Годишен хороскоп за пари и работа Овен

1

Годишен хороскоп за пари и работа Овен

Ако сте готови да работите усилено, то ви очаква доста успешна година. Не чакайте лесни печалби, от самото начало на годината трябва да работите продуктивно, като разпределяте силите си. През пролетта имате шанс да намерите нов източник на доходи, може да бъде хоби, което да започне да носи пари.

Лятото е добро време, разположението на планетите обещава материално благополучие. През юли може да се очаква повишаване на кариерата и съответно, увеличение на заплатите. Някои от вас могат да погасят кредити или да изплатят дългове.

През есента можете да правите покупки. Те носят само удоволствие, без значение от цената, каквато и да е. През декември е възможно да придобиете нещо ценно, което отдавна мечтаете. През първото полугодие трябва да намалите разходите си и да ги съобразите максимално с приходите.

Щедрите жестове, големите покупки, обещаващите инвестиции е необходимо да отложите до есента. Звездите са особено благосклонни към онези, които знаят как да работят.

Не се опитвайте да водите нечестна игра или да участвате във финансови машинации. Също така, забравете за измами, съмнителни сделки и финансови пирамиди. Това може да доведе до проблеми, както с парите, така и със закона.

През лятото имате шанс да смените работата си, познати или приятели може да ви препоръчат и подкрепят. Със сигурност предложението е привлекателно и може да оцените предимствата на новата работа. През есента можете да инвестирате в нещо скъпо, което може да се продаде изгодно след известно време.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава успешна и ползотворна 2018 година с годишен хороскоп за пари и работа.

loading...

1 коментар

  1. Много ми харесва ! Ще се съобразя с датите да видим какво ще се получи. Благодаря ви Давид нека и вашата 2015г. да бъде успешна.

    Поздрави Цвети

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here