Годишен хороскоп за пари и работа Везни 2018

0

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Везни за 2018 година

За жените с творчески професии годината е успешна. Може да продавате своите идеи, картини или произведения на изкуството. Печалба започва да носи любимото ви занимание.

Постоянните поръчки и високото заплащане ви осигуряват материална стабилност. Освен това имате щастието да се окажете в бохемските кръгове, където да получите подкрепата на влиятелни хора.

Отнасяте се с лекота с парите и спестяванията. Животът ви изпълва с доволство и безгрижие. Пазарувате, правите скъпи покупки, като бижута или скъпоценности. Като се има предвид нивото на доходите, може да си го позволите.

Но не бива да сте прекалено разточителни и да купувате луксозни стоки, които не са ви толкова необходими.

Кариерният ви живот е богат на възходи и падения. През първата половина на годината може да постигнете лидерска позиция. Но съществува опасност, поради злоупотреба с власт или небрежно отношение, да загубите привилегиите си и дори работата си.

Ако неправомерните ви действия станат публични, това може да доведе до съдебно производство. Това води до допълнителни разходи. Необходимо е да сте отговорни и честни, да не се отклонявате от закона.

Финансовото положение се променя в зависимост от успеха на работното място. Ако сте благоразумни, тогава през втората половина на годината се радвате на просперитет.

Инвестициите е необходимо да направите в недвижими имоти, покупката може да планирате за есента. Може да инвестирате в образование. Компетентността и опитът укрепват статуса ви в обществото, както и позицията на работното място.

Годишен хороскоп за пари и работа Везни, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Везни за 2018 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here