Седмичен хороскоп Телец

Седмичен хороскоп за Телец от 17.06 до 23.06.2019

Периодът е предназначен за откровения, чисти помисли и размишления за живота.

Онези от вас, които се занимават с творчество, може да са осенени от вдъхновение.

Но за реализацията ви е необходимо да се поусамотите. Личните ви отношения се радват на топлота и искреност.

Не е изключено да се срещнете със стари приятели.

Седмичен хороскоп за Телец от 17.06 до 23.06.2019

Голямото ви професионално честолюбие, съчетано с честност и надежност при изпълнението на поетите от вас ангажименти е възможно да ви издигне в политическа кариера или някаква обществена дейност.

Бъдете внимателни. Има риск да попаднете под чуждо недобросъвестно влияние. Помнете, че при никакви обстоятелства не трябва да пренебрегвате близките си. Трябва да сте много внимателни в отговорни разговори, подписване на документи и сключване на сделки. Пригответе се да чуете различни новини и предположения. Може да усетите, че вашата енергия и жизнени сили са недостатъчни за напрегнатия ритъм на този начин на живот. Имате нужда от промяна и смяна на обстановката. Радостта и съмненията се сменят постоянно. Не правете компромис със съвестта си. Така може да загубите много верни приятели.

В сложна жизнена ситуация трябва да се концентрирате върху главното и да не обръщате внимание на дреболиите. Излишната ви съсредоточеност върху материални въпроси, няма да ви даде възможност за лекомислени увлечения. Сега е благоприятен момент за контакти и приятни срещи. Ако се появи някой, към когото изпитвате симпатия, то сдържаността или неумението да изразите своите чувства и мисли с думи няма да ви даде възможност да развиете отношенията си. Имате възможност за нови ангажименти. Необходимо е да осмислите набелязаните цели. Не рискувайте излишно.

За да сте в добра физическа кондиция и за да имате високо самочувствие отделете повече време за себе си. Отделете време за спорт и обиколка из магазините, за да подновите малко гардероба си. Може да си смените прическата или нейния цвят. Промяната може да ви разнообрази и активира. Вие може да преодолеете всички изпитания и пречки по пътя към набелязаната цел. Не е изключено нови хора във вашия живот да ви обогатят с идеи и да ви дадат нови възможности. Не спирайте късмета си и се настройте на вълните на романтиката. Така може да срещнете вашата кармична половинка.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here