Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 15.07 до 21.07.2019г.

Вие се намирате на пътя към хармонията. Възможно е да получите интересни предложения от страна на приятели или близки хора.

Може успешно да се отдадете на планиране по отношение на интересно пътешествие. Очаквайте приятни сюрпризи или подаръци.

Постарайте се да отбягвате обещания, клетви и ненужни разговори. Не бива да се захващате с рисковани действия, търговия и скъпи покупки.

Внимателно се отнасяйте към случайни познанства и приятелства. Не са изключени конфликтни ситуации, които могат да доведат до непредсказуеми последици.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 15.07 до 21.07.2019г.

Възможно е да посрещате служебни гости, с които да прекарате приятни часове. При мнозина от вас желанието за работа е доста понамаляло и се проявява склонност към развлечения, популярност и веселие. В интимната сфера ви очаква удовлетворение. Вие се стремите към пълна самостоятелност и самоутвърждение сред колеги, приятели и близки по дух хора. Вашите интереси са многообразни, плановете ви благородни, а думите красноречиви и страстни. Намирайки се в центъра на внимание вие с пълна сила използвате своето обаяние и артистичност. Постарайте се да ограничите невъздържаните изказвания и злоупотребата с чуждо доверие.

Звездите може да ви подложат на изпитание. Емоционалната ви превъзбуденост, като нищо може да стане причина за конфликти в обществото. Не проявявайте прекалена активност. Възможно е да ви е трудно да оцените своите възможности реално. Не се подавайте на илюзии. Въпреки усилията си, вие трудно може да преодолеете всички препятствия и прегради. Вероятни са значителни промени в живота. Възможно е те да имат противоречив характер. Може да ви се отдаде да постигнете намисленото, но може и да се провалите по всички фронтове.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 15.07 до 21.07.2019г.

Ако се натъкнете на трудности, търсете подкрепата на близки хора и колегите си. Следете за знаците на съдбата. Благоприятни са контактите с партньори, реализацията на идеи, които да носят доход в бъдеще и решителните действия за укрепване на материалното положение. С каквото се захванете сега, то може да донесе добър резултат. Но не надценявайте силите и възможностите си, те не са безмерни! Съсредоточете усилията си в приоритетните направления.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here