Месечен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 05.2018

През месеца, ако ви се налага да вземате пари на заем или като кредит, проверете много добре банката или кредитора си, ако е частно лице, дори да е приятел или роднина. Възможно е да имате напрежение, което да стане причина да се почувствате много изнервени.

Налага се също да сте по-внимателни към здравето – своето и на много близък човек. Очаквайте пътища, които са от значение за вас. Всяко пътуване ви зарежда с положителна енергия. Не се отказвайте дори от малки екскурзии, независимо дали сами си ги уреждате или са уредени от приятели. За вас движението е енергия, живот, средство да овладеете напрежението.

Мъж, в когото се съмнявате, може да ви изиграе неприятен номер, който да завърши с материални загуби. Веднага трябва да се разграничите от него, защото е възможно нещата да се влошат. Работете предимно с хора, които познавате от години.

Още в началото на месеца сърцето ви може да се свие от приказките на ваш роднина, който си позволява да ви злепостави пред чужди хора. Това наистина ви кара да се позамислите за себе си. Не бива да позволявате такова отношение, има начини недоразуменията да се изглаждат и да се изясняват отношенията. Дайте да се разбере, че има как да се справите и постепенно намалете контактите си с този човек.

Бъдете по-внимателни с имуществото си. Обърнете по-голямо внимание на документацията си. Имате нужда от почивка, но напрежението е толкова голямо в делови и в личен план, че просто не можете да си го позволите. Потърсете и може да получите помощ от близки приятели, които ви помагат със съветите си и с конкретни действия.

Пазете се от земни знаци. Те не са добра компания за вас. Много е важно да сте внимателни към нещата, които предприемате. Трудностите може да си ги създадете сами, като прибързано вземете решение за едно по-голямо финансово вложение. Иска ви се да го направите с цел разширяване на деловата си дейност в страната и чужбина, но бъдете внимателни в преценките си. Бъдете поне през този месец по-въздържани.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
1 коментар
  1. иванка коментира

    haresami

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува