Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 18.06 до 24.06

За жените от знака е вероятно да осъществят ново романтично запознанство или да имат няколко кратковременни флирта. Звездите съветват мъжете от зодията да използват всяка отдала им се възможност да обмислят промени към по-добро на личния си живот. Служебните ви отношения могат тясно да се преплетат с любовните. Възможно е да намерите нови делови партньори, а също и да сключите брак. Заниманията ви имат творчески характер.

Помислете за бъдещите си планове. Със своите действия вие може сами да провокирате екстремални ситуации, особено, ако емоциите ви заглушат гласа на разума. Вашата самоувереност и желание да командвате може да ви подведе. Само хора, които ви познават изключително добре могат да ви разберат и приемат. Заниманията с психология и езотерика ви правят устойчиви в сложни ситуации. Идеалистическите ви представи за света, могат да затъмнят истинското положение.

Във фокуса на вашето внимание могат да се окажат приятели към които да започнете да се отнасяте твърде емоционално и трепетно. През тази седмица могат да се случат странни събития с вас. Може да станете участник или свидетел на произшествия или катаклизми, които да са ви не подвластни. Това може да засили интереса ви към парапсихологията и окултните науки. Изостряйки интуицията си, възможно е във вас да се проявят ясновидски способности. Звездите ви предупреждават, че всяко професионално занимание изисква от вас доста усилия.

В личен план се постарайте да отхвърлите всичките си съмнения и позволете на чувството ви за увереност да ви завладее напълно. Планетите покровителстват вашата смелост. От вашата издържливост зависи много за бъдещите ви планове и успехи. Представителите на творческите професии са вдъхновени, но успех постигат само чрез покровителство. Трябва да покажете качества, които се налага да отстоявате твърдо. Активното търсене на нови впечатления, авантюристичния стремеж към удоволствия и несъблюдаването на определени морални норми, могат да свършат с публичен скандал и загуба на определени позиции.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува