Седмичен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-telec

Седмичен хороскоп за Телец от 18.03 до 24.03

Съмнителни надежди може да ви подхлъзнат към необмислени постъпки и авантюри. Вие може да станете обект на провокации.

Вероятно е да се заплетете в романтично увлечение, но то да ви донесе неудовлетворение.

Не е изключено в крайна сметка да се наложи да изяснявате отношенията си с роднини или близки. Бъдете внимателни, защото поради вашата невъздържаност може да произлезе скандал.

Периодът е свързан с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Стремежът ви да бъдете сдържани пред опасностите в значителна степен може да намали нежността ви.

Любовта може да бъде ярка и изпълнена със съблазни и надежди, но да мине бързо поради недостиг на пари. Постарайте се да не правите кардинални заключения за близки хора. Не е изключено да ви се отдаде случай да проявите всички свои способности и таланти.

Вашите нови идеи и мисли може да разкрият нови перспективи за реализация. Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към нещата и да проявите изобретателност. Възможни са значителни събития в личния живот. Притежавате засилена дарба за убеждение.

Интуицията ви е на високо ниво. Звездите ви помагат да реализирате идеите и плановете си. Вашата настойчивост и оптимизъм ви водят до добри резултати. При решаването на проблемите се опирайте на помощта на добри познати и роднини. Може да се появят високопоставени покровители. Но периодът е напрегнат и носи изненади и рискове.

Не е изключено неочаквани обрати в съдбата да ви накарат да промените плановете си или да преразгледате отношението си към определени хора. Странично влияние може да ви се отрази пагубно във финансов план.

Всяко решение може да има съвсем неочаквани последици. Въведете ред в личната си документация. Възможно е да не ви стигнат силите или да нямате мотивация за постигане на определена цел. Възможно е не самите вие, а тези на които разчитате да не изпитват достатъчно ентусиазъм.

 

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува