Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 11.11 до 17.11.2019г.

Всеотдайният ви труд е възнаграден.

Новите ви идеи се приемат добре от колеги и началници.

Навлизате в ползотворен период в който освен всичко друго си осигурявате и значителни средства.

Занимавате се с организационни въпроси.

Не е изключено да ви предложат нова работа и много бързо да приключите с всички формалности.

Един финансов въпрос остава нерешен, но това не трябва да ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 11.11 до 17.11.2019г.

Недоразумения и стрес може да ви докарат главоболие. Не сте подготвени за всичко, което се случва в живота ви. Повече време трябва да намирате за себе си и за собствените си интереси, това възвръща душевното ви равновесие. Семейното ви благополучие зависи от вашите усилия и инициативи. Самотните от вас срещат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Търсите важна информация, за да знаете какво да правите. Битовите въпроси са важни, но не толкова колкото други, свързани с делови проекти или инвестиции. Оставете емоциите и мислете прагматично.

Жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Обществено мероприятие може да ви отведе на интересно място, средата е благодатно поле да изявите интелекта си. И все пак не очаквайте прекалено много от личните си контакти. Те няма да ви помогнат в служебен план и причините са най-различни, като се започне от леност и се стигне до обективни пречки. Подхождате решително и самонадеяно, но ситуацията е по-сложна отколкото си мислите. Започнете отначало, ако не искате съвсем да объркате конците. Пречките, които поставят пред вас ви амбицират още повече.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here