Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 14.09 до 20.09.2020г.

Възможно е един проект да се е реализирал, и от това да спечелите в дългосрочен план.

По отношение на партньора си бъдете коректни, не премълчавайте очевидни неща, ако ви пита или иска да знае какво мислите.

Имате повод за радост. Периодът е добър за сключване на брак, за семейни тържества и веселия.

Неочаквано може да откриете хора, които мислят и чувстват като вас. Поставяте началото на нови приятелства.

Седмичен хороскоп за Козирог от 14.09 до 20.09.2020г.

Съдбата ви дава възможност да покажете добротата си. Направете го, време е да се откажете от своето тщеславие и прекалена гордост. Хората около вас грешат, но това не е повод да се държите надменно и да ги наказвате с мълчание. Здравословното ви състояние няма да е много добро. Не сте във форма, защото малко се движите и наблягате на хапването. Време е да промените нещо в живота си, намерете си спорт, който да ви носи удоволствие. Постоянството е най-важното нещо в това отношение.

Работата в колектива е затруднена. Въздържайте се от оценки, причините са обективни и вие не сте в състояние да промените нещата в този момент. Запазете търпение. Леко и положително възприемайте чуждите мнения, дори опитайте да извлечете поука от тях за собствените си действия и грешки. Опитвате се да възстановите една загуба, или едно приятелство. Възможно е деловите отношения да прераснат в романтични. Към вас са отправени много погледи, но това няма да ви смути.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here