Седмичен хороскоп Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-bliznaci

Седмичен хороскоп Близнаци от 15.10 до 21.10

Имате силно начало на седмицата, енергията ви е достатъчна да свършите работата на трима души. Криле ви дава и любовта, имате нов интерес и много скоро може да направите първата крачка. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Предложенията, които правите се приемат добре от околните. Може да погледнете по нов начин на стар проблем и да намерите начин да го решите.

Творческото начало няма да ви даде спокойствие. Иска ви се да творите в тишина и самота, хората само ви пречат. Мислите ви се въртят около един човек, който за съжаление сега не може да видите, а гордостта ви пречи да му се обадите.

Не подценявайте интуицията си. Тя може да ви помогне да се предпазите от бъдещи грешки. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини.

В главата ви се въртят най-различни планове и идеи. Нужни са ви единомишленици, иначе няма да се получи това, което очаквате. Помнете, че не трябва да си губите главата по нестандартни неща. Въображението ви е силно, то създава нереални проекти и е лошо ако захвърлите всичко за да гоните илюзията.

Не са изключени кожни проблеми, алергии. Психическото ви състояние се отразява на физиката ви. Затова ако можете е най-добре да си осигурите тишина и спокойствие и само най-близките да са до вас.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува