Месечен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Телец Януари 2020 година

Сложна може да бъде ситуацията с финансите през този месец, поради разногласия, избухващи между вас и вашите колеги.

Ако успеете да сдържите езика си, може да избегнете много неприятности и проблеми.

Доста сте импулсивни в този период и трудно контролирате думите и постъпките си.

Конфликт с колегите, ги кара да се отдръпнат от вас и вие, останали без никаква подкрепа няма да можете да работите както трябва.

Това логично води до понижаване на вашите доходи.

Месечен хороскоп за Телец Януари 2020 година

През втората половина на периода голяма част от финансовите проблеми се решават и всичко тръгва бързо нагоре. Пред вас се появяват нови възможности и перспективи, а някои дори започват да развиват нови направления в работата си. Все пак, независимо от активността и неукротимото желание за действие, вие все още може да имате проблеми с парите. Най-малкото, възможно е да дадете пари назаем, които със сигурност няма да ви бъдат върнати. Не се поддавайте на огромното желание да купите нещо голямо за дома, да направите ремонт или да угодите на капризите на децата си.

Семейните представители от този знак могат да очакват доста приятни мигове с партньора си и да се радват на отдавна забравена романтика. Огьня се поддържа и отдвамата, защото, изпаднали в романтично настроение, всеки иска да направи на другия изненада. Не пропускайте този момент. Отпуснете се и му се насладете и не мислете нито за пари, нито за работа и колеги.

За необвързаните от вас също предстои интересен и романтичен период, когато самотните могат не само да прекарат прекрасно времето си, но и да срещнат човек, които да внесе свежест в живота им. Отношенията са променливи, несигурни и нестабилни. Тези от вас, които успеят да задържат и стабилизират положението, имат след това дълга връзка, но тези, които се откажат при първите колебания прекратяват връзката и се впускат отново през глава в работата си.

Отношенията с роднините е възможно да се променят, и даже още през първата половина на периода да се усети известно напрежение. След това започва отдалечаване или конфликти и тази ситуация трябва да бъде изяснена и прекратена от вас самите. През този период вашата жизненост е достатъчно висока и заболяванията ви заобикалят.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here