

Необходимо е да сте много внимателни, защото ако не искат благодарността ви, то е възможно да сте въвлечени в нечисти дела. Ако си поставите като цел, в началото на годината, да постигнете определени успехи в кариерата, то непременно ги постигате. Червената Огнена Маймуна, символ на годината, обича тези които действат смело.

Така че успехите в професионалното ви развитие много зависят от вашата активност. Идват ви наум нови идеи и планове, но не скачайте твърде високо. В крайна сметка предложените от вас инициативи са възложени на вас и от вас се иска изпълнението на всичко замислено.

Годишен хороскоп за пари и работа Телец – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Телец, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Телец за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*