Годишен хороскоп за пари бизнес и работа Водолей 2018

0

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Водолей за 2018 година

Подгответе се за факта, че е необходимо да работите дълго и упорито. Може да очаквате повишение, това води до нови задължения. Вероятна е агресия от страна на колегите, така че трябва предварително да се подготвите и по всякакъв начин да игнорирате злонамерените атаки.

Спокойствието ви гарантира запазването на нервите и най-важното, привлича добър късмет, а с него – и пари. Периодът като цяло обещава много неочаквани изненади, победи в конкурси. Това ви носи много материални придобивки.

В средата на годината са възможни малки парични затруднения, но успявате да се справите без прекомерни усилия. Може да се наложи за известно време да оставите на заден план семейството, въпреки че желанието ви е се отдадете изцяло на него.

Получавате печелившо финансово предложение – мащабен проект, който не може да бъде пренебрегнат, така че всички усилия отиват за неговото прилагане.

През 2018 г. е по-добре да се предпазите от прекомерни разходи. Също така, не трябва да купувате оборудване, дори ако цената е много примамлива.

В края на годината искате да направите голяма покупка, подкрепени сте от семейството, така че събраните средства са ви много полезни. Пазете се от крадци!

Единственото, за което си струва да похарчите средства през тази година, са надеждните ключалки, камерите (дори да са нереални, може да изгонят престъпниците).

Също така помнете, че временният недостиг на средства за забавление не е финансова криза, така че не се отчайвайте, в противен случай това може да доведе до проблеми.

Годишен хороскоп за пари бизнес и работа Водолей, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Водолей за 2018 година
Годишни хороскопи за пари

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here