Седмичен хороскоп Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-bliznaci

Седмичен хороскоп Близнаци от 23.04 до 29.04

Всички разговори основно се въртят около парите и собствеността. Деловите връзки имат съвсем прагматичен характер. Отношенията с близките също се ограничават в материалното естество. Отхвърлете всички свои съмнения и позволете на чувството на увереност да ви завладее напълно. Няма да липсват интересни събития.

Повечето от вас са склонни към рискове и приключения. Вашата горделивост може да предизвика конфликти с околните. Препоръчва ви се да бъдете въздържани, да бъдете самокритични и да се откажете от съмнителните контакти.

Възможни са промени в кариерата или в някои важни цели и направления във вашата дейност. Само, че избора ви няма да бъде доброволен, тъй като периода се характеризира с влиянието на външни сили, които не могат да бъдат управлявани. Избягвайте резките изказвания или съждения, за които после може да съжалявате.

Периодът е изпълнен с положителна енергия. Укрепва вашият авторитет, обаяние и силата да убеждавате. Вероятно е да се запознаете с нови хора, които да ви покровителстват. Най-благоприятно за този период е да се занимавате със своя вътрешен свят и да установите, какво ви тревожи и защо. Вие може да придобиете значителна вътрешна сила и решителност.

Възможно е искра на ревност да вгорчи семейните ви отношения. Отнасяйте се критично към поведението си. Вашето нежелание да направите важен избор може да усложни определена ситуация. Опитайте да разширите връзките си или да започнете да мислите и за други дейности, защото късметът ви може да ви помогне. Внимателно се вслушвайте в чужди съвети и не се предоверявайте, защото някои от тях може да се окажат подвеждащи. По-смело преодолявайте трудностите и комплексите си.

Нерешените проблеми могат да доведат до заплетени ситуации. Не отстъпвайте назад. Използвайте всички възможности, за да защитите каузата си. Избягвайте контактите с двуличници. Ако проявите решителност при решаване на делови или обществен проблем, може да получите поддръжката на важни хора. Те отдавна чакат от вас решителни действия.

Възможно е на ново място да се срещнете с интересна личност и вашите отношения да прераснат в сърдечна връзка. Бъдете малко по-сдържани в емоциите си и не разкривайте изцяло душата си в случайни разговори. Недобросъвестни хора могат да се възползват от вашата наивност.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува