Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 14.10 до 20.10.2019

Получавате интересно предложение от делови партньор. Работата не е лесна, но е интригуваща.

Мнозина биха искали да бъдат на ваше място, а вие продължавате да изпитвате неудовлетворение заради дребни детайли.

Така проваляте дните си и щастието ви не може да е пълно. Привличате като магнит хората от противоположния пол.

Интересът към вас може да разгори желание да бъдете любими, да се наслаждавате на интимно щастие. Не е изключено да започнете връзка.

Седмичен хороскоп за Телец от 14.10 до 20.10.2019

Някой се опитва да ограничи свободата ви и това е удар за вас. Няма да бъдете особено деликатни, нито пък тихи. Но бързо ви минава, даже съжалявате за постъпката си. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви. Отговорните дела не трябва да се поверяват на случайни хора, това е особено важно ако сте човек с ръководни функции.

Може да възникне желание да се затворите в дома си или в собствения си свят за известно време. Много мисли има в главата ви, несигурността ви пречи да видите перспективата. Но сами няма да стигнете до правилните изводи, нужно е да споделите усещанията си с близък приятел. Отношенията с близки и роднини са спокойни и доброжелателни. Децата си имат свой живот, оставете ги да го живеят без да се намесвате особено в него. Нуждата ви да контролирате всичко трябва да се автоограничава от самите вас.

Създалото се положение няма да ви удовлетворява, но с малко повече усилия и постоянство може да подредите нещата. Много зависи от степента на вашата зрялост и сериозното ви отношение към заобикалящата ви действителност. Трябва да я приемате такава, каквато е, а не такава каквато на вас ви се иска.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here