Месечен хороскоп Скорпион

СкорпионДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Скорпион за Ноември 2019 година

Първата половина на месеца посвещавате изключително на деловата си дейност.

Нещо насочва вниманието ви върху документацията ви.

Ако не сте уредили данъчните и финансовите си задължения, до края на този месец трябва да го сторите.

Втората половина е заета повече с празници на роднини, приятели и хора от семейството ви.

В края на месеца се активизирате по всички линии. Предстоящи пътувания и колегиални срещи ви въвеждат в нови професионални сфери.

Преговорите, които провеждате са подготвени и преминават на необходимото ниво.

Месечен хороскоп за Скорпион за Ноември 2019 година

Може да се наложи да промените нещо в плановете си. Направете го и до края на месеца можете да се движите много по-сигурно. Една неочаквана среща с ваш колега привлича вниманието ви върху важен въпрос и ви подсказва как да решите важен финансов проблем. През месеца очаквайте нови придобивки, подаръци и много нови възможности в деловия ви живот. Доста неочакван за вас делови конфликт може да развали настроението ви, защото разбирате, че не всичко във вашата документация е в ред. Нужна ви е предпазливост, ако работите в съдружие.

Имате възможност да получите подкрепата на високопоставени личности, които оценяват вашия професионализъм. Налага се да обърнете по-голямо внимание на децата си. Може неочаквано да ви посетят хора, които не сте виждали от много години. Хората на бизнеса да правят разлика между приятели и делови партньори. Обърнете по-голямо внимание на близките си – те винаги са ви подкрепяли. Голяма положителна роля за вас изиграва жена. Тя ви помага да стъпите здраво на земята. Пазете се от ласкателствата на хора, които много хитро може да ви отклонят от пътя на истината.

Може да се заредят напрегнати дни. Но това няма да ви спре да се движите напред. В любовта някои от вас може да имат много добри възможности. Ако обаче една връзка вече наистина се държи на косъм, не се мъчете да я задържите. Не си струва. По-добре е да се разделите, докато все още имате приятните спомени. Прекъснете я и всичко е наред. Новите ви интимни връзки са много по-сигурни. Изчерпана връзка ви пречи да забележите една личност, която не сваля поглед от вас и мълчаливо ви следва.

Верността е много добро качество, но когато е взаимна. Не бива да се превръща в изпитание за единия и мъчение за другия. Обърнете по-голямо внимание на образованието си и помислете къде да продължите обучението си. Очакват ви светски събирания. През тези дни се чувствате доста ободрени, защото и с кожата си усещате приближаването на нещо ново. Имате желание да победите това ново, да го усвоите, да го подчините и да се понесете напред, но така, че нищо да не може да ви спре.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here