Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 10.12 до 16.12

Има опасност да кажете нещо, за което после да съжалявате. Бъдете дискретни, особено ако става дума за други хора. По отношение на колегите вие сте прекалено прями, а това не е особено полезно за вас.

Получавате възможност да довършите задачите си. Чист и равен е пътят, който се открива пред вас. Трябва да се възползвате от това, да не чакате нещо или някой.

Тук и сега, това трябва да е девизът ви. В службата ви е много динамично. Очакват се събития, празници, довършване на проекти. Спазвайте правилата, не бъдете припряни. Всичко приключва добре, ако мислите разумно.

Приключвате период, който не е бил лек, но затова пък сте успели да постигнете целта си. Може да си дадете кратка почивка, преди да предприемете следващото изкачване към върха.

Някои от вас имат любовна среща. Признанията, чувствата, който хората демонстрират, може да ви развълнуват. Вие също проявявате откровеност.

Сега е време да подредите своя дом, да го подготвите за наближаващите празници. Може да покажете също така и творчество. Някои промени са много удачни и радват близките ви. Жените от зодията може да посетят роднини или приятели.

Имате да си казвате много неща, да си подадете ръка за извинение и да продължите напред. Една задача може да ви затрудни, но с малко повече фантазия можете да я изпълните.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува