Месечен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп Дева 01.2019

За по-младите представители на тази зодия това е период на съзряване, на разделяне с детството и навлизане в зрелостта. Вие ставате по-отговорни, поемате по-голям товар върху плещите си. За по-възрастните този месец определено може да бъде свързан с реализацията на личността, което изисква много усилия.

Опора в този труден момент са хората от близкото ви обкръжение, не семейството ви, а колегите, близките приятели, по-далечните роднини. Те ви действат много позитивно, дават ви сили, носят ви късмет и ви зареждат с енергия.

Съберете сили, за да се справите добре, защото, сега определено се намирате на старта на нов етап от живота си. Очакват ви позитивни промени, малко повече авантюристични, а и вие влагате в тях повече емоции, което определено изненадва хората, защото те не са свикнали да ви виждат такива.

Периодът е успешен за всички и бъдете сигурни, че ако наистина положите усилия всичко приключва много добре и безпроблемно.

Определено ви очакват доста пътувания, много интересни, непредвидени и носещи много знания или много полза. Харесва ви да насърчавате растежа. Когато някой се нуждае от подкрепа, контактът с вас го успокоява.

Циклите на живота са тясно свързани с вашата вътрешна същност, естествено приемате приливите и отливите във всичко.

Сега сте доста различни. Дори на работното си място устройвате зона на уют и хората гравитират към нея, когато искат да се заредят с доза сигурност. В този момент вие вдъхвате на всички вяра и стабилност.

Хората, без да осъзнават това, се стремят да бъдат с вас, да почерпят сили от контакта си с вас. Така вие имате много сподвижници сред колегите си, които с удоволствие ви помагат във всеки един момент.

Вие притежавате ярка чувствителност и сте силно емоционални, макар че от време на време не успявате да сдържате чувствата си. Ставате прекалено властни в опитите да покровителствате любимите си хора, затова внимавайте какви сигнали ви пращат те. Точно поради вашата властност и заповедническия ви тон, вашите роднини и близки се отдалечават от вас.

Вие сте толкова заети с професионалната си реализация и омаяни от отношението на колегите ви към вас, че няма да ви направи впечатление хладината, която трайно се установява в семейството ви. Е, сега има други приоритети за вас. Затова на отношенията в дома си може да обърнете внимание през другите месеци.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. Екатерина Михайлова коментира

    Харесва ми! Наистина, много верни неща!

  2. Neli коментира

    da,absolutno mnogo to4no.samo prirodata mi distva uspokoqva6to i me zarejda s energiq.ne izpuskam 6ansovete,blagodarq vi

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува