Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 10.08 до 16.08.2020г.

Може силно да ви провърви в любовта. За това трябва да сте на ниво. Ако не сте пътували на почивка желанието ви за пътешествия е голямо.

Творческата страна на вашата натура може да се прояви по време на пътешествия и запознанство с културата на други страни и народи.

Нови контакти ви помагат по-късно в деловата област. Постигате успех обаче единствено при условие, че се съобразявате с околните.

Излишъкът от енергия може да ви направи нервни. Бъдете сдържани.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 10.08 до 16.08.2020г.

Не е изключено да се появят влиятелни покровители за вашите планове. Разногласията ви с близък човек може да ви накарат да не се вслушате в мнението му. Клевета от недоброжелатели може да разруши служебния ви уют. Звездите ви съветват да се въздържате от нежелани контакти и да бъдете устойчиви на съблазните. Странично влияние може да има негативни резултати върху вашата работа. Само с честност и висока нравственост можете да се справите със сложните тенденции.

Открива се възможност както за пълзотворна работа, така и за активен отдих и творчество. Вие сте уравновесени и склонни да следвате общоприетите норми. Звездите ви предричат успех във всичко. В резултат на успехите се чувствате удовлетворени от себе си и дори влюбени. Звездите ви съветват да ограничите разходите си. Само ако успеете да планирате рационално времето и силите си, може да успеете да избегнете затрудненията. Периодът може да се окаже благоприятен за пътувания и командировки. Получените впечатления може да събудят по-голям интерес към живота.

Отделете внимание на семейството си. Проявете търпение към близките си. Неприятностите ви заобикалят. Всичко с което се захванете, ви се отдава. Възможно е да произтече важно за вас събитие. Вероятна е среща с човек, който може да влезе за дълго във вашия живот. Звездите ви подкрепят в търсенето на допълнителни доходи. Не изпускайте инициативата от своите ръце, но се вслушвайте и в съветите на околните. Тяхната помощ е от решаващо значение. Време е да поставите черта под старите планове и контакти. Вероятно е да получите новина, която да повлияе благоприятно на вашите намерения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here