Седмичен хороскоп Близнаци

БлизнациДневен  За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Близнаци от 11.11 до 17.11.2019г.

Не налагайте мнението си на работното място, има опасност да се скарате с някои хора.

Погледнете на обстоятелствата по-ведро, няма защо да превръщате мухата в слон. Не е изключено да имате проблеми със здравето.

Една настинка може да ви повали, не се грижите достатъчно за своята профилактика.

Малко повече движения и витамини ви идват добре.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 11.11 до 17.11.2019г.

Идеите ви, свързани с едно пътуване се осъществяват. Някои от вас се заемат с организацията веднага. Имате желание да тръгнете с точно определен човек, но това едва ли е възможно в настоящия момент. В любовната ви връзка се появяват някои търкания. Не сте готови да отстъпите, имате чувството, че партньорът иска прекалено много от вас, а не дава толкова. Това създава във вас неудовлетворение и желание да го накажете по някакъв начин.

Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Това, което искате става, макар и не точно сега. Направете си план, проявете коректност и внимание към детайлите и всичко се получава добре. Изправяте се пред ново предизвикателство. Дерзайте и няма да срещнете трудности. Даже и да ви плашат, че това не е за вас и няма да се справите, вие успявате да довършите нещата. Работата няма да ви затрудни, виждате перспективата и това ви дава нови сили.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Седмичния хороскоп се оновява редовно, моля рефрешнете си браузера! Поздрави екипа на Horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here