Седмичен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп Телец от 17.09 до 23.09

Проблемите са свързани с ограничените ви средства. Дете може да ви поиска пари за личните си нужди, неочаквано може да възникне и ситуация, в която да се налага да давате без да сте предвидили това.

Има опасност да се забъркате в служебен конфликт, последствията от който може да бъдат твърде неприятни. Ако се държите нападателно, със сигурност губите. С тактичност и малки компромиси може да постигнете повече.

Проявявате силно предприемчив дух. Във всички делови начинания давате предпочитание на прагматичния подход и това е печеливша формула. Има много промени, затова е добре да се приспособявате към всякаква среда.

Жените от зодията може да внесат нещо ново и различно в дома си и то да се хареса на хората около вас. Не е изключено да начертаете нов общ план за действие. Възможно е да откриете начин да спечелите допълнителни средства.

В периода се борите с ново чувство. Общуването с околните ви товари. Всеки има проблем, който иска да сподели с вас, но и вие самите се колебаете в някои свои решения.

Работата остава на заден план, дребни неща може да ви развалят настроението. Брат или сестра също може да ви поискат конкретна услуга, която няма да откажете, но и тя ви затруднява.

В края на седмицата може да покажете симпатиите си към Риби, Рак или Близнаци. Може да си доставите удоволствието да заминете само двамата на кратко пътешествие. Емоциите са незабравими.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува