15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Годишен хороскоп за пари и работа Лъв 2017

годишен хороскоп за пари и работа лъв

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Лъв за 2017 година

В началото на 2017 година е необходимо да работите на принципа „Прави каквото трябва, да става каквото има да става.“ Новата година започва с тих, незабележим период, когато не се случва нищо много добро, но нищо наистина лошо. Работите добросъвестно, в замяна на труда си получавате обичайното възнаграждение. Но не се отпускайте, възможно е по време на този период да имате голям къзмет. Възможно е да ви хрумне уникална идея или да намерите подходящ спонсор за някакво събитие, във всеки случай, хванете бика за рогата и незабавно се възползвайте от възможността – изпълнението му носи щедри плодове в бъдеще.

През пролетта във вашата професионална област се появяват значителни промени. Безработните представители на знака имат късмет да си намерят прилично работно място. По време на работа имат възможност да повишат своя статут в очите на началниците си и дори да се придвижат нагоре по професионалната стълбица. Бъдете внимателни: Вашият успех забелязват не само доброжелатели, но и завистливи хора. Техният брой се увеличава с повишаването на вашата самооценка. Ето защо да се възгордявате е много опасно. Опитайте се да не вземате участие в конфликтите на работното място и, най-вече, да не ги създавате. Не се хвалете пред колегите с постиженията си, напротив, давайте съвети и препоръки, с които да помогнете на другите да постигнат нивото си. Само така можете да останете на стъпалото, на което се издигате в началото на пролетта.

Лятото е разцвета на вашата професионална дейност. Чувствате се успешни и уверени, успеха ви следва във всички дела, за които се захванете. Твърдо и уверено се изкачвате по професионалната стълбица, а най-важното е, че сте щастливи с това, което правите.

В началото на есента все още поддържате бодрия работен дух, въпреки че темпото на работа е намалено значително. Много нови идеи и планове няма да бъдат реализирани, но не губете кураж и не се отдавайте бездействие, това е много опасно. По всяко време може да получите предложение за бизнес, който през следващата година да донесе големи дивиденти. Бъдете в работна форма и завършете всички рутинни работи до края на годината.

Годишен хороскоп за пари и работа Лъв, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Лъв за 2017 година
Годишен хороскоп за пари

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува