Месечен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Везни 05.2019

Много внимавайте през този месец. Пред вас изникват много трудности и препятствия, които ви е трудно да преодолеете сами.

Тогава на помощ може да се притече човекът, който най-малко очаквате. Вие оставате много изненадани.

С негова помощ успявате да се справите с всичко. Трудностите са доста големи, но преодолими.

Най-важното е да не се плашите и да не спирате. Не бива да се предавате.

След като всичко премине, за вас настъпва момент на преосмисляне. Давате си сметка, кои са истинските ви приятели и на кого да се доверявате занапред.

Месечен хороскоп за Везни 05.2019

Дайте си сметка, че досегашното ви обкръжение само са искали от вас. Непрекъснато са предявявали своите искания и претенции. Вие сте се старали да угодите на всекиго и за всичко само и само да не изгубите приятелите си. Никога нищо не сте получавали за своята всеотдайност. Дайте си сметка дали това е истинското приятелство и дали трябва да държите тези хора толкова близо до себе си.

След това настъпва много тежък период за вас. Вие се колебаете много преди да разредите почти ежедневните срещи с тези „приятели“. Това ви кара да се чувствате самотни и изолирани, но това състояние няма да продължи дълго, тъй като около вас се събират нови хора, които бързо запълват празнината.

Любовта ви е щастлива. Тя е светлият лъч, който ви подкрепя и ви води напред. Любимият ви човек ви разбира напълно и няма да ви остави в тези трудности. Имате неговата подкрепа и съдействие. Проявете благодарност и престанете да криете чувствата си. Можете да разкриете душата си и с това да направите любимия човек много щастлив.

Водопади от щастие ви заливат в романтичните вечери, прекарани заедно с партньора ви. Можете да споделите за трудностите си в работата и за проблемите. Бъдете сигурни, че получавате много добри съвети. Доверете се на усета на партньора си.

Сега е моментът да се погрижите за здравето си. Хранете се пълноценно. За известно време забравете алкохола и взимайте повече витамини. Нервите ви са обтегнати до краен предел и имате нужда от сила. Не прекалявайте с кафето.

Ако имате нужда от ободряване, изпийте една чаша натурален сок или чай. Кафето само допълнително ви изнервя и напряга. Пазете се от измами и не се поддавайте на предложенията за лесна печалба. В никакъв случай не се намесвайте в непочтени сделки. Не пилейте парите си, а бъдете по-пестеливи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here