Годишен хороскоп за пари бизнес и работа Козирог 2018

0

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Козирог за 2018 година

Годината няма да започне съвсем добре. Битови проблеми с домакинската техника слагат началото на големи разходи. Планираният ремонт може да се забави за неопределено време поради финансова нестабилност.

Трудностите с парите продължават през първата половина на годината. От юли може да очаквате подобряване на финансовото си положение.

През годината разчитайте на интуицията си. Тя ви показва, кога е подходящо време за инвестиции или да поискате увеличение на заплата. Повишаване на квалификацията, преминаването на професионални курсове може да ви помогне при разговор с началството.

А инвестираните средства в образованието скоро се връщат в по-голям размер. През есента се очаква увеличение на заплатите, бонуси или допълнителни доходи.

Първата половина на годината може да ви донесе трудности при комуникацията, както с властите, така и с екипа. Тези, които се занимават с бизнес, чувстват напрегнатата ситуация още от началото на годината.

Необходимо е да се промени подходът, да се преразгледат тактиките, да се въведат нововъведения и да се предлагат нестандартни решения. През есента е възможно да намерите нов пазар, както и да сключите договор с чуждестранни партньори или доставчици.

Годината е благоприятна за затвърждаване на позицията на едно място. През 2018 г. е по-добре да се откажете от идеята да смените работата си.

Втората половина на годината е по-успешна финансово, мъжете постигат желания просперитет. Основните разходи са свързани с благоустройството на дома, ремонта или обновяването на оборудването.

Годишен хороскоп за пари бизнес и работа Козирог, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Виж още:
Годишен хороскоп Козирог за 2018 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here