Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Дева 2017

Годишен хороскоп за пари и работа Дева 2017

Годишен хороскоп за пари и работа Дева

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Дева за 2017 година

Събитията в професионалния ви живот в началото на 2017 година, може силно да опънат нервите ви. Състоянието на нещата се отличава с крайна нестабилност, на служебното поприще може да възникнат едновременно няколко напълно несвързани въпроси, които е необходимо да бъдат спешно разгледани и решени. Не се притеснявайте, всичко което се случва в този период, е провокирано единствено от факта, че сте се убедили в собствения си капацитет и компетентност, разбрали сте, че сте силна личност и може да продължите растежа в кариерата си с перфектна увереност. Минавате през всички изпитания с лекота и взимате от тях ценни уроци.

През пролетта, като с магическа пръчка ви оставят всички неприятности и проблеми. Това е началото на благоприятно време за израстване в кариерата и себереализация като професионалист. Очакват ви нови и полезни бизнес контакти, ефективно спонсорство, творчески идеи и всички професионални успехи, за който сте мечтали. Не се страхувайте да повишите цената за вашата работа, това е оправдано и ви носи голяма печалба. Не се страхувайте да вземете участие в някои приключенски бизнес проекти, няма какво да губите, а не е изключено дори да спечелите.

През лятото, вашата дейност е също толкова ефективна, но в колектива назрява конфликт, който води до големи неприятности. Много е важно да не взимате всичко присърце и да заобиколите острите ъгли, напълно е възможно, на колегите ви просто да не им достига опит. Възможно е, умишлено да ви провокират, не е необходимо да се поддавате на провокациите, направете си изводи за хората, с които работите в екип. Опитайте се да не говорите, когато не е необходимо, не бъдете твърде красноречиви нито по време на личните, нито по време на бизнес срещите.

Краят на 2017 година няма да е много успешен период за всички зодиакални знаци, с изключение на вашия. На вас в този период всичко ви се получава, работата ви носи удоволствие, а късмета е с вас. Освен това, на вашето морално състояние и сила на духа през този период може само да се завижда. Вие сте бодри, енергични и готови за нови предизвикателства. Единственото нещо, което може леко да помрачи този красив период, са отношенията с колегите. Съветът е: избягвайте конфликтите и внимателно заобикаляйте острите ъгли. До Нова година, всички проблеми се решават от само себе си.

Годишен хороскоп за пари и работа Дева, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Още хороскопи може да прочете на следващите линкове
Годишен хороскоп Дева за 2017 година
Годишен хороскоп за пари

2 коментара

  1. Може ли да съставите годишен хороскоп за пари и работа за 2016 година, тъй като сега има само за миналата година ?

    • Здравейте 🙂 Има го в плана по всяка вероятност до края на Февруари месец се надяваме да успеем да го публикуваме. Възможно е това да стане и по-рано, но е невъзможно да се обещае ! Поздрави Давид

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*