Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 09.09 до 15.09.2019г.

В дома ви влизат нови хора. Има много шум и движение, това ви изморява. Нуждаете се от кратък релакс преди голямото изпитание в края на месеца.

Предстои пътуване, а за него трябва да сте достатъчно здрави и жизнени.

Съветът на звездите е философски да погледнете на околните и ставащото, това ви помага да избегнете много конфликти.

Бъдете внимателни към колегите си в работата. Ако имат нужда от помощ, дайте им я.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 09.09 до 15.09.2019г.

Аурата на болшинството от този знак е усилена. Това привлича към вас други хора, те се съветват и допитват до вас. Показвате на какво сте способни, изявявате творческите и артистичните си умения. Съблюдавайте чистота на помислите и заповедите. Не искайте от хората неизпълними неща, не ги манипулирайте. Вашата коректност и честност сега се оценяват високо. Не трябва да рискувате прекалено.

Избягвайте конфликтите, търсете хармонията във всичко. По-малко говорете, ако не искате хората да започнат да ви завиждат или да се настроят срещу вас. В края на седмицата е характерно интуитивно прозрение, пророчество. Може да сънувате пророчески сън и да бъдете под влияние на мистични, непознати сили. Планетите усилват вашата прозорливост и желание да промените нещо важно в живота си.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here