Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 9.12 до 15.12.2019г.

Градите амбициозни планове за изява, но моментът не е благоприятен за начинания.

Ако се занимавате с бизнес, печалбите може да се забавят. Имате някои притеснения, свързани с новини, които не са особено обнадеждаващи.

Трябва да акцентирате върху събирането на информация и обучението, за да сте в крак с времето.

Близките ви може да ви подкрепят в начинанията, даже да ви помогнат и материално.

Седмичен хороскоп за Козирог от 9.12 до 15.12.2019г.

Навлизате в нов период за професионални изяви и трудностите са напълно естествени. Нужна ви е помощ, това, което не знаете можете да компенсирате с много четене. За жените от знака – радост вкъщи. Мъжете може да открият нов източник на радост. Някакви щети може да бъдат компенсирани, да укрепите връзки и да осъществите идеите си. Не си играйте с емоциите на близките си хора.

Шансът е на ваша страна. Ако сте мислили да купувате недвижима собственост сега е моментът. Грижа са ви децата или по-младите членове на семейството. Имате идеи за тях, за решаването на проблемите им, но не знаете как най-добре да ги представите, така че да не ги настроите срещу себе си. Изпълнете обещанието, което сте дали, за да не ви се карат или разсърдят. Малко повече отговорност към делата е нужна, покажете, че на вас може да се разчита.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here