Дневен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Дневен хороскоп за зодия Дева 26.09.2022

Възможно е някой да се опита да ви причини неприятности. Разногласията в семейството може да бъдат резултат от минали грешки и преднамерено отрицателни постъпки.

Възможно е известно придвижване по служебната стълбица, но в каква посока – нагоре или надолу, това няма да зависи от вас. Не забравяйте, че целта не оправдава всички средства.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Още хороскопи за зодия Дева:

дневен хороскоп за утре Дева
дневен хороскоп за всички зодиакални знаци

10 КОМЕНТАРИ

 1. Aве какво по дяволите се случва и тука!? Всеки ден пише за вчерашния ден, а този за седмицата е за предходната седмица. Астрономите ви да не да правят гладна стачка, или too much мъгел има напоследък нагоре към небето, че затова ви скърцат прогнозите..!?
  Аре стегнете се в кръста малко и ни помогнете, доколкото е възможно. И ние сме суеверни граждани, заслужаваме да поддържаме искрата на звездо-доверието.

 2. Професионалните успехи отлагам за след 11 дни, в момента съм отпуска и се наслаждавам на спокойствието, а що се отнася до финансовата страна, тя си е все една и съща.

  • Ваше право е да не извършите анализ и подобряване на финансовото си благосъстояние.

 3. Драги ми Давиде ,като уважаван специалист искам да споделя лошото си мнение !! Сайтът ви все още не е оптимизиран за мобилни устройства ,прекалено много реклами ти се навират в лицето,излишни анимаций и простотйки претрупват картинката и изискват ресурси както от копмютър така и моб.у-во ,да не говорим че иска и бърз интернет иначе я чакам 10 мин. Минимун за да заредят само тъпите реклами и чак тогава сайта !!!
  Благодаря много
  Иван Искров

 4. Защо хороскопите на зодия Лъв и Дева са абсолютно еднакви в последната седмица?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here