Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 15.10 до 21.10

Очакват се резки промени в емоционалните отношения. Личен проблем ви прави нервни и раздразнителни и е възможно да си изпати някой, който няма никаква вина за това. Опитайте се да владеете своите нерви. Обстановката може да се подобри.

Ситуацията е благоприятна да покажете хъс и решителност. Ако сте мотивирани, може да свършите много работа. Лесно намирате общ език с хората около вас, чувството ви за хумор е блестящо.

Много добре ви се отразяват физическите натоварвания. Навлизате в добра форма, смъкването на килограми прави жените от този знак много щастливи. Имате желание за срещи и разговори със стари приятели.

В главата ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност.

Много от вас може да осъществят пътуване, което значително да разшири възможностите ви в професионалната сфера. Въпреки това намерете време и за отпускане, и отдих.

Ако позволите неприятните мисли да ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие.  Не се поставяйте в зависимост, която ви създава дискомфорт.

Не приемайте хората и възможностите си като задължителни величини, с които трябва да се съобразявате на сто процента. По-добре се опитайте да останете верни на себе си.

Вие сте изцяло погълнати от дела, свързани с интимната половинка и останалите членове на семейството ви. От голямо значение е да откриете правилния подход към децата и възрастните. Разговорите за пари са трудни.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува