Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 24.02 до 01.03.2020г.

В началото на седмицата сте неуравновесени.

Психическото ви състояние е нестабилно, не започвайте важни неща.

Сега трябва да се концентрирате доколкото можете в онова, което имате да довършвате.

Обадете се на човек, когото обичате, това може да ви успокои. Трябва много да се потрудите, за да постигнете хармония в интимния си живот.

Малките проблеми могат да се решат, стига и двамата да имате желание да продължите.

За съжаление действат и някои разрушителни стихии в момента във вас.

Седмичен хороскоп за Козирог от 24.02 до 01.03.2020г.

Родените под този знак може да усетят някои трудности в осъществяването на дребни на пръв поглед задачи. Липсва ви концентрация, в много посоки разпилявате мислите си и това не е добре. Спрете за миг и спокойно обмислете какво ви е нужно. Няма да закъснеете за никъде. Поне за работата си няма да имате нужда от чужда подкрепа, нито от съветници. От време на време, ако ви трябва приятелско рамо, поискайте помощ от човек, връзката с когото е проверена през годините.

Може да ви споходи интуитивно прозрение. Не е изключено да сте сънували пророчески сън. Припомнете си какъв е бил и гледайте да не правите нищо неразумно и опасно. Ако пътувате за среща с роднини, гледайте да не превишавате скоростта. Може да се втурнете в нови предизвикателства, стига да сте направили добра организация, а не да действате на сляпо. Консултирайте се с когото трябва, не се срамувайте да питате.

Постепенно се оттеглят негативните или не тъй приятните за вас тенденции. А и натискът на работа няма вече да представлява за вас такова страшно явление, което до сега ви измъчваше. Околните вече не ви гледат така настойчиво и дори се чувствате странно, че вече не сте център на неприятно внимание, което непрекъснато оценява всяка ваша постъпка.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here