Седмичен хороскоп Стрелец от 29.11 до 05.12.2021г.

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 29.11 до 05.12.2021г.

Вашето присъствие в средата е забележимо.

Хората се допитват и консултират с вас.

Възможно е да откриете в себе си източник на светлина и това да ви помогне да разрешите успешно проблемите си.

Ако получите съблазнително предложение, съветът е да дадете бърз отговор, а не да чакате.

Интуицията ви е много силна и ви предпазва от грешки. Можете да сключвате договори, да решавате конфликти, вашата позиция е правилна и точна.

Адекватните действия за момента ви водят напред и така трябва да бъде.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 29.11 до 05.12.2021г.

Не жалете пари за празници и жестове, сега можете да дадете и да направите добро впечатление. Настроението ви е противоречиво. Много страсти и емоции бушуват във вас, жестът на един човек може да ви трогне. И все пак има нещо, което ви влияе и не можете да се отпуснете напълно. Това се нарича максимализъм. Има опасност да сгрешите в преценките си. Затова можете временно да се отдръпнете настрани и да дадете път на друг знак да довърши започнатото от вас. Не си мислете, че някой друг може да заеме мястото ви, то си е ваше и сигурно.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 29.11 до 05.12.2021г.

Трябва да бъдете внимателни към партньора си. Заради стара обида той може да се затвори в себе си и да очаква внимание или извинение. Вашата откровеност и нетактичност понякога раняват хората около вас, опитайте се да бъдете по-деликатни. Неочаквано за себе си може да откриете нови, скрити факти, които касаят семейния ви живот. Това трябва да е храна за размисъл, а не за действия. Още не сте готови да се хвърлите с главата напред. Има пречки и капани, които не съзирате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here