Месечен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-vezniМесечен хороскоп за Везни 03.2019

През март имате възможност да се заемете със създаването на по-голям комфорт в дома си и офиса. По принцип месецът ви носи късмет. Имате възможностите за изява, за печалба.

Радвате се на приятелствата, които създавате, на покровителството на високопоставени личности. В работата при повечето от вас се очаква успех.

Имате невероятни шансове в делови или в личен план. Едно доста неочаквано запознанство може да се превърне в дълго жадувана любов. Щастливи моменти в живота на децата ви.

Проблемите при тези, които са обвързани, могат да дойдат от страна на тяхната половинка. Решавате по много добър начин въпрос, свързан с вашия съдружник.

Старо лично познанство започва постепенно и сигурно да се изгражда като интимно приятелство. Не се свързвайте набързо с човек, който ви декларира, че е готов да се обвърже с вас.

Вие сте емоционални, но се пазете от гневни изблици. Те могат да станат причина да загубите дори работата си. Приятии мигове с огнен знак.

Не рискувайте в бизнеса – ако имате свой, или на работното си място, за да не ви се стоварят неуспехи и загуби. Изниква възможност за работа далече. Родените под знака на Везни имат възможности през този месец да направят годеж или брак.

Месечен хороскоп за Везни 03.2019

Започва месец, през който повечето от вас се налага да решават бързо въпроси, свързани с бъдещото им развитие и техния личен живот.

Една доста солидна материапна изненада ви прави по-стабилни. Предстоят ви разговори с високопоставени личности, които имат много добри позиции в обществото, както и високопоставени личности в административната йерархия.

На родените през Везни помага Телец, вие му отговаряте със същото. Тази връзка се заздравява с времето. Вероятно ви се налага да пътувате из страната.

Много вероятно е в края на месеца да изживеете голяма фамилна радост. Месецът е подходящ за явяване на изпити и конкурси. Март преминава с изживявания на приятни срещи и връзки с хора от далече.

През този период печалбите ви са предимно от работа. Ако ви се налага да правите по-голяма покупка, са ви необходими допълнителни приходи. Постарайте се да ги получите, имате и силите, и условията за това. Трябва само да се потрудите малко повече.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. Konstantin коментира

    Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува