Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 19.08 до 25.08.2019

Амбиция и невяра оценка на ситуацията може да доведе до усложнение на личните ви планове или да окаже влияние върху интимния ви живот.

Бъдете крайно внимателни. Не се намесвайте в спорове. Могат да ви изкарат виновни.

Не се отпускайте и не се занимавайте с неща, които могат да навредят на обществената ви репутация.

Пътуване или по-дълга разходка ви дават възможност да се отпуснете и да сложите в ред мислите си. Не изкушавайте съдбата си като рискувате ненужно.

Седмичен хороскоп за Телец от 19.08 до 25.08.2019

Времето е благодатно за любовни отношения. Използвайте го за да направите една обща разходка. Заемете се с някакво спортно занимание и помнете, че от вас не се изисква да станете световни шампиони. Емоциите ви превишават разума. Това може да предизвика конфликти и да снижи самочувствието ви в последствие. Възникналите проблеми изискват баланс между личното и общественото, така че да не пострада нито едно от двете. Избягвайте да повишавате тон в службата и в къщи и не налагайте мнението си.

Естествено е да осъзнаете грешките си и в последствие да почувствате някакви угризения. Замисленото сега може да се сбъдне скоро. Но не се захващайте с неща, от които не разбирате. Някои ангажименти напомнят постоянно за себе си. Трябва да проявявате повече решителност при решаването им. Възможно е да имате шанс за демонстриране на способностите си, но трябва да се доверите на интуицията си.

Периодът е изпълнен с непредвидими ситуации и рискове. За да не останете разочаровани, внимателно се отнесете към въпроси, свързани с пари. Избягвайте да си изяснявате отношенията с когото и да било и не се намесвайте в спорове. Не придавайте значение на критическите бележки по ваш адрес. В любовта може да се появи някакъв елемонт на авантюризъм. За да удовлетворят своята потребност от приключения някои от вас са готови дори да развалят семействата си. Участвате в множество събития. Само разумът и интуицията ви помагат да намерите изход от сложните ситуации. Положете максимум старания за това.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here