Седмичен хороскоп Скорпион

СкорпионДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Скорпион от 24.02 до 01.03.2020г.

Получавате голямо удоволствие от смяната на обстановката.

Новите запознанства ви насочват към неща, които не сте правили или не са означавали много за вас до този момент.

Не се препоръчват мащабни начинания, крупни покупки, сключване на договори.

Възможно е да сте разсеяни или лекомислени. Внимавайте повече.

Контактите ви с влиятелни лица са затруднени. Не се подавайте на провокации, останете верни на себе си, умни и мъдри в критични моменти.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 24.02 до 01.03.2020г.

Всички сфери на живота ви се намират в неустойчиво състояние: късметът е вероятен, но и неудачите също. Вероятно неприятностите ви са предизвикани от други хора, от сплетни и интриги. Избягвайте колективната работа. В средата на седмицата всичко започва да се оправя. Дреболиите няма да ви нервират така, защото имате ясна цел пред себе си и знаете, че тя е важна, а не друго. Хората около вас заслужават доброто ви настроение.

Възстановявате приятелски отношения. От всяка една връзка можете да извлечете нещо полезно за себе си, но не преминавайте чертата все още. Има какво да проучите още преди да вземете категорично решение. Избягвайте любовните авантюри. Не е нужно да давате съгласие, ако не сте убедени в моралната страна на ставащото. Измамите могат да станат факт, само ако подценявате опасността. Пазете се от Телец.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here