Седмичен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп Телец от 19.11 до 25.11

Смяната на работата или намирането на допълнителна може да ви натовари физически, но затова пък парите са повече и самочувствието ви се променя. Обхваща ви амбиция да бъдете сред първите в сферата, в която работите.

В живота ви има всичко, от което се нуждаете: любов, добри чувства, придобивки, идеи, които могат да се реализират, и условия за това. Погледнете оптимистично на ситуацията, не търсете причини да се сърдите за едно или друго.

За някои представители на знака се очертава сериозно обвързване, дори брак. Тази мисъл може да измести много други въпроси, търсенето на пари, за да реализирате всичките си идеи става цел номер едно. Звездите ви съветват да бъдете въздържани и скромни.

На хората от този знак трябва да се каже: Не допускайте чувствата да попречат на разума ви да намери вярното решение на проблемите. Заредете се с нови сили и може да разширите не само средата си, но и своя духовен кръгозор.

Професионалните задачи са трудни за изпълнение. Всяка работа, която не сте свършили когато е било нужно, сега може да ви измъчи. Но имате сили да се справите. Може да се преборите с един проблем. Връзката, която ви е дала и отнела много може да е обект на анализ.

Не искате да повторите грешки от миналото и може да се въздържите от една стъпка. В края на седмицата може да срещнете стар приятел. Много се радвате, защото сте имали нужда точно от това.

Нещата понякога вземат неочакван обрат, но няма нищо лошо да смените начините си на действие и целите дори. Възможно е да направите точно този неочакван завой. В момента изпитвате силното влияние на няколко планети и това ви прави несигурни и чувствителни.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата

1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува