Седмичен хороскоп Телец от 30.01 до 05.02.2023 година

1
19952

Седмичен хороскоп за Телец от 30.01 до 05.02.2023 година

Периодът е подходящ за поставяне на начало на нов творчески цикъл.

Не бива да се обиждате на хора, които се опитват да ви накарат да спазвате добрите обноски и да бъдете толерантни към другите.

Тази седмица преминава под знака на спокойни служебни занимания.

Желателно е да намалите социалната си активност и деловото общуване.

Най-добре се чувствате в компанията на приятели и единомишленици. Те ви помагат да намерите решение на важни въпроси.

Така може да си върнете душевния покой. Възможно е проблеми от юридически характер отново да ви напомнят за себе си. Добре е да ги обсъдите с хората, на които имате доверие.

Безсмисленото повтаряне на нещата се дължи на разположението на звездите. Сега е добре да се въздържате от всичко, което може да попречи на естествения ход на нещата. Не се подавайте на суета и не давайте празни обещания.

Прекарайте повече време навън. Поддържайте своето бодро настроение. Изпълнени сте с жизненост предразполагаща за социална активност и общуване. Но, ако вие сте настроени отрицателно има опастност хората да ви избягват.

Въпреки мощния енергиен заряд на седмицата, добре е да не се захващате с отговорни занимания. Посветете повече време на подготвителна работа. При никакви обстоятелства не се опитвайте да изяснявате отношенията си.

Постарайте се да разберете, че другите също имат свое мнение. Контролирайте се. Ако нещо не се получава не правете втори опит. Отнесете се философски към това. Договорите и срещите са успешни. Периодът е благоприятен за мащабни мероприятия.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Близнаци от 30.01 до 05.02.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Овен от 30.01 до 05.02.2023 година

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук