Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Овен

Годишен хороскоп за пари и работа Овен

Годишен хороскоп за пари и работа Овен – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

Ако се отнасяте сериозно към парите и ги харчите разумно, няма да имате парични сътресения през годината. Ако се оставите на течението, може дори да похарчите трудно заработените средства за някоя съвършено ненужна вещ и тогава се налага да „затегнете колана“.

Като цяло годината е благоприятна във финансов план, но през лятото може да изникнат някакви проблеми с работата. Наистина положението на звездите ви обнадеждава, тъй като усложненията са лесно преодолими и няма да се отразят на финансовото ви състояние. Ако премисляте през този период всяка крачка, то може дори да увеличите малко капитала си. Помнете, че всички парични запаси е необходимо да направите до средата на есента. Тъй като края на годината е напрегнат в работен план и допълнителните доходи.

Ако не го направите, през този период паричния поток пресъхва и ви се налага да изчакате. При това не е необходимо активно да харчите натрупаното, защото следващата 2017 година е много благоприятна за нови вложения и стартиране на собствен бизнес.

Червената Огнена Маймуна не ви съветва да вземате кредити от банката или да задлъжнявате на приятелите си. Защото с кредитите може да има сериозни усложнения, а с приятелите които си искат парите, основателно разваляте отношенията си. Ако обстоятелствата ви принуждават да направите това, вземете малка сума за кратък период.

Освен това не ви се препоръчва да давате пари на заем, тъй като вероятността да не ви ги върнат е голяма. Изключение може да направите само за близките роднини.

Годишен хороскоп за пари и работа Овен

Ако сте мечтали да получите по-висока длъжност, да смените работата си, да изявите себе си на ново поприще, то е дошло време да сте по-смели. именно през 2016 година ви очаква голям успех в придвижването по кариерната стълбица. При това, се случва бързо и стремително и в течение на годината може да прескочите наведнъж няколко стъпала. Годината е много плодотворна в работен план, при това получавате голямо удоволствие и от работата, и от колектива с който работите.

Новите проекти и планове, които ви предлагат на работното място са лесно осъществими и много интересни. Единствения съвет е, внимателно да премисляте всяка крачка. Възможно е прекалено много да се увлечете в осъществяването на големите си идеи и да не обръщате внимание на дреболиите, които излизат след това и се налага да преработите. Но от вашето решение зависи крайния резултат.

В професионалната сфера, растеж в кариерата и получаване на нови знания са отворени всички врати пътя за вас е чист. Година без прегради – така може да се характеризира 2016 година за вас. Смело предлагайте на началството и най-безумните проекти – те са осъществими и повишават авторитета ви. Не забравяйте за предпазливостта, защото е изключително голяма вероятността да се появят завистници, които да се опитват да ви спъват и да плетат интриги срещу вас.

Бъдете много сдържани в преговорите и разговорите с партньорите, за да не се обърне излишната информация против вас. По-добре е да премълчите нещо и да го оставите за себе си, отколкото да споделяте предварително плановете си с хора, които може да ви навредят.

Годишен хороскоп за пари и работа Овен – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Овен, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Овен за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Един коментар

  1. Цветомира

    Много ми харесва ! Ще се съобразя с датите да видим какво ще се получи. Благодаря ви Давид нека и вашата 2015г. да бъде успешна.

    Поздрави Цвети

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*