Седмичен хороскоп Скорпион от 26.07 до 01.08.2021г.

СкорпионДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Скорпион от 26.07 до 01.08.2021г.

Вероятно е да ви изненадат събития, които да се окажат ярки и запомнящи се. Сега не се страхувайте да рискувате. Времето е благоприятно за разширяване на кръгозора, в това число и със задгранични пътешествия. Вие предизвиквате доверието на хората с богатата си култура, общителност и инициативност.

Това ви прави желани във всяка компания. Мнозина от вас трудно може да се впишат в изискванията за служебни и обществени задължения. Възможно е страхотно да ви се прииска да смените ангажиментите си. Но трябва да си наложите да избягвате упадъчните настроения.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 26.07 до 01.08.2021г.

Не приемайте нови задължения. Спокойно се захванете да довършите започнатото преди. Приятните занимания може да ви накарат да забравите за известно време сърдечните си увлечения. Макар вашата интуиция да е на висота, неконтролираните емоции могат напълно да заглушат вътрешния ви глас, в резултат на което да попаднете в екстремна ситуация.

Може да имате трудности в научаването на някои важни неща поради безапелационните ви съждения и нежеланието да отстъпите от изграденото си мнение. Мнозина от вас може да се сблъскат с предателство и низост. Не бива да се доверявате сляпо на хората. Доброжелателността, твърдите убеждения в действията ви и вярата в себе си – това са трите кита, на които трябва да градите отношенията си с околните за бъдеще. Постарайте се да обмислите всички плюсове и минуси на поведението си.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 26.07 до 01.08.2021г.

Сега се отбелязва нов етап във вашия живот. Възможно е той да започне с приятно известие, да продължи с големи изненади и да завърши с всеобщо признание. Постарайте се да приключите със започнатите работи. Сложете точка на споровете с някои хора. Вас ви очакват промени. Нека малките трудности не ви стряскат. Изпитанията на съдбата в крайна сметка са предназначени за пробуждане на вашите положителни качества на характера и да подпомогнат прогреса ви. Обратно – отдаването на порока не винаги означава щастие.

Така излиза, че каквото и да направите, винаги е за добро. Възможен е възход. Бъдете много внимателни, защото може да се наложи трудно да сдържате емоциите си и да контролирате ситуацията. Сериозно се замислете за своя живот. Възможно е да осъзнаете нови истини, които да обогатят вашия вътрешен свят и да послужат за защита от всички тежки ситуации.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here