Седмичен хороскоп Близнаци

БлизнациДневен  За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Близнаци от 15.07 до 21.07.2019г.

Периодът е благоприятен за планиране, приятелски контакти и емоционална привързаност.

Личният ви живот се характеризира с противоречиви тенденции. Трудно може да постигнете взаимно разбиране, ако не търсите компромиси и не проявите отстъпчивост.

Не влизайте в спорове, ако не сте достатъчно информирани, за да не стенете обект на присмех.

Девизът на седмицата е вяра в себе си, въпреки че сте склонни да преувеличавате своите сили и възможности. Вие сте жизнерадостни, весели и привлекателни.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 15.07 до 21.07.2019г.

Оживяват се контактите ви с околните. Усилената ви интелектуална активност може да доведе до появяване на нови идеи. Обърнете внимание на състоянието на бюджета си. Контролирайте разходите и се стремете към натрупване. Жените от зодията могат да се зарадват на внимание от страна на почитатели. Те може да се окажат в центъра на внимание на околните. Но звездите не ви съветват да се занимавате много сериозно с романтични отношения. Вашите надежди могат да бъдат попарени още от самото начало.

Комбинация, в която се надявате да успеете, може да се срути като картонена кула. Но близък човек или екип с който работите, може да ви даде съвет за бъдеще. Може да се открият други възможности за успешно сътрудничество. Тези, които обмислят нови идеи, трябва да получат подкрепа на влиятелни хора. Вероятно е да вземете важно решение за живота си. Изпитвате потребност от постоянна нова информация и желание да споделяте своите наблюдения. Вашата общителност ви кара лесно да се запознавате. Не хранете илюзорни надежди и не опитвайте да налагате мнението си. Възможно е да се влюбите, но отношенията ви да са леки и необвързващи с нищо.

За да успеете в своите намерения, трябва да положите много усилия. Не се конфронтирайте, мъдрост и сдържаност са условията за постигане на целите. Мислете приоритетно за конкретни доходи, а не за общи планове. Емоционалността ви може да стане причина за неуравновесеност и раздразнение. В сферата на интимните отношения избягвайте необмислените постъпки и страстите. Неуважително отношение към хора с по-висок социален статус може да обърне общественото мнение против вас. Възможно е да изпитвате носталгия по нещо отминало и да почувствате някаква неудовлетвореност. Постарайте се да привлечете към идеите си нови хора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Седмичния хороскоп се оновява редовно, моля рефрешнете си браузера! Поздрави екипа на Horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here