15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Скорпион

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 01.2018

На някои от вас им се налага да вземат бързо решение по въпрос, свързан с работа в чужбина. Имате помощта на високопоставена личност. Някои от вас могат да се измъкват бързо и сполучливо от здравословни проблеми. Но все пак бъдете внимателни, защото може да се наложи да отделите повече средства и време.

Пазете се от алкохол. Приятни известия от деца или за деца. Бъдете пестеливи, но не и скъперници. Плащате скъперничеството си жестоко.

Тези, които се борят за по-висока заплата, може да я имат, но трябва да постъпват много внимателно и без да настъпват другите си колеги. Възможности за разширяване на дейността ви.

Ако продължите образованието си, в бъдеще ви очакват изключителни служебни перспективи. Възможно е да имате проблеми с Везни, но се справяте много добре. В началото на месеца са възможни срещи, които имат голямо значение за вас. Те ви отварят широко вратите на успеха.

Може да започнете нова дейност, имате големи възможности за това, и то на място, което ви харесва и за което сте се борили дълго време. Внимателно решавайте въпросите, свързани с бизнес в чужбина.

Не влагайте под никакъв предлог пари в дейности, които са далече от вашата професионална област или познания. По-добре е да сте на втора линия, но без да пръскате пари. Имате възможност да направите интересни пътувания. Преценете ги и започнете с това, което ви е най-полезно.

Вие сте капризни, но се налага през този период да сте внимателни с хората около себе си и в работата си, защото в противен случай може да се разделите с хора, които обичате и да се намерите сред безработните.

Някои от вас имат сериозни делови проблеми, с които трябва да се справят бързо. Възможно е да се наложи дори да напуснете или смените работата си. Направете го, ако ви създава проблеми и ако не се чувствате на мястото си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. иванка коментира

    haresami

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува