Седмичен хороскоп Скорпион от 18.10 до 24.10.2021г.

СкорпионДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Скорпион от 18.10 до 24.10.2021г.

Благоприятен период, замисленото е осъществено.

Вие показвате качества достойни за уважение и така трасирате пътя си за отговорен пост в службата.

Някои започнати дела може да са подложени на сериозни изпитания.

Не се опитвайте да гоните два заека, съсредоточете силите си в едно нещо и го изпипайте добре. Разположението на звездите говори за това, че сте подложени на чужди влияния.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 18.10 до 24.10.2021г.

Сега може да се съгласите с неща, които по-рано сте отхвърляли категорично. Затова можете да станете жертва на мошеници, в желанието си да промените живота си към по-добро. Отношенията между членовете на вашето семейство и близки роднини стават по-топли и доверителни. Децата ви поемат по своя път на развитие и това е нещо, което трябва да приемете с разбиране.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 18.10 до 24.10.2021г.

Новините няма да са много добри и вие отново заемате отбранителна позиция. Затваряйки се в себе си, пропускате възможността да покажете сила и влияние в обществената среда. А там има какво да направите, можете да се докажете. Рискувате да поемете върху себе си голямо количество чужди проблеми.

Постарайте се да пресявате важното от маловажното, в противен случай може да станете работното магаре, което никой няма да жали. Края на седмицата да се окаже пограничен период, между доброто и лошото. В него вие залагате едното или другото, в зависимост от чувствата, които изпитвате към околните. Така или иначе този период има сериозно отношение към бъдещето ви.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here