Седмичен хороскоп Телец за седмицата от 20.09 до 26.09.2021г.

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 20.09 до 26.09.2021г.

Усилва се обаянието ви и способността да влияете на околните. Седмицата е доста благоприятна за общуване с приятелите и партньорите.

Благоприятна е почивката на море, дори през този месец. Звездите препоръчват през тези дни да бъдете по-пестеливи отколкото в останалото време.

Звездите ви съветват да прецените своите възможности и да не предявявате към избраника си повишени изисквания. Не се включвайте в празни спорове, които няма да донесат нищо друго освен взаимно раздразнение.

Хората с творческите професии могат ефективно да проявят своите таланти и едновременно прекрасно да прекарат времето си. Пренебрегването на собствените слабости може да доведе до големи парични загуби.

Седмичен хороскоп за Телец от 20.09 до 26.09.2021г.

Хармонията при общуването с близкия човек, доверието и доброжелателността се отразяват благоприятно на душевния ви комфорт. Значително се подобряват жизненият потенциал и емоционалното състояние. Препоръчва ви се дипломатичност и великодушие за укрепването на семейния комфорт. Избягвайте упоритостта и желанието да взимате винаги връх. Възможно е да ви се наложи нещо да бързате или да се появи необходимостта от обременителни задължения. Високият ви жизнен потенциал ви заставя да проявите максимална активност и работоспособност. Бъдете внимателни при работата с делови книжа или с материални ценности.

Седмичен хороскоп за Телец от 20.09 до 26.09.2021г.

В края на седмицата са възможни конфликти или недоразумения дори с любимите хора. Постарайте се да не изказвате претенции към околните, особено в рязка форма. Нуждата ви от признание може да ви създаде много проблеми. Вероятните неприятности в любовта възприемайте стоически. Може да ви се наложи да приложите максимум усилия, за да излезете с чест от създалото се положение.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here