Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 23.04 до 29.04

Периодът е подходящ за семейни задължения, излизане сред природата с приятели, пътуване и посещение на интересни места. Общувайки с интересни личности с нетрадиционен начин на мислене вие може да разкриете за себе си и други възможности за поглед върху света.

Тъй, като през този период увереността в утрешния ден е свързана с практическите неща вие твърде отговорно се отнасяте към парите. Благоприятно е общуването и личните срещи. Активността ви помага да преодолеете препятствията и да постигнете желаните резултати.

Сложна седмица, свързана с неизпълними задължения и неудовлетворение от някои хора. По-добре е да се въздържате от дълги пътувания и самота. Не ви се препоръчва да се занимавате с активна физическа дейност. Не изяснявайте отношенията си с околните, защото има опасност емоциите ви да надделеят над разсъдъка. Усилва се вашата аура, жизненият ви потенциал и сексуалността ви. Изключително важна става за вас работата. Придобивате полезни навици и се научавате да правите нещо ново, което има практическа стойност.

Оживява се обществената ви дейност. Много неща разрешавате с помощта на други хора. Необмислено кокетничене може да усложни личния ви живот. Добре е да не се престаравате в нищо и да не взимате участие в съмнителни или рисковани дейности. Особено внимавайте във финансовите ангажименти. Последиците могат да бъдат фатални! Опитайте се да довършвате само започнати неща.

Обърнете повече внимание на себе си и на външния си вид. Подбирайте храната си и повече спортувайте. При необходимост може да спазвате подходяща диета. Категоричността ви в съжденията или несдържана постъпка могат да донесат негативни настроения в отношенията ви с някои хора.

Неясни желания и необмислени постъпки могат да доведат до непредвидени финансови разходи. Връзките с хора от далече или от чужбина могат да се окажат перспективни. Следете знаците на съдбата и ги тълкувайте правилно.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува