Седмичен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп Скорпион от 18.02 до 24.02

Появява се възможност да прецените досегашния си опит – всичко добро или лошо, което сте направили досега. Старайте се да избягвате места, където има струпване на много народ. Отделете време за близките си хора и приятелите – общуването с тях не само може да повдигне настроението ви, но и да внесе в душата ви мир и покой. Не планирайте нищо, защото плановете ви може да се променят.

Постарайте се да бъдете доволни от това, което съдбата ви предоставя. Не искайте повече. Настроението ви е добро. Но е възможно да почувствате, че нещо в живота ви не е точно така, както ви се иска.

Отделете повече време за развлечения и разходки на чист въздух. Въпреки изненадите в различните ситуации, вие можете да укрепите отношенията си с околните.

Материалното ви състояние се подобрява. От вашата издържливост зависи всяко едно начинание. Вашето мнение няма да остане без внимание от страна на тези, които се интересуват от вас.

Теглят ви невъзможни и заплетени неща. Рискованите ситуации, които буквално притегляте към себе си ви позволяват да изпитате силни усещания, но изискват концентрация и напрягане на силите.

Много от съмненията и пречките съществуват само във вашето съзнание. Пазете се от конфликти за пари или с жени.

Възможно е да се срещнете и с човек, който да ви разкрие неща от живота, за които не сте предполагали, че съществуват. Става въпрос за чувства. Ако сте семейни, помислете дали трябва да започнете тази връзка.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Няма коментар
  1. zeyno коментира

    tochno !!!

  2. krasimira krymova коментира

    saglasna sam

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува