Седмичен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп Телец от 16.07 до 22.07

Периодът може да бъде пълен с различни по рода си случки. Но не бива да се боите от нищо, защото може да преодолеете много неща. Повишената ви активност учудва околните. Те са изненадани, в каква добра форма сте. Интуицията ви води към успешна работа и добро печелене на пари. Някои може да получат неочаквани подаръци. Развлеченията в службата, както и флиртуването и любовните отношения могат да доведат до известни усложнения. Интриги и сплетни могат да ви въвлекат в бурни обществени дебати.

На вас ви се струва че светът се завърта пред вас, а вие нямате нито амбиции, нито желание да измените нещо. По-добре е да не упорствате в деловата сфера, да не се замесвате в съмнителни дела и да не влизате в излишни спорове. Последствията могат да бъдат плачевни. Ако ви поискат да направите нещо, което не е по волята ви, не се съгласявайте. Усилва се вашата аура, жизненият ви потенциал и личното обаяние. Съсредоточете се върху главното и не се отвличайте от дреболии.

Вие се справяте с всичко, даже ако се наложи да дадете всичко от себе си. Полезни са колективните дейности и физическото натоварване. Периода е благоприятен за пътувания и срещи с приятели и може да ви донесе приключения, неочаквани поврати в съдбата и заблуди. Не давайте необмислени обещания. Постарайте се да отложите визитите и пътувания, които не са по вкуса ви. Пробвайте да обърнете нещата така, че в края на краищата вие да сте печелившия.

Общуването с природата може да ви зареди с много сили и енергия. Периодът е благоприятен за материални придобивки. В професионалната дейност ви се препоръчва да действате със старите и изпитани методи. Избягвайте нововъведенията, макар те да ви привличат неудържимо или някои страничен човек да ви подтиква към това. Не се лишавайте от романтични отношения. Някои възможности не се повтарят никога в живота.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува