Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 24.02 до 01.03.2020

Работата ви в екип е най-добрия път към успеха в този период.

Нараства желанието ви за срещи с приятели и посещението на повече мероприятия със забавно – социален характер.

Желанието ви за забавление нараства, а също така и нуждата от приятни романтични изживявания.

Разбираема е неувереността ви в настоящата връзка, но решението не е в смяна на партньора или добавяне на нов, а в решаване на трудностите.

Може да прегледате личните си и професионалните си цели, да ги актуализирате и по възможност да ги утвърдите.

Заедно с това може да се опитате да съставите график за изпълнение на поставените

Седмичен хороскоп за Телец от 24.02 до 01.03.2020

Добре е да подкрепите партньора си в неговите инициативи. Това води до укрепване на връзката и до нови съвместни проекти. Той има проблеми с друг човек, вашата помощ е от съществено значение. Хората ви провокират и ядосват. Но вие запазвате вътрешното си равновесие, каквото и да ви струва това. Вашата стабилност и умението ви да действате в сложни ситуации ви носи успехи в бъдещето.

Съветите, които хората ви дават само ви объркват. Оставете всичко и помислете още веднъж. Какви са вашите приоритети, кои са хората, на които държите? Тогава може да видите нещата по-ясно и да реагирате адекватно. Умението да се вслушвате в противоположното мнение и стремежът да намерите общ език с околните прави дните ви хубави. Търсенето на компромиси е необходимо, ако искате да решите основния проблем на семейството ви. Послушайте вътрешния си глас. Той ви подсказва какво да направите.

Широтата на възгледите на един човек ви впечатлява. По-младите от зодията може да се влюбят. Съдбата ви предоставя възможност за различни по рода си изпитания и удоволствия. Вие може да излезете победител от тях, защото стремежът ви да успеете е голям и постоянството, с което се движите към целта, също. Неочаквана среща може да наруши душевното ви равновесие и да предизвика огромно желание да обичате и да бъдете обичани. Възможно е да възстановите стара любовна връзка.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here