Хороскоп за зодия Стрелец за родените 22.11 до 21.12

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

horoskopi-za-strelecДевиз: “Аз виждам” „Аз разбирам“
Елемент: Огън
Планета: Юпитер
Пол: Мъж
Вид: Подвижен
Цветове: Тъмно синьо и лилаво
Камъни: Сапфир и тюркоаз
Щастливо число: 3
В хармония с Овен и  Лъв
В конфликт с Риби и Дева

Силни страни: Философия и теология

Възможни здравословни проблеми: Ханш, бедра и седалищен нерв

Положителни качества: искрен, открит, честен, непредубеден, добродушен, ентусиаст, весел, безгрижен, чувствен, ведър, щедър, възвишен, идеалист

Отрицателни качества: вироглав, непохватен, поучаващ, наставляващ, нетактичен, отстъпчив

Известни личности родени под зодиакален знак Стрелец: Богдана Карадочева, Стефан Данаилов, Румен Воденичаров, Брад Пит, Кристина Агилера, Брус Лий, Тайра Банкс, Тина Търнър, Франк Синатра, Дарил Хана, Джани Версаче, Уолт Дисни, Джакомо Пучини и други.

Хороскоп за зодия Стрелец обща характеристика от книгата „Слънчевите Знаци“ от Линда Гудман

Не се учудвайте, ако при първата ви среща със Стрелеца той е яхнал кон или разхожда кучето си. Обожава животните. Обикновено тези хора не се боят от нищо. Типичните представители на зодията обичат рисковете в спорта, работата си и хобито си. Опасностите ги предизвикват и възбуждат. Те си падат по бързите скорости. Изпитват магнетично влечение към бързи коли, самолети или влакчета в лунапарк. Те са изключително доволни, ако са се измъкнали на косъм от някакво премеждие – без значение дали е физическо или емоционално. Това ги въодушевява. Склонни са на всякакви рискове.

Прословутата прямота на Стрелеца се различава от прекалената откровеност на Скорпиона. Стрелецът казва нещата под влияние на прямата си натура, но изобщо не си дава сметка за последиците. Той мигновено изказва на глас онова, което чувства или мисли. Хората от тази зодия са откровени и искрени като шестгодишно хлапе.

Стрелците от време на време правят такива изказвания, че ви карат да се чувствате на седмото небе и замазват всички гафове, които са правили. Това е огнен знак, затова повечето от тях са екстровертни, разговорливи и контактни. Малцина са болезнено срамежливи и плахи, но и те бликат от оригинални идеи и са не по-малко нетактични от останалите. В действителност точно тихите, срамежливи и затворени Стрелци имат най-големите мечти и най-високите цели.

Много хора от тази зодия обожават сцената и както никой друг обичат да излизат на бис пред въодушевената публика. Винаги се забелязва нещо детско у типичния наивен, смел и оптимист по природа Стрелец. Той не иска да възприеме живота сериозно, въпреки че в зряла възраст може да прояви високо чувство за отговорност.

Дълбоко в себе си Стрелецът е убеден, че животът е един цирк, а самият той е клоун, премятащ се през огнени обръчи и облечен в светлосин костюм. Лицето му е изписано с ярки бои, а очите му светят от наслада и любопитство. Музиката звучи в кресчендо, той се спъва и пада, след което изпълнява съвършено салто на гърба на препускащо пони. Носи три тюркоазени пръстена на ръцете си, а на краката му са привързани звънчета, които звънтят като църковни камбани. Стрелецът щастливо надува лъвска тръба, изработена от ковък метал. Енергичен или кротък, този идеалист-добряк е весел като пойна птичка. Смело закичва едър карамфил на голямото си сърце и се прицелва със своя лък към небето. Той стреля по-високо, отколкото човек може да погледне – някъде над звездите, към мястото, където се раждат всички мечти.

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. elvira коментира

    Naistina ima adski mng verni neshta v tova,koeto prochetoh !!!!! Chudesno e naistina!!!

  2. Zornica Alexieva коментира

    istinata e che,…..za parvi pat cheta takava dobra harakteristika na haraktera, chuvstvata i emiciite si!!!

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува