Седмичен хороскоп Козирог за седмицата от 19.09 до 25.09.2022г.

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 19.09 до 25.09.2022г.

Съдбата ви дава възможност да покажете добротата си.

Направете го, време е да се откажете от своето тщеславие и прекалена гордост.

Хората около вас грешат, но това не е повод да се държите надменно и да ги наказвате с мълчание.

Не сте във форма, защото малко се движите и наблягате на хапването.

Време е да промените нещо в живота си, намерете си спорт, който да ви носи удоволствие. Постоянството е най-важното нещо в това отношение.

Седмичен хороскоп за Козирог от 19.09 до 25.09.2022г.

Работата в колектива е затруднена. Въздържайте се от оценки, причините са обективни и вие не сте в състояние да промените нещата в този момент. Запазете търпение.

Леко и положително възприемате чуждите мнения, дори извличате поука от тях за собствените си действия и грешки. Може да се опитате да възстановите една загуба, или едно приятелство. Възможно е деловите отношения да прераснат в романтични.

Към вас може да бъдат отправени много погледи, но това няма да ви смути. Не трябва да бързате, ако фактите, които имате не са достатъчно. Намерете си още един източник на информация и тогава вземете категорично решение.

Преместването на нова работа крие риск. В края на седмицата може да се усамотите, за да свършите работата, която имате. В главата ви може да се родят гениални идеи, да намерите спонсор или начин да прокарате проектите си. Мислете и оставете удоволствията, шумните компании за друг път.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here