Гадател
Начало / Хороскопи за пари / Годишен хороскоп за пари / Годишен хороскоп за пари и работа Дева 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Дева 2016

Годишен хороскоп за пари и работа Дева Годишен хороскоп за пари и работа Дева – астрологична прогноза бизнес хороскоп за 2016г.

Първата половина на годината преминава в лутане и суета, вие отчаяно се опитвате да подобрите материалното си положение, но резултатите се бавят.

Към средата на годината ситуацията се изменя към по-добро и парите се изливат като река. Но вие сте така наплашени от безпаричието, че трупате спечеленото и се боите да харчите за каквото и да е. Отпуснете се, трудния период на икономии приключва през лятото. Голяма е вероятността тогава да получите наведнъж няколко предложения за нова работа или нови проекти.

Необходимо е внимателно да проверите всичко, защото не всички предложения са перспективни. Необходимо е да се вслушате в интуицията си и да изберете този проект, на който се отзовава сърцето ви. Краят на годината е благоприятен, финансовото ви положение се стабилизира и започвате да харчите събраните средства. Необходимо е по-малко да рискувате, защото има голяма вероятност да загубите парите си. Купувайте само това, което ви е необходимо и не влагайте парите си в никакви нови проекти. Печалба ви носят само тези проекти, които са вече проверени във времето.

Разделете парите си на три части. Първата похарчете за битовите си нужди. Втората част може смело да вложите в нови проекти или бизнес, да дадете на заем или да депозирате. Но третата част не пипайте по никакъв повод, защото това е вашият неприкосновен запас за спешни нужди. Ако започнете да харчите тези средства, съдбата мигновено ви обръща гръб и паричния поток намалява значително.

Постарайте се през тази година да не задлъжнявате и не взимайте кредити.

Годишен хороскоп за пари и работа Дева

Деловата хватка на представителите на знака Дева им служи отлично на работното място – има голяма вероятност от успешен ръст в кариерата. С вас се съветват и се вслушват в мнението ви, канят ви на съвещания, началството оценява усърдието и изпълнителността ви и ви се доверява все повече. Отношенията с колегите са хармонични, като цяло се къпете в работа и се радвате, че ви признават и ценят.

Вие не сте много добри събеседници, но в този период активно общувате и откривате в себе си нови качества на умел ръководител. Това много ви харесва. Съдбата ви поднася в средата на годината множество подаръци. На работното място получавате признание и награди, освен това и нови предложения. Успехът и късметът са ваши постоянни спътници през това време.

Невероятно, в кариерното придвижване ви помагат всички – и роднините, и приятелите, и колегите, и началството. Не бива само да си „вирвате носа“- заслугата за това не е само ваша, разположението на звездите е такова, че всяко начинание да е по силите ви. Почти няма да имате завистници и недоброжелатели и нищо няма да ви попречи да се отдадете на работата си с лекота.

В края на годината ви очаква стремителен ръст в кариерата – възможно е да подпишете договор за много престижна длъжност, голяма е вероятността от изгодни сделки, смяна на местоработата, повишение на заплатата. Смело взимайте решения – края на годината е благоприятен за възход. Това е перфектна основа за бъдещето ви.

Бъдете особено внимателни в следните периоди …

Годишен хороскоп за пари и работа Дева – универсални дисхармонични периоди през 2016 година, валидни за всички зодиакални знаци:

Дисхармоничен период за бизнес дела, в които могат да се очакват забавяния, ограничения, както и възникване на нови задължения, проблеми при работа с чуждестранни банки, работа с чужденци или фирми от друга държава, съдебни решения в полза на другите и неприятни проверки от различни администрации:

– от 25.03.2016г. до 13.08.2016г.

Периоди, в които не се препоръчва начало на нови проекти, освен подновяване на стари взаимоотношения и рутинно преподписване на договори с цел удължаване на бизнес отношенията без предоговаряне:

– от 05.01.2016г. до 25.01.2016г.
– от 28.04.2016г. до 22.05.2016г.
– от 30.08.2016г. до 22.09.2016г.
– от 19.12.2016г. до 08.01.2017г.

Годишен хороскоп за пари и работа Дева, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Още хороскопи може да прочете на следващите линкове
Годишен хороскоп Дева за 2016 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

2 коментара

  1. Може ли да съставите годишен хороскоп за пари и работа за 2016 година, тъй като сега има само за миналата година ?

    • Здравейте 🙂 Има го в плана по всяка вероятност до края на Февруари месец се надяваме да успеем да го публикуваме. Възможно е това да стане и по-рано, но е невъзможно да се обещае ! Поздрави Давид

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*