Месечен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Дева за Януари 2020 година

За по-младите представители на тази зодия това е период на съзряване, на разделяне с детството и навлизане в зрелостта.

Вие ставате по-отговорни, поемате по-голям товар върху плещите си.

За по-възрастните този месец определено може да бъде свързан с реализацията на личността, което изисква много усилия.

Опора в този труден момент са хората от близкото ви обкръжение, не семейството ви, а колегите, близките приятели, по-далечните роднини.

Те ви действат много позитивно, дават ви сили, носят ви късмет и ви зареждат с енергия.

Месечен хороскоп за Дева за Януари 2020 година

Съберете сили, за да се справите добре, защото, сега определено се намирате на старта на нов етап от живота си. Очакват ви позитивни промени, малко повече авантюристични, а и вие влагате в тях повече емоции, което определено изненадва хората, защото те не са свикнали да ви виждат такива. Периодът е успешен за всички и бъдете сигурни, че ако наистина положите усилия всичко приключва много добре и безпроблемно.

Определено ви очакват доста пътувания, много интересни, непредвидени и носещи много знания или много полза. Харесва ви да насърчавате растежа. Когато някой се нуждае от подкрепа, контактът с вас го успокоява. Циклите на живота са тясно свързани с вашата вътрешна същност, естествено приемате приливите и отливите във всичко.

Сега сте доста различни. Дори на работното си място устройвате зона на уют и хората гравитират към нея, когато искат да се заредят с доза сигурност. В този момент вие вдъхвате на всички вяра и стабилност. Хората, без да осъзнават това, се стремят да бъдат с вас, да почерпят сили от контакта си с вас. Така вие имате много сподвижници сред колегите си, които с удоволствие ви помагат във всеки един момент.

Вие притежавате ярка чувствителност и сте силно емоционални, макар че от време на време не успявате да сдържате чувствата си. Ставате прекалено властни в опитите да покровителствате любимите си хора, затова внимавайте какви сигнали ви пращат те. Точно поради вашата властност и заповедническия ви тон, вашите роднини и близки се отдалечават от вас. Вие сте толкова заети с професионалната си реализация и омаяни от отношението на колегите ви към вас, че няма да ви направи впечатление хладината, която трайно се установява в семейството ви. Е, сега има други приоритети за вас. Затова на отношенията в дома си може да обърнете внимание през другите месеци.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here