Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 19.08 до 25.08.2019г.

Отстранете вежливо от пътя си хора, на които нямате доверие. В действията си трябва да бъдете крайно внимателни, особено по време на шофиране.

Избягвайте изкушенията за бързи облаги и манипулиране на хората с цел лични интереси. Засилва се вашата емоционалност и впечатлителност.

Решителността и напоритостта ви помагат да влияете на окръжаващите ви и да приемате ответните удари.

Възможно е да откриете в себе си съвсем нови способности за които не сте и предполагали.

Имате потребност от общуване с любимия човек.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 19.08 до 25.08.2019г.

В деловата дейност не бива да рискувате и да вземате важни решения. Финансовото ви положение е донякъде неустойчиво. Но имате вероятен успех в интимен план. Благоприятен период за съпружески отношения. Някои хора започват да ви възприемат много сериозно и дори може да се страхуват от вас. Макар и в душата си да сте безкористни и самоотвержени, на някои може да се сторите високомерни и самолюбиви. Близкото общуване с близки хора и роднини укрепва чувството ви на защитеност и увереност.

Седмицата обещава значително да промени вашия живот. Нещата които подхванете, може да се превъплатят в реалност в най-близко бъдеще. Внимателно се отнасяйте към всякаква колективна работа. Не се подвеждайте по чуждо мнение. То може да бъде погрешно. Не споделяйте плановете си. Може да привлечете с това вниманието на недоброжелатели. Взимайте самостоятелни решения.

Вероятни са глупави покупки за които после може да съжалявате. За да се предпазите от грешки не посвещавайте никого в плановете си. Особено внимателно избягвайте разговорите с непознати хора. Не се намесвайте в спорове и не обръщайте внимание на критични забележки по свой адрес. Вас ви привличат политическите и публичните изяви. Вие заинтригувате хората със своите идеи и активни лични позиции. Желателно е да получите поддръжка от близките си в своите планове и намерения. Тяхното разбиране ви прави по-самоуверени.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here