Месечен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Телец Ноември 2019

През първата половина на месеца чакате с нетърпение редовното идване на новини от далече, свързани с много близки кръвни роднини.

Това, което научавате, внася спокойствие у вас.

Възможно е да замислите или да реализирате покупка, за която можете да изтеглите малък заем.

Вие знаете как да действате. Успехите в сферата на финансите са добре дошли за вас.

Нещо, което е колкото заслужено, толкова и неочаквано, се случва точно през този месец и много ви радва.

Месечен хороскоп за Телец Ноември 2019

Възможно е да имате затруднения, но се справяте с малко повече усилия. Неочаквано може да се разделите с хора от деловия ви кръг, с които не желаете да се разделяте, но започвате нова работа, където сте оценени като професионалисти. Там получавате това, което заслужавате. В началото на месеца се веселите с приятели. В средата на месеца провеждате важни срещи с хора, които ви обичат и могат да ви бъдат истински приятели. Те са ваши настоящи и бъдещи колеги. През тези дни можете да решите да се захванете с допълнителна дейност.

Към края на месеца личност, която иска да измъкне пари от вас, се опитва да ви манипулира. Здравословните ви проблеми са със ставите и нервната система. Дните ви помагат да решите окончателно един личен проблем и то много успешно. Пазете се от задкулисна, гнусна игра на възрастен мъж, които винаги ви злепоставя. Прави го от яд, че не може да ви има сред най-интимните си приятели. Не се ядосвайте излишно. Пазете се от жена, която може да ви направи голяма беля. Вече сте имали неприятности с нея и не бива да поддържате дори бегли контакти.

Може да се почувствате раздвоени по отношение на колега, който видимо е ваш приятел, но все още не може да направи нужното да ви помогне при предстоящите повишения. Започвате полека, но стабилно да се изкачвате по административната стълбица. Много сериозно трябва да помислите за професионалното си бъдеще. Може би вече е време да се замислите за участие в общ бизнес с приятели или с колеги, с които се познавате отдавна и сте работили заедно. Очаквайте пари и нови контакти. Очаквайте и радостни известия от високо административно място.

Може да се насочите към продължително пътуване, свързано с деловата ви дейност. Имате предложения и от други места за пътуване с цел работа. Проверете фирмата, която предлага всичко това. Установявате контакти с държавни органи, които ви помагат да решавате нещата си много по-точно и постепенно. Ако се налага да правите нов офис или да сменяте стария, внимавайте как го правите. Не бързайте, преценявайте, избирайте. За вас е много важно да засилите рекламата си през този месец – насочете се към обекти, които не са губещи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here