Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Рак

Годишен хороскоп за пари и работа Рак

годишен хороскоп за пари и работа ракГодишен хороскоп за пари и работа Рак- астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

За да постигнете и най-малка стабилност във финансовата сфера през 2016 година, се налага много и упорито да работите. Няма да изкарвате лесно парите си, затова е необходимо от самото начало на годината да се настроите за постоянна работа.

Ако спрете дори за малко да работите, паричния поток пресъхва веднага. А на голям паричен поток през 2016 година не може да разчитате. Необходимо е внимателно да преразгледате и анализирате правилно ли разпределяте свободните средства? Може би е необходимо да ги вложите в ценни книжа или да ги депозирате в банка. За вас годината е неблагоприятна за харчове. Не планирайте никакви големи покупки, по-скъп телевизор или прахосмукачка.

Към края на годината материалното ви положение се подобрява малко и може да си позволите допълнителни разходи. Година, през която може да вложите парите си в малък бизнес, няма да ги изгубите. Средствата ви е необходимо да работят, както и самите вие.

Не се очаква повишение на заплатата или някакви интересни допълнителни проекти, които да ви дадат възможност за допълнителни доходи. Ако на любовния небосклон няма нито едно облаче, то прогнозата за „финансовото време“ е облачна и мрачна през цялата година. Окуражаващ е само факта, че няма да има никакви сериозни сътресения – загуби, разоряване, риск.

Годишен хороскоп за пари и работа Рак

Годината е спокойна и в кариерен план и по отношение на професионалния растеж. Малко вероятно е да получите каквото и да е изгодно предложение за работа, всичко протича гладко и спокойно. Началството просто не ви забелязва и в това няма нищо лошо. Обичайната рутинна работа без особени сътресения, напълно удовлетворява повечето представители на знака.

Възможно е от това спокойствие, някои от вас да започнат да нервничат и да имат усещането, че света е замръзнал и живота е спрял. Звездите ви съветват да се отнесете философски към това, да се вслушате в съветите и мнението на приятелите и колегите си.

Ако искате промени, не бива да се отказвате, годината е благоприятна за смяна на сферата на дейност и за стартиране на бизнес, но задължително с партньори. Необходимо е да сте внимателни, защото ако този нов вид дейност не ви вдъхновява, няма как да очаквате положителни резултати. Рисувате заради това да влезете в конфликт с околните, което да повлияе на авторитета ви.

Търпете и пазете силите си за края на годината. Само след внимателно наблюдение през 2016 година се появява перспектива за нови проекти и кариерен растеж, които да бъдат реализирани още през 2017 година. Но почвата за това може да подготвите към края на годината на Червената Огнена Маймуна.

Изключително благоприятно време да се посветите на самоусъвършенстване в професията, препоръчително е да посетите курс за повишаване на квалификацията, да посетите обучителни семинари и тренинги. Потърсете и прочетете книги, за това как да достигнете до кариерни върхове – тези знания много скоро са ви полезни.

Годишен хороскоп за пари и работа Рак – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Рак, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Рак за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*