Месечен хороскоп Везни за Май 2020 година

ВезниДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Везни за Май 2020 година

Може да се наложи да пътувате в страната. Имате много големи възможности за фамилна радост.

Трябва да решите въпроси, свързани с нов дом или промяна на работното място. Някои от вас са раздвоени за личния си живот.

Изневяра може да стане причина да решавате нещата си по-категорично. Постарайте се да получите допълнителни приходи, ако се наложи да правите по-голяма покупка. Бъдете много внимателни със здравето си.

Пазете се от неочаквани неприятности около средата на месеца. Пазете се в лично отношение от въздушен знак, не бива да се доверявате на Риби.

Месечен хороскоп за Везни за Май 2020 година

Старо интимно запознанство постепенно започва да се руши. Новите ви контакти трябва да са подбрани много внимателно. Овен ви създава приятни мигове. Вашите добри успехи през месеца са свързани с нови хора, които изиграват важна роля в живота ви. Не бива да рискувате в бизнеса, като правите големи капиталовложения. Възможности за работа далече. Очакват ви приятни пътувания. Част от пътуванията, свързани с вашата дейност, имат интересни последствия. Обвързвате се с обществена работа. Имате възможност за годеж или брак или ви канят на сватба. Бъдете по-независими.

Започва месец, през който повечето от вас се налага бързо да решават въпроси, свързани с бъдещото им развитие и техния личен живот. За съжаление стари хронични заболявания могат да ви създадат проблеми, затова бъдете много внимателни. Не бива много да се натоварвате физически през този период. Трябва да се погрижите и за здравето на човека до вас, той е податлив към вирусни инфекции и ако го удари грип, може да се задълбочат здравословните му проблеми. Пазете се от травми и неприятности с технически уреди. По време на ремонт или случайно в дома ви може да си причините травма, която няма да е голяма, но може да ви извади от строя за известно време, а това да наруши плановете ви. Ако сте внимателни, това няма да се случи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here