Годишен хороскоп за пари и работа Дева 2018

3

Годишен хороскоп за работа и пари за зодия Дева за 2018 година

Втората половина на годината е благоприятна за кариерното развитие. През лятото в професионалната сфера започва период на сериозни трансформации.

Може да осъществите смели идеи в сферата на кариерата. Иновациите, измислени от вас, обещават да увеличат печалбите, както и признанието за лидерство. Връзките с колегите са обтегнати, успявате да разкриете много завистливи хора.

Тази ситуация води до стесняване на кръга на комуникация.
Въпросът за парите няма да ви вълнува прекалено много. Финансите ви позволяват да правите непланирани пазарувания винаги, когато поискате.

През есента близък човек ви изненадва със скъп подарък. До края на годината самите вие сте озадачени от избора на подаръци за близките. Останалите разходи, които идват през 2018 г., са незначителни. И те се оказват съществено по-малки в сравнение с доходите ви.

През 2018 година се повишава работоспособността ви, може да очаква значително по-голямо заплащане. Годината е успешна за тези, които работят в областта на рекламата, изкуството и провеждането на масови събития.

В състояние сте да реализирате своя творчески потенциал и да получите достойно възнаграждение. Малките финансови проблеми през първото полугодие се компенсират от стабилна материална ситуация, която идва през есента.

За предприемачите годината на кучето обещава печалба и успешно популяризиране. Тези, които просто мислят за започване на собствен бизнес, звездите съветват да не пропускат момента и да решават това през 2018 г.

Годишен хороскоп за пари и работа Дева, бъдете верни на себе си и правете, това което сте си пожелали.

Още хороскопи може да прочете на следващите линкове
Годишен хороскоп Дева за 2018 година
Годишен хороскоп за пари

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. А защо започва от втората половина ,още април не е започнал??? 2018 ,направи ми впечатление ,че често говорите за деви жени и семейни от колкото за несемейни и мъже ??

  2. Може ли да съставите годишен хороскоп за пари и работа за 2016 година, тъй като сега има само за миналата година ?

    • Здравейте 🙂 Има го в плана по всяка вероятност до края на Февруари месец се надяваме да успеем да го публикуваме. Възможно е това да стане и по-рано, но е невъзможно да се обещае ! Поздрави Давид

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here