Месечен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 07.2018

Месецът е подходящ за нова или допълнителна дейност. Много мислите и няма да решите бързо отговора си на едно предложение, свързано с деловата ви дейност. Периодът е подходящ за водене на преговори. Ако ви се налага да пътувате, направете го в началото на месеца. Трябва да обърнете по-голямо внимание на хората около себе си. Постарайте се да задържите този, който сега е край вас. Внимавайте, има опасност да пропуснете точно този, който ви е нужен, и когото Съдбата ви изпраща.

Тези, който са безработни, не бива да губят надежда, явяването на интервюта за работа е печелившо за много от вас. Не се задоволявайте само с препоръките на приятелите и с временна работа. Някои от вас получават предложение за работа извън населеното място, в което сега живеят. Ако не сте обвързани в момента с големи ангажименти – приемете. Една промяна е полезна за вас и се оказва начало към растеж в кариерата ви. Периодът е сложен, изпълнен с неочаквани събития и възможности. Налага се да вземате спешни решения.

Налага се да внимавате за здравето си и за здравето на много близък човек. Вероятно е да се наложи да погрижите за него. Имате неприятен сблъсък с жена, която познавате отскоро. Повечето от вас, които искат да започнат нова дейност, независимо къде, нека го направят след 22. Бъдете много внимателни когато шофирате. Съществува реална опасност от инцидент на пътя. Тези от вас, които са в чужбина през този месец, отбелязват успехи. Получавате покана за гостуване, което оставя у вас дълбоки следи. На това гостуване може да се запознаете човек, с когото съдбата ви среща и по-късно във важен за вас период.

Разумни ходове, свързани с нови дейности, предложения за разширяване на работата ви изпълват месеца. Пазете се от преумора. Риби може да ви изиграят лоша шега, не ги подценявайте. Имате желание да започнете работа на трето място, но трудно го реализирате. Може да загубите, ако се нагърбите едновременно с много ангажименти. Здравето ви няма да го позволи. Още в началото на месеца получавате интересно известие отдалеч. Внимавайте да не ви измами мъж на висок пост. Ако се случи, може да имате неприятности с финансовите органи.

Жените обичат екскурзиите и срещите с непознатото. Ако имате време, дайте воля на тази си страст. Тя може да се окаже полезна и за работата, и за личния ви живот. Повече от вас внасят доброта в екипа, с който работят, но това не значи, че трябва да се оставяте да ви използват. Силата ви е в решаването на търговски проблеми и ако се занимавате с търговия, сега е времето да внесете ред и яснота на всички етапи на сделките си. Всички, който се занимавате с изкуство, имате успех.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. Свободица коментира

    БЛАГОДАРНОСТИ от един Скорпион!

  2. иванка коментира

    haresami

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува