Месечен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп Дева 05.2018

Мислете за любов, за брак. Месецът е подходящ за такива стъпки. Престанете да преживявате стари неуспешни връзки, време е да се съвземете и да действате. Дните на месеца са точно периодът, през който се налага да обмислите много задълбочено нещата, които ви засягат. Тази година и този месец са важни за вас, точно в този аспект. През този месец е добре да не рискувате с неща, които засягат личния ви живот. Пазете старите си приятелства, не бягайте от новите, но добре проверявайте хората.

През всичките дни на месеца трябва да се борите много последователно и упорито за решаването на материален въпрос. Не бива да отстъпвате пред човек, който се мъчи да ви изнудва. Знаете как да го направите. През тези дни за много от вас е важно да се позамислят за сигурността на работата си.

Здраво рамо става причина да се успокоите и да знаете, че няма да мине много време и имате възможността да се радвате на забележително делово постижение. Макар и трудно, може да се наложи да се свържете с личност, която е с по-високо обществено и административно положение, и която може да ви уреди въпрос, свързан с промени на дом или офис.

Имате възможност да се радвате на материални успехи, а също и на много приятни пътища и приятелски срещи. Отварят ви се отново пътища и срещи с близки хора. Проблемите ви заобикалят доста елегантно, но въпреки това трябва майсторски да се пазите. Искайте, но не с конфликти. Около средата на месеца се налага да поработите малко повече, но и получавате повече от обикновено.

Една лична връзка се развива много добре. Възможно е не след дълго време да се превърне в брак. Не се страхувайте от неща, за които си мислите, че могат да ви злепоставят. Трябва да имате търпение по въпрос, свързан с човек от път. Очаквате от него нещо, свързано с работата ви, което има отражение и върху материалното ви състояние, а възможно и върху личния ви живот. Въоръжете се с търпение, трябва ви време, но получавате каквото искате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
2 коментара
  1. Екатерина Михайлова коментира

    Харесва ми! Наистина, много верни неща!

  2. Neli коментира

    da,absolutno mnogo to4no.samo prirodata mi distva uspokoqva6to i me zarejda s energiq.ne izpuskam 6ansovete,blagodarq vi

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува