Месечен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-devaМесечен хороскоп за Дева 03.2019

През март е много важно да намалите темпото и да отделите време за почивка. Тези от вас, които се занимават с търговия имат успехи. Воден знак ви играе по нервите, но се справяте.

През този месец сте много напрегнати. Може да разберете, че се мъчат да ви измамят и то не с малко.

Месецът няма да е лесен за вас, но ви отваря заключени до сега врати. В началото на, месеца може да се срещнете с личност, която да ви помогне да се справите със затрудненията си.

Родените през Дева получават предложение за работа. Трябва сериозно да го обмислят. Дрбре е да го приемат, въпреки страховете си.

Безработните, сега могат да си намерят работа. Трябва да са по-настоятелни. Освен това трябва да се научат и да разказват за това, което могат.

Месецът е много успешен за банковите дела на родените през Дева. Може да получите много повече, ако сега съумеете да инвестирате в нещо много бързо за реализиране.

Месечен хороскоп за Дева 03.2019

Вие сте добре подготвени и много скоро това проличава. Потърсете съюзници, опрете се на съдружниците си. Но като че ли първо трябва да си починете добре. Деви, нищо не е толкова зле, колкото ви изглежда.

Стегнете се и вървете напред. Пътят ви е чист. Същото може да се каже и за тези, които са решили да учат – няма нещо, което да ви спре, освен вие самите, разбира се.

Но и вие сте наясно, че бъдещето изисква високо образовани хора. В делови план за повечето от вас се очаква прдкрепа от началниците ви.

Независимо, че тези, които са родени през Дева, имат чувството, че всички и всичко е против тях, нещата вървят в определения ред. Променете начина си на мислене, не бъдете толкова мнителни.

Във всички случаи, ако сте по-разкрепостени, по-общителни и оптимисти, може да ви бъде по-лесно. Избягвайте пререканията и нещата ви потръгват.

Ако ви поканят на светска сбирка, не е лошо да приемете. Там ви е добре. Това ви разнообразява. Имате добри възможности да пътувате. Пътищата ви носят успех.

Повечето от вас, които имат имотни проблеми, може да ги разрешат през този месец. Противоречия в семейството ви изнервят. Но те в по-голямата си част се дължат на вас – проявявате инат, който ви пречи да се разбирате дори с близките си.

Още в началото на месеца ре налага да запретнете ръкави и да обмислите ходовете си. Възможно е да се съберете с близки хора за много добро.

Бъдете по-внимателни с алкохола. Най-добре да не пиете през този месец. Приятни новини научавате в средата на месеца. Подредете документацията си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. Екатерина Михайлова коментира

    Харесва ми! Наистина, много верни неща!

  2. Neli коментира

    da,absolutno mnogo to4no.samo prirodata mi distva uspokoqva6to i me zarejda s energiq.ne izpuskam 6ansovete,blagodarq vi

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува