Месечен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-skorpionМесечен хороскоп за Скорпион 03.2019

През месеца може да си позволите повече свобода и да се заемете с допълнителна дейност, която да ви помогне да изплатите дълговете си, натрупани от дълго време.

Бъдете внимателни с хората, с които работите и особено за документи, свързани с имот и дом. Не пропускайте печеливши делови ангажименти.

Много от родените под знака на Скорпион да очакват добри възможности за уреждането на личния им живот. Тези от вас, които имат сериозна връзка, трябва да се опитат да я заздравят, дори да я превърнат в брак или съвместно съжителство.

Към края на месеца се налага да вземете важно решение по делови въпрос, но няма да можете да се оправите сами. Поискайте съвет от близки, които са по-опитни от вас.

Приятно събиране може да ви поотпусне. През този месец жена изиграва полезна роля за вас. Овен може да ви помогне, ако поискате от него помощ.

Решавате финансовите си въпроси. Пари. Пътища. Може да се наложи да се разделите с личност от вашия екип, но това няма да попречи на работата ви. Откриват се възможности за пътища и за почивка.

Може да се наложи да направите неочаквано пътуване, свързано с имот. Има нещо объркано и неизяснено. Повечето Скорпиони са закриляни от съдбата.

Тези, които се занимават с изкуство, получават нов творчески импулс. Каквото направят, е полезно и много сполучливо. Това е време да подредите и дома си, довършете ремонта, ако сте го започнали.

Имате шансове за образование у нас и в чужбина. Много от вас гледат навън за работа, но трябва да са внимателни с фирмата, която им урежда работата.

Не обичате много критиката, но се налага да се вслушвате в нея. Пазете се от хора, които ви заливат с похвали, а очакват часа, в които да ви видят сринати.

Всичко през месеца е чисто, както се казва – пито-платено. В началото на месеца имате напрежение, в средата му – също. Хората, които се занимават с търговия, имат успех.

Направете подарък на човек, когото обичате, може и без специален случай. Очаквайте предложения за допълнителна дейност, от която да получите и допълнителни средства. Но преценете добре силите си.

Необвързаните Скорпиони могат да получат предложение за сериозна връзка. Обвързаните пък да не се впускат в любовни игри и авантюри, които могат да им излязат солени по-късно.

Скорпионите са горещи и всеотдайни в любовта и ако държат на човека, който в момента е до тях, да са внимателни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. Свободица коментира

    БЛАГОДАРНОСТИ от един Скорпион!

  2. иванка коментира

    haresami

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува