Седмичен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 18.02 до 24.02

Периодът е добър за придобивки. Той може да се превърне в благоприятен за обновление, ако съумеете да концентрирате своята енергия и да намерите правилното и приложение. Творческият подход към нещата, наситените ви чувства, личната привлекателност и доброжелателност към обкръжаващите може да ви донесат очаквания успех.

Може да направите полезни покупки, да започнете ремонт в дома и да промените обстановката. Може да изглеждате достатъчно оптимистично.

Желанието да се отделите от хорската суета и да се затворите в себе си обаче може да доведе до отчуждение.

В любовните отношения могат да се появят съперници. Плътски чувства и страст изплували на повърхността могат да предизвикат недоволството на партньора.

Повишава се интелектуалното ви ниво. Възможно е да ви се иска да посетите театър или кино. Вашият богат вътрешен мир и художествена натура могат да ви накарат да потърсите нетрадиционно обкръжение.

Имате срещи за обмяна на опит и мнение. Но трябва да спазвате мярка във всичко и да оценявате критично постъпките си.

Вероятно е да се сблъскате с малки служебни задължения и проблеми от финансово естество. Може да се появи нагласа да оцените всичките си успехи и настоящо положение и да направите своите планове за близкото бъдеще.

Препоръчва ви се да се замислите за физическата си форма и да предприемете мерки за укрепване на физиката си.

Тайните в любовните отношения има тенденция да се разкриват в най-неподходящия момент, което може да създаде редица усложнения.

Трябва да сте търпеливи и не бива да прибързвате. Понякога поривът на чувствата се оказва доста нетраен. Заемете позиция на изчакване и анализирайте обстановката.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува