Седмичен хороскоп Козирог от 30.01 до 05.02.2023 година

2
13330

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 30.01 до 05.02.2023 година

Активен период, през който може да общувате, създавате нови контакти и научавате полезна информация.

Вашата емоционалност и впечатлителност нарастват неимоверно.

За това са подходящи духовните занимания.

Те ви връщат душевното спокойствие, а вечните истини укрепват вярата ви в себе си.

Потърсете отговор на вълнуващите ви въпроси във философските книги.

Вслушвайте се в съветите на другите и не отказвайте помощ.

По-добре е да живеете без да си правите планове и програми.

Желателно е да не се претрупвате с много ангажименти, защото могат да ви нападнат налудничави идеи. Вие сте готови да провокирате конфликти.

Не се опитвайте да направите нещо, което не се получава. По-добре с него се заемете друг път. Не бива да говорите празни и необмислени приказки, защото думите ви могат да бъдат приети с присмех. Участието ви в сериозни проекти може да се почувства във финансов план. Успешни са и всички мероприятия, свързани с участието на много хора.

Доброто ви настроение се пренася и в личния ви живот. Периодът е подходящ за срещи и обмяна на информация. Направете малък подарък на любимия човек, това приятно го сюрпризира. Приятните емоции и продължителна разходка на чист въздух ви зареждат с много положителна енергия.

Заемете се с неотложната работа. Желателно е да не подписвате важни документи и да не давате никакви обещания. Свършете нещо, което отдавна отлагате. Възможно е това да бъде дори отлагано сватбено пътешествие!

Очакват ви отлични часове на добро настроение. В компания на приятели и близки сте напълно щастливи. Звездите ви карат да се чувствате мнителни и подозрителни. Истерични нотки може да се появят в гласа ви.

Лесно се дразните. За това са подходящи повече физическите занимания или спорт, отколкото друга дейност. Физическото натоварване ви носи радост и релаксация.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Водолей от 30.01 до 05.02.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Стрелец от 30.01 до 05.02.2023 година

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук