Месечен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп Дева Септември 2019 година

Сега трябва да работите повече от предишния месец. Струпва ви се много работа и много ангажименти, които всъщност изискват изцяло времето ви.

Няма да се уморите от положените усилия, а от липса на време да свършите всичко. Вие сте дисциплинирани и трудолюбиви хора, затова полагате големи усилия да се справите.

Звездите помагат на такива като вас. Може наистина да имате много работа, но затова пък всичко, с което се заемете, ви носи огромни успехи.

Всичко започнато през този месец ви носи големи успехи при по-нататъшна разработка. Всичко направено сега, ви извежда много напред в йерархията.

Идва времето на големите печалби, за тези от вас, които работят упорито и честно. Положили сте много стабилни основи на своята работа и сега от вас се иска само повече упоритост. Тези от вас, които не са пожалили сили, могат да видят реализирани мечтите си.

Можете най-сетне да се отпуснете и да се радвате на повишения си стандарт. Само ако работите сами, може да имате успехи. Не допускайте съдружници или участие в колективни проекти в никакъв случай.

Не позволявайте на никой да се намесва във вашите дела, бъдете егоисти. Около вас е пълно с хора, които са готови да използват и най-малката възможност още щом се появи.

Месечен хороскоп Дева Септември 2019 година

Интригантите и сплетниците дръжте далеч от себе си. Сега не можете да си позволите интриги. В този момент е необходимо да бъдете напълно сигурни в действията си, защото това е финалната права. Мислете само за своята работа, за семейството си и за себе си. Нищо не бива да ви разсейва. Сега не е моментът да проявявате благотворителност. Отложете тези прояви за следващите месеци. С чисто сърце и спокойна душа можете да се отдръпнете и да гледате резултатите от положените усилия през втората половина на периода. Докато се радвате на успехите си може да прецените, че понякога сте били доста придирчиви към сътрудниците и колегите си. Дори за момент да съжалите, че сте се държали така дребнаво, като си дадете сметка за отличните резултати, които са постигнати, виждате че е имало полза от негативното ви поведение.

Черногледството ви през изминалите месеци е действало като стимул на сътрудниците ви. Те са се старали да ви докажат, че не са толкова лоши, колкото вие ги описвате. Резултатите са на лице. Сега може да поздравите всички, с които сте работили и да им отделите подобаващи награди. Възход настъпва и в любовната ви връзка. Този подем се дължи на това, че вие вече сте спокойни, не сте толкова сприхави и можете да отделите повече време на любимия човек. Накарайте вашата половинка да се чувства щастлива. Вие много добре познавате вкусовете и мечтите на човека до вас. Позволете си да му доставите удоволствие. Без да питате дали иска или не сбъднете някоя от мечтите му. Направете изненада и доставете удоволствие. Така може да възстановите баланса на връзката ви и да компенсирате, поне от части, лошото си поведение през изминалите месеци.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here