Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 19.08 до 25.08.2019г.

Желанието да осъвършенствате света е движеща сила за вас с което привличате нови приятели, споделящи вашите интереси.

Засилват се социалните ви контакти и създавате нови връзки. Съпружеските ви отношения са хармонични и разкрепостени в сексуален план.

Трябва да избягвате прекалено активните действия и неоправдания риск. Съблазните и изкушенията ви предизвикват, но е по-добре да се отдадете на спокойни занимания и съзерцание.

Не е изключено това да доведе до конфликт с някои хора.

Седмичен хороскоп за Козирог от 19.08 до 25.08.2019г.

Сдържайте емоциите си и не се поддавайте на страсти. Изпитвате потребност от срещи и контактуване с приятели и близки хора. Необходими са ви интересни и предизвикателни събития в които да се включите. Стремите се към самостоятелност и няма да търпите никакви сковаващи обстоятелства. Възможно е да сестремите тайно да направлявате някакви събития без да насочвате вниманието към себе си. Може да положите усилия за материалното си укрепване. Може да обедините хорта около себе си в благородни каузи.

Благоприятно е да се намирате близо до вода и да поплувате. Емоциите преобладават над разума. Това може да донесе известни недоразумения и неочаквани постъпки. Самочувствието ви може да се променя. Ако успеете да преодолеете с воля тази тенденция, контактите и срещите ви може да бъдат успешни. Времето ви е запълнено от събития, които повишават активността ви.

Може да се включите в съвместни проекти с колеги, делови партньори или близки хора. Вие съумявате да забележите и използвате шанса, който другите не виждат. Възможно е някои да обмислят изгоден бизнес с братя, сестри или близки роднини. Увеличение на доходите си може да очаквате и благодарение на някакви пътувания и умението ви да завързвате нови познанства. Може да научите много нови неща и положителните резултати няма да закъснеят.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here