Дневен хороскоп за Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Дневен хороскоп за зодия Дева 30.11.2023

Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на съдбата може да изиграе голяма роля за хармоничността на колегиалните отношения.

Но отложени дела или спешни задачи изискват незабавно решение.

Пазете силите си и помнете, че някога е нужно да дадеш, за да получиш двойно. Търсете компромисни решения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

предишна статияДневен хороскоп за Везни
Следваща статияДневен хороскоп за Лъв

10 КОМЕНТАРИ

  1. Aве какво по дяволите се случва и тука!? Всеки ден пише за вчерашния ден, а този за седмицата е за предходната седмица. Астрономите ви да не да правят гладна стачка, или too much мъгел има напоследък нагоре към небето, че затова ви скърцат прогнозите..!?
    Аре стегнете се в кръста малко и ни помогнете, доколкото е възможно. И ние сме суеверни граждани, заслужаваме да поддържаме искрата на звездо-доверието.

  2. Професионалните успехи отлагам за след 11 дни, в момента съм отпуска и се наслаждавам на спокойствието, а що се отнася до финансовата страна, тя си е все една и съща.

  3. Драги ми Давиде ,като уважаван специалист искам да споделя лошото си мнение !! Сайтът ви все още не е оптимизиран за мобилни устройства ,прекалено много реклами ти се навират в лицето,излишни анимаций и простотйки претрупват картинката и изискват ресурси както от копмютър така и моб.у-во ,да не говорим че иска и бърз интернет иначе я чакам 10 мин. Минимун за да заредят само тъпите реклами и чак тогава сайта !!!
    Благодаря много
    Иван Искров

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!