Седмичен хороскоп Скорпион

СкорпионДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Скорпион от 10.08 до 16.08.2020г.

Любовта е ярка и изпълнена със съблазни. Някои отношения могат да прераснат в тайни и оплетени връзки, пълни с противоречиви желания.

Вие се стремите към съвместно сътрудничество и намирате отклик. Социалните контакти ви носят и материални успехи.

Романтичните приключения, уреждане на юридически въпроси и светските събития стават първостепенни цели във вашите стремежи.

Хармоничното общуване с любим човек ви помага да получите известно спокойствие и душевно равновесие.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 10.08 до 16.08.2020г.

Препоръчва ви се малко да разпуснете и да релаксирайте. Мнозина може да се вълнуват и тревожат поради различни фактори. Бъдете внимателни, защото излишната ви енергия може да се окаже разрушителна. Вероятно е да се прояви вашата невъздържаност по отношение на близки хора. Тя може да предизвика ненужни конфликтни ситуации. Внимавайте, защото от вашето поведение зависи качеството ви на живот. Седмицата преминава под знака на интуитивната работа, подкрепена с точни действия.

Препоръчва се да поставите в ред чувствата и мислите си. Ако вие посветите времето си на творчество, може да постигнете постепенно равновесие в емоциите си. Приобщете към заниманията си и децата. Те се радват да ви помагат. Активизирайте връзките и познанствата, подгответе материалната база. На мнозина това се отдава бързо и лесно. Обаче не трябва да се подавате на съблазънта за бърза печалба. Спомнете си само поговорката: „Безплатно сирене има само в мишеловката!“

За осъществяване на плановете си може да ви се наложи повече да пътувате и активно да общувате. По време на пътуване с вас може да се случат странни събития, не е изключено да се проявят паранормални способности. Екстремалните ситуации концентрират вашата енергия, насочвайки я към решаване на най-важните и необходими задачи. Губенето на време ви дразни. Кратките пътувания могат да ви донесат радост и удоволствие. Вашето настроение е променливо – от неоправдан оптимизъм до меланхолия, от добродушие и отстъпчивост до инат и раздразнителност. Бъдете внимателни, как се отнасяте с думите и постъпките си. Възможно е недоразумение или конфликт с близки на почва ревност.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here