Седмичен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 15.10 до 21.10

Търсите решение на семеен въпрос по-твърдо и решително. Няма да се откажете да настоявате за своето, даже и нелюбезни чиновници да ви казват, че така не може да стане. Влиятелно лице може да ви помогне да осъществите плановете си.

Носите голяма отговорност. Всяка казана от вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни.

Решавате финансови въпроси. Не бързайте, все още има пречки, които трябва да преодолеете. Последните дни сте прекарали далече от вашата нормална среда и все още нямате настроение да се върнете в нея.

Емоции и непреодолими желания бушуват във вас. Имате желание да дадете урок на някои хора. Не сте застраховани от грешки, но в последния момент разумът надделява.

По-младите от този знак може да се ядосат от намесата на възрастни хора или влиятелни лица. Всъщност тя е за добро, може да ви предпази от грешки. Имате реален шанс да бъдете забелязани.

Показвате качества, достойни за възхищение. Не е изключено да ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Показвате нов стил и начин на мислене.

Събитията са динамични, промените около вас са факт и вие също трябва да се впишете удачно в средата си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които ви губят свободното време и парите. Семеен проблем може да ви затрудни много.

За съжаление другите членове на семейството нямат желание да го решават затова той не може да бъде доведен до успешен край. Необходим е сериозен и откровен разговор по наболелите въпроси.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува