Месечен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Везни за Ноември 2019 година

Стремете се, особено през първата половина на месеца, да не допускате авантюри – дали в личния ви или в деловия ви живот, защото изискват двойно, дори тройно повече усилия, за да се справите с последствията.

Пътувате, за да уредите получаването на материални придобивки и ги получавате.

Не се отпускайте пред ваш колега, за когото сте сигурни, че не ви харесва, не прекалявайте с приказките. Очаква ви приятелска сбирка.

Приятни срещи с роднини и близки, които пристигат от път.

Подновявате връзката си с тях и започвате дори да обмисляте възможноста за общи действия.

Месечен хороскоп за Везни за Ноември 2019 година

Една добра идея ви се подсказва от възрастен човек, ваш роднина, която може да се окаже печеливша. Повечето от вас, които са имали възможността да разширят бизнеса си, сега трябва да са нащрек. Много добре преценете дали условията за разширяването сега са благоприятни. Налага се колкото може по-бързо да потушите проблемите, които имате в дома си. Може да се наложи да помислите за ново работно помещение. Не се отнасяйте пренебрежително към хората, които искат да ви дадат информация за човек, който се прави на много добър ваш приятел, а в същото време ви злепоставя пред влиятелни личности.

Имате шансове да започнете работа – ако сте безработен или да я смените – ако не я харесвате. Много от вас имат шанса да получат увеличение на заплатата, като признание на професионализма им. Имате изяви, които ви носят популярност. Вие трябва да сте и много отворени към хората, които ви помагат и които са ви помагали. Трудностите през този месец няма да са сериозно препятствие и да ви спъват, запомнете го и не хабете сили и нерви за дреболии. Не се доверявайте на обещания за работа, направени устно.

Във финансово отношение повечето от вас няма да имат неприятности. Възможно е дори да получите допълнителни суми към основната си заплата. Бъдете много разумни, за да не си направите месеца непоносим и да попаднете под ударите на конкуренцията си в бизнеса или под удари на завистници в личния ви живот. През този месец трябва да бъдете много гъвкави, ако искате бързо да решите проблемите си.

Дните са доста напрегнати, но това съвсем не означава, че няма да се справите. Необходимо е да проявите по-голяма сдържаност към ваш съдружник. През този месец се налага да сте по-активни в решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. Време е да направите стъпките към заздравяване на връзката си, ако тя е отдавнашна и ви удовлетворява. Ако пък не ви се иска да го правите, помислете си добре струва ли си да я поддържате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here