Седмичен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп Телец от 21.05 до 27.05

Може да ви се струва, че някои неща може би нямат смисъл. Но скоро облаците се разсейват и вие намирате отговор на вълнуващите ви въпроси. Отношенията с околните се хармонизират. Възможно е след време да разберете, че проблемите са се решили от само себе си.

Тънката дипломация трябва да стане ваш начин на поведение във всички контакти. Завидната ви работоспособност ви помага да постигнете удивително много. Така вашата енергичност се отразява положително на крайните резултати. Трябва да бъдете изключително внимателни и да не взимате прибързани решения.

Не е изключено да се наложи изясняване на отношенията с околните. Може да се почувствате напрегнати. Бъдете прекалено внимателни с колегите си, за да не нараните самочувствието им. Възможно е да предизвикате ревността и дори завистта им. Не им давайте повод. На преден план излизат въпросите свързани с вашите доходи и финанси. Вие сте склонни към необмислени разходи. Може да се изкушите от възможността да си сътрудничете с други хора, като похарчите спестяванията си. Ако от проява на гордост не се откажете от излишни разходи, то може много да загубите.

Периодът е белязан с със знака на отстояване на собствените позиции. Нещата, с които се занимавате може да се окажат маловажни. Бъдете внимателни при пресичането на улици и не шофирайте бързо. Хора, с които наскоро сте се запознали може да ви отворят очите за нови идеи. Не давайте необмислени обещания, особено за финансова помощ. Може да се наложи да решавате доста въпроси едновременно. Звездите ви предупреждават да си държите езика зад зъбите, защото думите ви може да раздразнят околните.

Възможно е да постигнете финансови приходи и други изгоди. Но не бива да забравяте, че новите хоризонти не се разкриват така лесно. Очакват ви приятни изненади и неочаквани познанства. Може да се появи необходимост да промените някои от навиците си. Вие може да повлияете на обстоятелствата и да ги контролирате. Но все пак трябва да преценявате, кое е важно и кое не и тогава да поемате някаква отговорност. Емоционалния ви живот е разнообразен. Ако искате да разкриете сърцето си някому, то може да се появи шанс.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува