Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Стрелец

Седмичен хороскоп Стрелец

sedmichen-horoskop-strelec-snimka

Седмичен хороскоп Стрелец от 13.11 до 19.11

Думите на близък човек може да ви подействат като балсам. Сега вече можете наистина да направите онова, което сте решили. Имате зелена светлина да стартирате новите си идеи. Това е период за духовни търсения и предизвикателства.

Ако сте сами в живота, има голям шанс да откриете своята половинка в библиотека или изложбена зала. Тя може да е като вас, със същите интереси и интелектуални възможности. Имате пророчески сънища. През тази седмица може да срещнете интересна личност, която да открие тайния ви интерес.

Някои от вас може да направят нещо нестандартно. Един потиснат проблем може да излезе на повърхността. Това е така, защото сте го загърбили, не сте го решили когато е било нужно. И все пак не се отчайвайте, защото захванете ли се, много бързо може да свършите задачите си.

Интуицията ви е тънка и вярна. Тя може да ви предпази от груби грешки и излишни лутания. Възможни са всякакви изненади, радости, скърби и други емоции. Някои от вас може да се изкушат да покажат мускули, да действат агресивно.

Имате творчески идеи. Една от тях може да ви превърне в звезда, за целта вие сами трябва да се заемете с реализацията и. Понякога не вярвате в себе си, а потенциалът ви е много голям. Време е да престанете да се хабите на дребно, заемете се с това, което отдавна се върти в главата ви.

Нужна е само малко смелост. Нараства вашата способност да влияете на околните. Но не злоупотребявайте с това влияние, ако искате не само да ви уважават, но и обичат. Внимавайте с употребата на режещи предмети, има опасност от нараняване.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*