15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Стрелец

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 22.01 до 28.01

Имате повод за радост. Нетърпеливи сте, това може да ви изиграе лоша шега. Опитайте се да бъдете адекватни на ситуацията. Навлизате в период, който е и труден, и лесен, зависи от вашето разположение и вяра в собствените ви сили. Новостите на работното място ви карат да се замислите. Учете се от всичко, но не спестявайте добри думи за хората, на които държите.

Заедно може да преодолеете едно сериозно изпитание по пътя. Допълнителната работа, която сте поели определено ви затруднява, но това се налага по финансови причини. Важното е да сте мотивирани и да виждате смисъла от това, което правите.

Взимате инициативата в свои ръце и впечатлявате хората с хъс и настоятелност. Освен всичко друго имате и чувство за хумор, а това прави общуването с вас приятно и леко. Екипната работа е съпроводена с някои трудности. По друг начин си представяте резултатите, но трябва да се адаптирате към условията. За момента ви е трудно и това продължава на до началото на лятото. Ако възникнат проблеми, те най-вероятно са финансови.

Може да се наложи да вземате решения, да търсите възможности да удовлетворите исканията на близките си хора. Бъдете принципни, не се поддавайте на манипулации. Не бързайте със заключенията, под повърхността нещата изглеждат различно. Благородният жест не е толкова благороден. Въодушевени сте от някои перспективи, но помнете, че ви чака много работа.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува