Месечен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп Везни 01.2019

Трудно се отделяте от миналото и когато се наложи да се разделите с нещо или някого, се изолирате, за да не бъдат наранени чувствата ви. Когато интуицията ви каже, че е настъпило време да отворите пълните си с любов и нежност прегръдки или пък да се отдръпнете назад, за да оставите свобода на човека до вас, послушайте я.

Вашата връзка е в много критичен момент. Трябва да вземете нещата в свои ръце. Не се страхувайте, а смело разкрийте любовта си пред партньора си. Той има нужда от вашето признание.

Това може да съживи и обнови връзката ви. Когато сте влюбени, не се съмнявате, защото страстта и привързаността ви са кристално ясни.

За необвързаните представители на тази зодия, това е доста натоварен период, пълен с контакти и срещи, с мимолетни флиртове и чувството, че харесвате всички около себе си. Не допускайте да изпадате в задънена улица точно сега.

Опитайте се да разсъждавате трезво и да прецените кой от всички хора, които флиртуват с вас е истинският. Отдръпнете се и се опитайте да погледнете на всеки отстрани.

Интуитивната ви чувствителност сигнализира кога да напуснете защитната позиция. Щом условията станат благоприятни и вие решите с кого да поемете напред, се радвате на връзка, която се развива благодарение на взаимната грижа и разбиране.

Вие трудно може да повярвате на хората около себе в работата си в момента, но оценявате всички, които приемат емоционалната ви натура. Отбележете си кои хора ви разбират и ви дават възможност да се насладите на любовта, пренебрегвайки служебните си задължения.

Това са ваши истински приятели, които с радост поемат част от вашите задължения, когато сте отнесени в мисли за друго. Проявете разбиране и благодарност. Потърсете възможност да се отплатите за техните жестове към вас.

Отношенията с роднините ви може да се обтегнат, защото вие може да занемарите домашните си задължения и да бъдете отдадени единствено на любовта си. Ако искате роднините ви да ви разберат, споделете с тях емоционалното си състояние и те може да бъдат съпричастни към събитията в живота ви.

Ако не споделите, роднините ви няма да знаят какво се случва с вас и може да потърсят обяснение на странното ви поведение в друга посока, което може да доведе до търкания и конфликти, които да развалят настроението ви. Не допускайте нищо да помрачи синевата над вас в момента.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. Konstantin коментира

    Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува