Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 13.08 до 19.08

Отстранете вежливо от пътя си хора, на които нямате доверие. В действията си трябва да бъдете крайно внимателни, особено по време на шофиране. Избягвайте изкушенията за бързи облаги и манипулиране на хората с цел лични интереси. Засилва се вашата емоционалност и впечатлителност. Решителността и упоритостта ви помагат да влияете на окръжаващите ви и да приемате ответните удари. Възможно е да откриете в себе си съвсем нови способности за които не сте и предполагали. Имате потребност от общуване с любимия човек.

В деловата дейност не бива да рискувате и да вземате важни решения. Финансовото ви положение е донякъде неустойчиво. Но имате вероятен успех в интимен план. Благоприятен период за съпружески отношения. Някои хора започват да ви възприемат много сериозно и дори може да се страхуват от вас. Макар и в душата си да сте безкористни и самоотвержени, на някои може да се сторите високомерни и самолюбиви. Близкото общуване с близки хора и роднини укрепва чувството ви на защитеност и увереност.

Седмицата обещава значително да промени вашия живот. Нещата които подхванете, може да се превъплътят в реалност в най-близко бъдеще. Внимателно се отнасяйте към всякаква колективна работа. Не се подвеждайте по чуждо мнение. То може да бъде погрешно. Не споделяйте плановете си. Може да привлечете с това вниманието на недоброжелатели. Взимайте самостоятелни решения.

Вероятни са глупави покупки за които после може да съжалявате. За да се предпазите от грешки не посвещавайте никого в плановете си. Особено внимателно избягвайте разговорите с непознати хора. Не се намесвайте в спорове и не обръщайте внимание на критични забележки по свой адрес. Вас ви привличат политическите и публичните изяви. Вие заинтригувате хората със своите идеи и активни лични позиции. Желателно е да получите поддръжка от близките си в своите планове и намерения. Тяхното разбиране ви прави по-самоуверени.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува