Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Везни 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Везни 2016

Годишен хороскоп за пари и работа ВезниГодишен хороскоп за пари и работа Везни – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

През 2016 година планетите са така разположени, че създават благоприятна перспектива за развитие на финансите ви. Звездите влияят много силно на всички финансови сделки, при това усещате вълнение и се вдъхновявате за работа и изкарване на пари. У мнозина се появява мисълта да докажат на противниците и конкурентите си, че са достойни и ценни.

Някои от вас си поставят за цел да разорят недоброжелателите си или да докажат, че могат да изкарат много пари. Това ви дава възможност да се самоутвърдите. Но не всички представители на Везни успяват да уловят настроението на звездите. Това води до необмислени разходи и поредица от рисковани вложения на средства. По финансовите въпроси не бива да се доверявате на интуицията си, напротив в тази сфера действа само строгата преценка.

Помнете, че неоправданите харчове могат да доведат до пълно обедняване или банкрут. Затова е необходимо да научите едно важно правило – ако сте изкарали повече пари, съхранете ги или ги вложете правилно. Най-вече това се отнася за тези представители на знака, които така или иначе са свързани с бизнес, инвестиции или предприемачество.

Не позволявайте на странични хора да ви дават съвети и не допускайте никого до портмонето си. Всички решения свързани с пари е необходимо да вземате самостоятелно. Изключително важна е позитивната настройка – преди да заработите средствата, помислете за какво да ги изразходвате. Ако вашето желание е в синхрон с разположението на звездите, то с лекота заработвате парите си.

Годишен хороскоп за пари и работа Везни

2016 година ви обещава няколко големи крачки напред в кариерен план. Имате големи амбиции и е необходимо да ги насочите в правилната посока. Захващайте се без колебание за нови дела и проекти, отстоявайте позицията си, това е оценено от началството и партньорите ви. Имате отлична възможност през тази година да проявите себе си и да демонстрирате професионалните си качества.

Работата върви леко и без напрежение и в носи удовлетворение. Частния бизнес процъфтява във всички сфери, при което не е необходимо да полагате за това специални усилия. Благоприятно време за покупка на недвижими имоти, особено през лятото. Тези вложения може да донесат допълнителен доход. През есента може да възникнат неприятни ситуации с колегите и деловите партньори. Тези взаимоотношения може сериозно да навредят на работата ви. Затова първо опитайте да решите конфликта, не позволявайте да се задълбочи и разрасне.

Голяма е вероятността да не успеете да намерите взаимно разбиране с началството, толкова бързо, колкото ви се иска. Не е необходимо да нервничите по този повод, достатъчно е ясно и точно да формулирате позицията си.

Краят на годината може да ви поднесе и такава изненада, като смяна на работното място. Неочаквано може да се появи човек, който да изиграе важна роля в кариерното ви израстване. Към края на годината страстите утихват и отново работите активно, без да се разсейвате с интриги и клюки. Година през която работата ви стои ако не на първо място, то със сигурност е на предна позиция.

Бъдете особено внимателни в следните периоди …

Годишен хороскоп за пари и работа Везни – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Везни, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Везни за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*