Месечен хороскоп Близнаци

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци Ноември 2019 година

През първата половина на месеца са много ангажирани тези от вас, който работят с хора – преподаватели, треньори, лекари.

Всички, който се занимават с наука, имат успех и признание.

Много от вас точно през този период вземат решение за допълнително висше образование.

Втората половина на месеца сговарва върху вас необходимост да решавате финансови проблеми.

Това доста изморява всички, който работят на две и повече места. Но само от вас зависи разрастването на материалните ви ресурси.

Месечен хороскоп за Близнаци Ноември 2019 година

Понеже сте много натоварени с работа, внимавайте със здравето си. Имате доста напрегнат месец. Налага се да се пазите от черноок мъж, който ви мами и може лошо да ви подведе. Особено се пазете от жена и мъж от земен знак, които се мъчат да ви играят страшна задкулисна игра. Целта е да ви измесят от място, на което имате водеща роля. Бъдете по-малко емоционални, ако искате да се наслаждавате на романтични вечери с хора, които са ви приятни.

Заемате винаги позиции на човек, който помага, независимо дали носите на гърба си грижите на приятели, съпруг или деца. Като че ли и с най-близките не винаги можете да общувате. Те се тревожат за вас. Научете се да отделяте хората, на които можете да се доверите и хората, които обичате, от всички останали. И на вас ви става по-леко и се радвате на много по-чисти и предани приятели. Имате проблеми със здравето на родител. Паниката е неуместна, потърсете навременна намеса на специалист.

През този месец е много важно добре да рекламирате дейността и стоката си. Ако се наложи да работите с по-голям колектив, трябва да се научите да изслушвате колегите и партньорите си, защото по този начин получавате и по-добра информация. През този месец можете да се радвате на нови неща, които ви носят късмет и инициаторът сте вие. Решавате въпроси, свързани с финансите ви. Не бива да забравяте, че точно когато мислите, че всичко сте загубили, започвате да печелите. Понякога по ирония на съдбата, когато сте решили на всяка цена да имате повече, може да загубите нещо много ценно.

Налага се да пътувате по делови въпроси. Командировките ви са успешни. Може да се надявате на добри промени в дома си. Помислете по-сериозно по въпрос, който е свързан с децата ви. Нещо ги разделя едно от друго. Време е да разберете за какво става дума и да се намесите. Ако не го направите, отношенията между тях се изострят и това ви тревожи. Жена роднина ви създава много грижи, вие си мислите, че сте ги решили. Не е така, тепърва има да се занимавате с нея. Имате разправии по наследство и имотен въпрос. Край вас има много верни приятели. Не оставяйте днешната работа за утре, ако не искате да имате проблеми.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here