Годишен хороскоп за пари и работа Лъв 2018

0

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Лъв за 2018 година

Жените могат да се похвалят с инициативност и бизнес проницателност. Вашите оригинални идеи, както и способността за изготвяне на дългосрочен план, ви позволяват да заобикаляте конкурентите.

Създавате полезни познанства, намирате покровители. Ако имате достатъчно знания, опит, решителност да организирате бизнеса си, си струва да го направите през пролетта на 2018 година.

Няма да ви навреди, ако потърсите подкрепата на приятели или нови влиятелни познати. До есента може да очаквате значително увеличение на просперитета.

Тези, които все още не са готови да започнат бизнеса си, трябва да мислят за разумни икономии. Значителни финансови сътресения няма да се случат, но сдържаността е уместна през лятото.

Трябва да избягвате честото пазаруване, купуването на дрънкулки или ходенето в магазина под въздействието на емоциите. До края на годината може да съжалявате за изгубените пари.

Годината на кучето е благоприятна за успехи в кариерата и за постигане на финансова стабилност. Първата половина на годината ви подарява уважението на колегите и одобрението на началниците.

Подкрепата на колегите ви помага да се изкачите по кариерната стълбица. Те виждат във вас лидера и организатора. По този начин повишението в длъжност зависи от това, колко добре може да усетите настроението на колектива и да преговаряте с хората.

Втората половина на годината преминава в състояние на релаксация и материален просперитет. Тези, които работят усилено до лятото, намират желаното ниво на приходи през есента.

Средствата са достатъчни за комфортен живот, но не се ангажирайте твърде много и не купувайте луксозни стоки.

Спонтанните покупки на красиви, но безполезни неща могат да влошат финансовото ви състояние с наближаване на Новогодишните празници.

Виж още:
Годишен хороскоп Лъв за 2018 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here