Месечен хороскоп за Скорпион за месец Март 2023 година

2
9700

СкорпионДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Скорпион за месец Март 2023 година

През март много от вас очароват хората и стават любимци.

Радвате се на внимание и имате големите възможности да намерите желаната работа.

Повече от родените през Скорпион се налага да са гостоприемни.

Вашата невероятна интуиция ви помага да решите въпрос, който е свързан с начално стартиране в бизнеса.

Успявате. Пазете се от опасни извънбрачни връзки, които могат да се окажат много неприятни.

През месеца родените през Скорпион се налага да стоят настрана от дейности и хора, за които по интуиция усещат, че могат да им навлекат неприятности, свързани с близки неприятели. Не позволявайте да се намесят в отношенията ви с тях.

Месечен хороскоп за Скорпион за месец Март 2023 година

Не се поддавайте на интригите на личност, която иска да ви създаде затруднения в деловата дейност. Тя си пъха носа и в спорни имотни въпроси между вас и ваши близки хора и се натиска да дава съвети. Не й обръщайте внимание. Не бива да рискувате с големи харчове.

Налага се да се погрижите и за здравето си. Освен това и здравето на ваш много близък човек не е цветущо, дръжте го под око и се намесете при първите сигнали, че нещо не е наред. Скорпионите могат вече да си отдъхнат, предишните периоди бяха наситени с проблеми.

Родените през Скорпион се измъкват през този месец от една неприятна ситуация. Тя ви идва неочаквано, но пък бързата ви реакция се оказва спасяваща. Някои от вас може и да не са особено доволни от паричните си постъпления, но това не е причина за депресия. Нещата се оправят.

Месец март е благоприятен, но напрегнат за родените под знака на Скорпиона. По принцип се налага да сте внимателни в поведението към партньорите си, но и внимателно да следите тяхното поведение към вас. Има реална опасност те да бъдат измамени с много важен за тях документ.

Обмисляйте добре всяка своя дума. Не се доверявайте сляпо на хората от вашия бранш, конкуренцията е прекалено голяма. Бъдете по-дискретни, не споделяйте нито трудностите си, нито победите си, нито плановете си с колеги, дори ако ги смятате за много почтени. Проблемите в офиса и у в дома ви искат внимателно пипане и подход.

Ваша стара мечта, свързана с деловата ви дейност, може да се осъществи след срещата ви с високопоставена в бранша ви личност. Може да получите повечко пари и да уредите важни за вас и семейството ви документи. Сега не бива да се оставяте на течението.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

предишна статияМесечен хороскоп за Стрелец за месец Март 2023 година
Следваща статияМесечен хороскоп за Везни за месец Март 2023 година

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук