Месечен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Дева 05.2019

Вие сте постигнали доста върхове. Сега вече нищо не може да ви спре.

Поставили сте си нови задачи и с е впускате с невероятен ентусиазъм за изпълнението им. Заредете се с енергия, търпение и борбеност, защото по пътя си срещате много несправедливости и подлост.

Вие сте горели вече в такъв огън и нищо не може да ви пречупи. Успехите са ви вдъхновили и са ви накарали да повярвате в себе си.

Сега сте на път към върха и нищо не бива да ви спре. Разбира се, не сте застраховани срещу дребни неприятности. Те извират отвсякъде и се появяват непрекъснато. Вие се справяте с това със замах.

Месечен хороскоп за Дева 05.2019

Опитайте се да съхраните този устрем и енергия, за да можете по-бързо да постигнете следващите успехи. В своите нови начинания вие не сте сами. Има много хора около вас, които ви подкрепят и ви съдействат без да жалят сили. Дайте им знак, че сте благодарни и отчитате заслугите им. Не бъдете егоцентрични и самовлюбени. Кажете открито, че дължите успехите си и на своите колеги.

Дните ви са много натоварени. Претоварвате се с работа, което няма да ви пречи на здравето и няма да ви уморява. Пречи само на огромното ви желание да бъдете с роднините си повече време. Това е единственият ви проблем. Копнеете да прекарвате повече време сред близките си хора.

Контактите с роднините ви зареждат с идеи и енергия. За съжаление през този месец повече време отделяте на кариерата и работата. Не се разочаровайте, защото през следващите месеци може да се веселите повече с приятели и със семейството си.

Сега трябва да бъдете и много мнителни. В никакъв случай не се доверявайте на лъжедоброжелатели, които искат да ви въвлекат в сделка, която е много рискована. Помнете, че се подготвят да ви измамят. Не подписвайте никакви документи, без предварително да сте проучили точно за какво става дума и дали наистина можете да поемете този ангажимент и да се справите успешно.

Каквото и да стане, първо се посъветвайте с колега, на когото може напълно да се доверите. Не взимайте решенията сами, защото сте в приповдигнато настроение и това пречи на реалистичната ви преценка.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here