Месечен хороскоп Близнаци

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци Януари 2020 година

Много внимавайте през този месец. Вие сте прекалено изнервени и сприхави.

Готови сте да избухнете и по най-малкия повод. В работата ви напрежението е много голямо. Искате да се докажете и правите всичко възможно да успеете.

Много сте внимателни и амбицията ви е много голяма. В резултат на това сте се превърнали в кълбо от нерви.

Достатъчно е само да ви кажат една дума и вие избухвате.

Месечен хороскоп за Близнаци Януари 2020 година

Скандалите може да ви съпътстват непрекъснато в ежедневието ви, ако вие не се контролирате. Какво ви пречи да премълчавате или просто да спрете и да изслушате колегата си. Не бъдете резки и нетърпеливи. Не показвайте на всички колко сте притеснени и колко е силен стремежа ви към издигане в кариерата. Това може да подейства с обратен ефект. Никой не бива да разбира колко много усилия полагате. Дръжте се спокойно и не бъдете некоректни с колегите си.

Голямото напрежение в работата ви, се прехвърля и у дома ви. Всеки има някакви желания и претенции към вас, а вие имате нужда само от спокойствие и тишина. Вашата остра реакция няма да ви осигури мечтаната отмора, а напротив – още повече може да нажежи обстановката и да доведе до нови разправии. Ако поговорите спокойно с близките си и им обясните колко ви е трудно през деня, може да получите пълноценната почивка, от която се нуждаете.

Най-болната ви тема са парите. Почти всички разправии са поради острата необходимост от повече пари. Спокойния тон на разговор и обяснението са за вас единственото решение. Помолете близките си за разбиране и да не прекаляват с исканията си. Най-големият ви проблем идва оттам, че няма да ви върнат дадени назаем пари в уречения срок. Вие разчитате на това и финансовото положение се влошава от неспазените обещания. Това е като урок за бъдещето.

Любовта ви претърпява доста кризисен период. Вашата сприхавост едва ли е най-добрият тон за разговор с любимия човек, който пък е настроен много романтично. Всичко това ви се струва превзето и ви дразни безкрайно. Вместо да реагирате остро, не е ли по-добре да си замълчите. Вашите реакции могат да бъдат разтълкувани съвсем погрешно и те са причината да се променят отношенията ви. За тези от вас, които имат постоянен партньор, има реална опасност от разрив в отношенията без видима причина. Охлаждането се дължи единствено на вас и само във ваши ръце е бъдещето на любовта ви. Дайте си сметка само дали си заслужава да риску вате така добрите си отношения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here