Седмичен хороскоп Телец от 29.05 до 04.06.2023 година

1
21740

Седмичен хороскоп за Телец от 29.05 до 04.06.2023 година

Вашият успех зависи не само от проявеното усърдие и трудолюбие, но и от приятния ви външен вид и добрите маниери.

Въпреки, че проявявате необходимата отговорност, резултатите са противоречиви.

Голяма е вероятността от допускане на грешки поради недоглеждане. Неправилно изтълкувана информация може да ви подведе в погрешна посока.

Звездите са готови да ви помогнат в опитите да постигнете своите най-съкровенни мечти.

Вие се стараете да предадете на другите своите представи за ценностите в живота, пеща наведнъж може да ви изкара от равновесие.

Приятна среща със стари приятели или прекарани часове в компания на любимия човек могат да ви избавят от инерцията на ежедневието.

Бъдете сдържани в приказките си. Една изпусната дума може да ви навлече неподозирани неприятности.

Период, изпълнен с изненади в семеен и обществен план. Лесно завоювате все нови и нови сърца, съблазнявайки и очаровайки. По време на пътуване или приятелско събиране може да възникне романтично чувство, което да стане за вас източник на вдъхновение. Възможна е бременност, сключване на брак или раждане на дете.

Може би събитията няма да се развиват така, както очаквате. За съжаление, няма да може да повлияете на хода им. Сложни жизнени обстоятелства могат да станат причина да промените мнението си по някои въпроси. Не губете инерция и продължавайте да изменяте към по-добро личния си живот. Звездите ви обещават, скоро да се появи такава възможност. Преосмислете миналото и си извлечете поуки.

Духовното и нравственото очистване са услови сте лъчезарни и общителни. Добре е да простите или да подарите нещо някому. Откликнете на молбите на приятели и близки. Изключете всякаква агресия от поведението си. Вашия необикновен, проникновен и чувствен глас, очарованието и грацията ви привличат вниманието на представителите от другия пол. Възможно е начало на романтични отношения.

Седмицата е подходяща за зареждане с положителна енергия и възстановяване на психическите и физически сили. Внимавайте в проблеми със странични хора или органи на властта. Не са изключени финансови разходи. Някои могат да сключат брак под въздействие на някои от родителите. Бракът носи богатство и обезпеченост. Изчерпването на търпението може да ви направи агресивни.

Очаква ви поддръжката на влиятелни хора, заинтересовани от вашите нови идеи. Това е предпоставка за повишаване на финансовото ви състояние. Може да избегнете капаните на завистници и зложелатели. Вие може неочаквано и за самите себе си да се влюбите, дори съвсем да си загубите главата.

Постоянно търсите място, където бихте могли да бъдете сами и никой да не ви пречи. Неочаквана новина може да ви накара да промените плановете си. Отстъпчивостта ви или собствените ви слабости ви носят неприятности, ако се поддадете на тях. Постарайте се това да не се случи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Близнаци от 29.05 до 04.06.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Овен от 29.05 до 04.06.2023 година

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук