Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Близнаци

Седмичен хороскоп Близнаци

sedmichen-horoskop-bliznaci-snimka

Седмичен хороскоп Близнаци от 23.10 до 29.10

Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Това е период за нов интерес към вас, мъжете също се радват на почитателки. Планетите ви изпращат прилив на сили и енергия, най-вече еротична.

Има вероятност да възникне проблемна ситуация. Това може да се получи ако настоявате на своето. Завършвате важно дело и се успокоявате, макар отношенията ви с околните да не са от най-добрите.

Настроението на близките ви е определящо за това, което правите. Ако откриете, че трябва да се посветите на тях или да направите нещо за тяхно добро, може да го направите, каквито и да са били първоначалните ви планове.

Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели.

В края на седмицата голяма част от вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Реагирате доста мнително.

В очакване нещо лошо да се случи може да провалите една добра идея. Отпуснете се, дайте воля на своята позитивна натура и може да се радвате на топлина и разбиране.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*