Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 13.01 до 19.1.2020г.

През тази седмица е необходимо да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели.

Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят. Не си подритвайте трудовата книжка.

Няма да бъдат изненадващи спречкванията с началство по дребни рутинни въпроси.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 13.01 до 19.1.2020г.

Илюзиите ви пречат в работата. Излишна емоционалност и проява на инат могат да ви подтикнат да нагрубите незаслужено някого с когото сте много близки. Постарайте се да бъдете по-въздържани и не си изяснявайте отношенията. Възможни са сериозни провокации и емоционален срив. Очаква ви успех в работата ви, стига да не се захващате с неща, които не разбирате достатъчно. Във вас расте мощта на магнетизма и обаянието ви. Творческите ви възможности са на високо ниво и вие трябва да се възползвате от това.

Жизнения ви потенциал е на високо ниво. Заниманията ви са осенени от ентусиазъм и оптимизъм. Звездите дотолкова ви покровителстват, че всичко става от първия път. Възможно е да се изкачите по служебната стълбица. Не бива единствената ви цел да бъде натрупването на материални блага. Обърнете внимание на духовната страна на живота. В отношенията си с хората проявявайте внимание и отговорност. Не правете ненужно скъпи покупки и не давайте напразни обещания никому, за да не бъдете някой път неприятно изненадани.

Вродената ви целеустременост може да бъде възприета от околните, като натягане. Възможно е да постигнете намеренията си, но с това да предизвикате завистта на някои хора, които няма да ви разберат правилно. Може да имате усложнени отношения с някои от тях. Периодът е ярък и обещава да стане незабравим. Нещата ви вървят леко, общувате непринудено и с чувство за хумор. Хората ви харесват и се стремят да бъдат във вашата компания. В отношенията ви с близките ви хора цари разбиране и доверие.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here