Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Лъв 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Лъв 2016

годишен хороскоп за пари и работа лъвГодишен хороскоп за пари и работа Лъв – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

Прекрасна година за натрупване и разходи, вие много леко се разделяте с парите, при това колкото повече харчите, толкова повече средства постъпват.

Звездите ви препоръчват именно през тази година да започнете собствен бизнес и да вложите парите си в нови инвестиции, защото такива вложения дават великолепни плодове. Не съхранявайте, а харчете, финансовия късмет обръща гръб на стиснатите представители на Лъв, а щедрите подкрепя и им помага. Именно вие можете с изключителна лекота да правите и най-големите разходи за всякакви нужди, без да се страхувате, че парите скоро свършват.

Освен това през 2016 година е голяма вероятността да получите наследство или помощ от неочаквани спонсори. Ако вложите разумно тези средства (а вие умеете това и обичате да го правите), то те могат да ви носят приходи в продължение на близките десет години. Звездите горещо ви препоръчват да направите тази стабилна основа за следващото десетилетие.

През лятото сте на върха на материалното си благополучие. Може да си позволите и малко повече. Защото звездите проявяват снизхождение към вас и ви позволяват да спечелите дори и в хазартните игри. Необходимо е единствено да спрете навреме, за да не прерасне приятната игра на пари в натрапчива страст или мания. Печалбите обещават да са големи и леки.

През цялата година звездите ви обещават стабилни доходи и няма да се притеснявате за пълнотата на портмонето си. Благоприятно време за големи вложения, депозиране на средствата, покупка на ценни книжа.

Годишен хороскоп за пари и работа Лъв

Началото на годината носи затишие в професионалната сфера, но вие работите упорито и добросъвестно и съдбата оценява тези старания. Много скоро ви се предоставя възможност да се изкачите по кариерната стълбица и да заемете по-престижен пост.

Всякакви предложения за нова работа приемайте веднага, за да не изпуснете шанса си. Ако работите за някого, ръководството оценява старанията ви и ви предлага повишение. Тези от вас, които имат собствен бизнес, намират неочаквана подкрепа от партньорите и успяват да стабилизират позициите си значително.

Втората половина на годината внася още повече оживление в деловия ви живот – нови предложения, проекти, перспективи, понякога даже ви е трудно да прецените, с какво първо да се захванете. Голяма е вероятността някои от колегите да започнат да ви завиждат и да плетат интриги.

Необходимо е да сте тактични и внимателни, навреме да се освободите от горделивостта, за да не си създавате излишни врагове. Дори тези от вас, които принудително са останали без работа, през тази година получават прекрасната възможност да започнат работа на доста прилична заплата. Средата на годината е изключително благоприятна за започване на нов бизнес – всяко начинание започнато в този момент се развива стремително.

Новите хора, които срещате ви помагат в осъществяването на плановете, при това без значение по какъв начин – препоръки или просто полезна информация, материална и морална помощ. Бизнесът ви потръгва толкова добре, че някои ваши конкуренти може да фалират. Наситен обещава да е и края на годината, не бива да намалявате темпото, независимо до какви висини сте достигнали. Невъзможно е да ви спрат. Звездите не ви съветват да се отпускате, за да не изгубите всичко, което сте постигнали през годината.

Годишен хороскоп за пари и работа Лъв – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Лъв, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Лъв за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*