Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 15.07 до 21.07.2019г.

Звездите ви предупреждават за неочакван поврат в съдбата.

Независимо, че настъпва подходящ период за реализация на планове, свързани със започването на самостоятелен бизнес или в съдружие с роднини, трябва да сте доста внимателни и всичко да сте уговорили предварително, за да не си развалите отношенията в последствие.

Материалното ви положение силно зависи от постъпващата към вас нова информация, оргиналността на идеите ви и обновяването на кръга от хората с които общувате.

Седмичен хороскоп за Козирог от 15.07 до 21.07.2019г.

Желателно е да изясните отношенията си с някой, без да отлагате това за по-късно. Обществената оценка на вашата дейност може да ви помогне за израстване в обществото. Озарени сте от всемирната любов. Вероятно е да ви се отдаде да получите суми от положен по-рано труд. Ново приятелство или познанство с влиятелни хора може да изиграе голяма роля в живота ви. Възможно е точно сега да имате шанс в отношенията си с противоположния пол, който очаквате от доста време. Творческият ви потенциал се покачва. Плановете ви могат да бъдат подкрепени с нови идеи или от влиятелна подкрепа.

Вероятна е нестабилност в интимните отношения. Вие или може да получите повече, отколкото сте очаквали от интимния си партньор, или да почувствате разочарование във всяко съвместно начинание. Вълнуващи събития и екстремални ситуации могат да стимулират вашите интелектуални и творчески способности, заставяйки ви да променяте гледната си точка. Около вас могат да настъпят помени, чрез които да привлечете нови хора в бъдещите си планове. Може лесно да завоювате уважение и да правите приятно впечатление. Не е изключено да ви се наложи командировка или пътуване за разширяване на бизнеса.

Седмичен хороскоп за Козирог от 15.07 до 21.07.2019г.

Голяма е вероятността да попаднете в деликатна ситуация. Проявете внимание! Някои от недоброжелателите ви завиждат и са се активизирали. Бъдете любезни и по никакъв начин не показвайте своите истински чувства. През този период вие сте много любознателни и интуитивни, в резултат на което сте способни да намерите подход към всеки човек. Може да се засили интереса ви към психологията, езотериката и магията. Психологическите практики и заниманията с екстрасензорика може да ви дадат възможност да разберете тайните в живота и да управлявате енергиите.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here